- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.901
Bizde sigarada yok ahım şahım bir gezmede yapmadıkAzmış aslında dışarıda verilen.
Ben 300/500 tahmin etmiştim.
Bana biraz yüksek geldi canım bilmiyorum ama sigara da vardır içinde belki
Kızmakta çok haklısın bende senin gibiydim .Bütçeyi ele alarak çözdüm bu işi ancak .Bizde sigarada yok ahım şahım bir gezmede yapmadık
Hiç bir açıklaması yok gidip kredi kartını kırasım var ama bu gidişle temmuzda da parasız kalıcaz kk 2 bini bulur benim ek dersimde olmayacak
Bu kredi kartı alındığından beri o bütçeyi yapamıyorum maalesef kendim uğraşıyorum yeri geliyor eşimle tartışıyorum kenara koyuyorum ama yine adama yarıyor biriktirdiğim para üzerinden başka araba hayalleri kuruyor motor alıcam diyorKızmakta çok haklısın bende senin gibiydim .Bütçeyi ele alarak çözdüm bu işi ancak .
Hiçbir lüx denilecek birşey olmadığını söylüyorsun ayrıca bu paranın içinde.
Günaydın canımGünaydın kızlar, mutlu haftasonları olsun :)
Bugün çok büyük bir alışveriş yapma isteği var içimde aslında hafta başından beri var da akşam çocuklar annaanneye gidince bugün ben çarşıya yalnız çıkıyorum diye arkamdan üzülecek kimse yok.
Gideyim biraz ihtiyacım var .
Aynen canım bencil babasının parası var bedellinin lafını bile açmıyor onlara.adamlar ellerindeki parayla bir şeyler almasını bekliyor bu sayede isteyememiş olacak ve onlarla kötü olmamış olacakSuveybe13 cnm isiniz zor
babasi versin borcunu eger durumu iyiyse
esin bencil sanki
acaba her ay kendine gizli birikim mi yapsan 1 gr 50 dolar gibi esin sende oldugunu bildikce toparlanamayacaksiniz
üstelik o kadar gida masrafi cok gibi ama uzun sureli yağ bakliyat vs ise olabilir
Babasından alacağı varken birikimi kullanmak istemesi tam bir klasik erkek düşüncesi. Erkeklerin geneli boyle sanirim, eşim de parasının değerini hiç bilmezdi, cebinde biraz para kalsın hicbiryere harcayazsa hemen dışarıda yiyelim der.O istemiyor mu bende vermiyorum o zaman yapsın askerliğini kimse beni düşünmüyor ben niye düşünüyorum
ben bikac aydır ufak tefek kendime ayirip biriktiriyorum kendimi guvende hissediyorum cunku esim de ailesiyle para konusunda icli disli verip duruyor. ve ailesinin benim bildigim 12bin geliri var 3kisiler. Kira derdi olmamis hicbir zaman hala yakamizdalar.
Ben her kadının her zaman gizli birikimi olması taraftarıyimBen de birkaç yıldır eşimden habersiz birikim yapıyorum. Eğer esimin haberi olsaydı çoktan gitmişlerdi.
Evliliğimizin başlarında birseye lazım olunca bende para olduğunu bildiğinden isterdi ben de hep verirdim. Sonra dedimki kendime sen biriktirmeye çalış esin harcasın. Uzunca bir süre biriktirmedim çünkü bir anlamı yoktu.
Bir sonraki aşama da eşimden habersiz kenara altın yapıp koymak oldu.
Bu süper çünkü bayağı biriktirdim ben. Arsa vb alacak olursak bur kısmını çıkartır veririm. Bir kısmından yine haberi olmaz. Kenarda hep olmalı. Keşke eşim de birikim yapabilse birlikte birikirsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?