canim plaj cantasi olarak ben o buyuk cantalari cok begeniyordum ama sadece plajda takacagim cantaya 50 60 tl vermek istemedim. Hani bez cantalar var ya gecen h&m de gordum fiyatina tam bakmadim ama 4.99dan basliyor yaziyordu sanirim bez duz canta cunku. Benimde bi semire gittigimde oyle bi canta vermislerdi onu kullandim acayip rahat ettim.hem cantanin hic agirligi yok bez parcasi hemde evde yikayip kaldiriyorum hic yer kaplamiuor katlayip koyuyorum. Tavsiye ederim

Teşekkürler canım ekran görüntüsü aldım dönüşte de tavsiyelerini bekliyorum, hangi otel bi sakıncası yoksa
Green nature diamond canım, ben İçmeler'de sanıyordum ama Marmaris merkeze daha yakınmış. Neyse ordan İçmeler'e de geçeriz. Marmaris milli parkı falan varmış, gezip gelince tabiki tavsiyelerimi yazarım

Evet canım çok mantıklı, zaten plajda hep kum oluyor. Bunların Fridalısı falan varya onlara bakayım ben

Evet canım çok mantıklı, zaten plajda hep kum oluyor. Bunların Fridalısı falan varya onlara bakayım ben

Ben decahtlon un sirt cantalarini kullaniyorum ince toplanabilenlerden valize avuc ici kdr giriyor gezerken de hafif oluyor cok memnunum.

Ben decahtlon un sirt cantalarini kullaniyorum ince toplanabilenlerden valize avuc ici kdr giriyor gezerken de hafif oluyor cok memnunum.
O çantadan bende de var ama eşimin havlusu kitabı falan benim çantada oluyor o yüzden sığmayabilir ya da 2 çanta yaparsak onu da götürebilirim.

O çantadan bende de var ama eşimin havlusu kitabı falan benim çantada oluyor o yüzden sığmayabilir ya da 2 çanta yaparsak onu da götürebilirim.

Bizde 2 adet aliyoruz ztn esim ve ben.
Ufak oluyor ama 1 kisiye yetiyor

Günayydıııın
Dün tam 13.000 i geçgin adım atmışım
Bugün yine kızımla 7000 adım attık. Akşam eşimin işi olmazsa 6000 kadar da onunla adım atıyorum.

Kahvaltım
Ş.siz çay
beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
1 hurma
11 zeytin
domates
salatalık
ceviz
Karatay usulü güzel bir kahvaltı yaptım

Bugün yemek olarak yoğurdun içine kabak rendeleyip ceviz ekleyip onu yiyeceğim. Çocuklara ayrı bir yemek var, onar da onu yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…