Afiyet olsun canım

Borçtan baskaşı bizi kurtarmaz dolar eura hesabı açtım onun haberi yok birazda oradan alayım diyordum ayrı birikim için cesaret edemedim altındanda bayağı zarardayım

Allah kurtarsın canım ona bir kere bulaşan kolay kolay kurtulamıyor

Enişteye bak sen, atayi da sen al deseydin :)

Selam kızlar. Biz de geçen sene şubat ayında ev aldık. Buralarda bahsetmiştim sanırım. Zaten bi cok borç ödedik nisanlandigimizdan bu yana. Herseyimizi ikimiz yaptık. Hicbirsey abartmadık, eksik de kalmadik, evimizi de 8 yıla kredi çektik, babamdan da dolar ve euro borç aldık onunla da araba aldık. Şuan avantajımız hem 16 ay ev kredisi ödemişiz, hem ufak tefek borçları bitirdik, bir tek babamin borçları kaldi. Ona da ufaktan altın alarak birikime basladik tamamlaninca dolar ve euroya çevirir veririz insallah :) eşim deben de birikim konusunda cok sey öğrendik. Sartlar bizi bu hale getirdi diyebilirim :) ayda ödediğim ev kredisi de 930 tl gibi ufak bi mebla :) biraz da ben bahsedim dedim

Tebrikler Aynen katılıyorum canım

Ne güzel adamı borca solabilmişsin ben beceremiyorum
eviniz ve arabanız hayırlı olsun
Sen çalışmıyordun di mi canım

Eşime dedimki madem babandan istemiyorsun bende vermiyorum dedim onla kötü olmayacağına göre benlede olmazsın dedim
bu konuda kararlıyım gitsin yapsın askerliğini banane babasıyla kötü olmamak için benle tartışabiliyor paşa paşa yapsın askerliği bizde kendi başımızın çaresine bakarız o zaman

cnm sen ugras borca sokmk icin ama kesinlikle kendine para ayir hayat bu ne olaxagi belli olmaz

çalışıyorum canım. Evet borca girdik ama babamın borcunu bitirdikten sonra cok rahatlayacagiz insallah
Ne kadar borcunuz var babanıza bilmiyorum ama bende babamdan çok borç almış biri olarak elinize geçtikçe az da olsa verin
Keşke baban dolar uero cinsinden vermeseymiş

tebrikler cnm iste wvlilik budur birliktw bur seyler yapmak kiymet bilmek maasallah tez zamanda borcunuzda kurtulun ins
tesekkurler canim. Hepimiz insallah..

Ne kadar borcunuz var babanıza bilmiyorum ama bende babamdan çok borç almış biri olarak elinize geçtikçe az da olsa verin
Canım babam öğretmen emeklisi, yani öyle mal varlığı olan biri degil.. onlarinda kendo birikimleri, gönlüm razı gelmezdi tl.olarak alıp sonra aynı miktari vermek. Kendi birikimleri döviz olarak.evde duruyordu ve ben öyle almak şartıyla kabul.ettim. ki zaten babam da annemde borç için kendimi sıkmama kızarlar.. eksik etme derler, yoksa da canın sagolsun derler. Ben tl olarak kimseden yüklü borç almam zaten.

Bu arada babamdan aldığımız borç 5 bin dolar + 2 bin euro :) ben yavastan altin almaya başladım şuan
Tam altin ceyrek yarim karışık altınlar oldu. Ceyrek olarak hesap edersem hepsini 29 adet ceyrek diyebilirim :)

Günaydın kızlar
Birikim topiklerinin bana epey faydası olmuş, dün avmye gittik ama hiç bir şey alasım gelmedi. Tatil için bir şeyler alsam diye aklımdan geçti ama düşününce tatilde 1 hafta giyeceğim şeyi gelip Ankara da giyemiyorum. Bikini, mayo da her sene almışım evde 4-5 tane var diye durdum ve almadım. Plaj çantamın biri çok kötüydü atmıştım, birinin de sapı kopmuştu. Gitmişken hasır plaj çantası bakayım dedim, olanları beğenmedim. İyi bir şey alayım diye internetten baktım. Hasır çok kullanışsız yazmışlar, bavula sığmaz, evde yer kaplar, kirlenince yıkanmaz vs. En kullnışlı pamuklu, kumaş ve içinde fermuarlı bölmesi olanlarmış... Neyse sonuç olarak evdekinin sapını dikmeye karar verdim. Güneş koruyucu falan da geçen seneden varmış, tatil için hiç bir şey almayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…