- Konu Sahibi karamelli_turta
- 

- #18.961
canim plaj cantasi olarak ben o buyuk cantalari cok begeniyordum ama sadece plajda takacagim cantaya 50 60 tl vermek istemedim. Hani bez cantalar var ya gecen h&m de gordum fiyatina tam bakmadim ama 4.99dan basliyor yaziyordu sanirim bez duz canta cunku. Benimde bi semire gittigimde oyle bi canta vermislerdi onu kullandim acayip rahat ettim.hem cantanin hic agirligi yok bez parcasi hemde evde yikayip kaldiriyorum hic yer kaplamiuor katlayip koyuyorum. Tavsiye ederimGünaydın kızlar
Birikim topiklerinin bana epey faydası olmuş, dün avmye gittik ama hiç bir şey alasım gelmedi. Tatil için bir şeyler alsam diye aklımdan geçti ama düşününce tatilde 1 hafta giyeceğim şeyi gelip Ankara da giyemiyorum. Bikini, mayo da her sene almışım evde 4-5 tane var diye durdum ve almadım. Plaj çantamın biri çok kötüydü atmıştım, birinin de sapı kopmuştu. Gitmişken hasır plaj çantası bakayım dedim, olanları beğenmedim. İyi bir şey alayım diye internetten baktım. Hasır çok kullanışsız yazmışlar, bavula sığmaz, evde yer kaplar, kirlenince yıkanmaz vs. En kullnışlı pamuklu, kumaş ve içinde fermuarlı bölmesi olanlarmış... Neyse sonuç olarak evdekinin sapını dikmeye karar verdim.Güneş koruyucu falan da geçen seneden varmış, tatil için hiç bir şey almayacağım. 
evet sanırım bundan sonra dolar euro yapsam daha iyi, haklisiniz. :)zelalke bende arkadasla ayni fikirdeyim 
Dolar ve euro olarak alip kenara koysan daha iyi olur. Hem altini bozdururken bosuna deger kaybedecek
Rica ederim canım, benim çok işime yaradı.canım minimal yaşam topiğini iyi ki söyledin. Onu okuyorum. İşlerim bitmiyordu. Fazlalık ne varsa atı atıvereyim de rahatlayayım. Çok teşekkürler
Green nature diamond canım, ben İçmeler'de sanıyordum ama Marmaris merkeze daha yakınmış. Neyse ordan İçmeler'e de geçeriz. Marmaris milli parkı falan varmış, gezip gelince tabiki tavsiyelerimi yazarımTeşekkürler canım ekran görüntüsü aldım dönüşte de tavsiyelerini bekliyorum, hangi otel bi sakıncası yoksa
Evet canım çok mantıklı, zaten plajda hep kum oluyor. Bunların Fridalısı falan varya onlara bakayım bencanim plaj cantasi olarak ben o buyuk cantalari cok begeniyordum ama sadece plajda takacagim cantaya 50 60 tl vermek istemedim. Hani bez cantalar var ya gecen h&m de gordum fiyatina tam bakmadim ama 4.99dan basliyor yaziyordu sanirim bez duz canta cunku. Benimde bi semire gittigimde oyle bi canta vermislerdi onu kullandim acayip rahat ettim.hem cantanin hic agirligi yok bez parcasi hemde evde yikayip kaldiriyorum hic yer kaplamiuor katlayip koyuyorum. Tavsiye ederim
Evet canım çok mantıklı, zaten plajda hep kum oluyor. Bunların Fridalısı falan varya onlara bakayım ben
O çantadan bende de var ama eşimin havlusu kitabı falan benim çantada oluyor o yüzden sığmayabilir ya da 2 çanta yaparsak onu da götürebilirim.Ben decahtlon un sirt cantalarini kullaniyorum ince toplanabilenlerden valize avuc ici kdr giriyor gezerken de hafif oluyor cok memnunum.
O çantadan bende de var ama eşimin havlusu kitabı falan benim çantada oluyor o yüzden sığmayabilir ya da 2 çanta yaparsak onu da götürebilirim.
hedefim oğlum için her ay bir çeyrek altın almak..
şimdiye kadar alamadıklarımı da imkanım oldukça almak yerine koymak..
24 aylık 24 çeyreği olmasını isterdim : olmadı...
iki maaşla çalışan insanlar olarak utanıyorum bu durumdan ve kızgınım kendimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?