- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.941
Güle güle giyin canım.Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar. .
Dün bir güzel alışveriş yaptım kendime .
Hazır bulmuşken hem beğenip hemde kendime yakıştırmışken iki elbise bir etek 2 bluz 2 tshirt aldım . 4 taksit yaptırdım . Pişman mıyım hayır ihtiyacım vardı ve istiyordum da .
Hafif topuklu yazlık ayakkabı gerekli bir de güzel bir babet. Onu da maaştan sonra alacağım belki bir de çanta.
Kk önümüzdeki aydan sonra azalıyor zaten tatil ve tv taksidi temmuzda son ödemesi var.
Seni de tebrik ediyorum ve yaşasın kk diyorumGünaydın kızlar
Birikim topiklerinin bana epey faydası olmuş, dün avmye gittik ama hiç bir şey alasım gelmedi. Tatil için bir şeyler alsam diye aklımdan geçti ama düşününce tatilde 1 hafta giyeceğim şeyi gelip Ankara da giyemiyorum. Bikini, mayo da her sene almışım evde 4-5 tane var diye durdum ve almadım. Plaj çantamın biri çok kötüydü atmıştım, birinin de sapı kopmuştu. Gitmişken hasır plaj çantası bakayım dedim, olanları beğenmedim. İyi bir şey alayım diye internetten baktım. Hasır çok kullanışsız yazmışlar, bavula sığmaz, evde yer kaplar, kirlenince yıkanmaz vs. En kullnışlı pamuklu, kumaş ve içinde fermuarlı bölmesi olanlarmış... Neyse sonuç olarak evdekinin sapını dikmeye karar verdim.Güneş koruyucu falan da geçen seneden varmış, tatil için hiç bir şey almayacağım.
Çocuklar sürekli büyüdüğü için onlara mecbur alınır, kendine aldığın siyah beyaz tişört de mantıklı, her zaman giyilen şeyler. Kadınlar kulübünde Minimal yaşam topiğini de takip ediyorum evim epey sadeleşti. Gardıropta da katlama tekniğimi değiştirdim.Konmari usulü katlama deniliyor. Şimdi bakınca bütün kıyafetlerimi görüyorum, kombinleyip giyiyorum hemen.Seni de tebrik ediyorum ve yaşasın kk diyorum
Şu an tüketim toplumu halindeyiz ne yazık ki. Harcamadan duramıyordum ben de .
Biz de geçen hafta oğluş büyüdüğünden hiç kıyafeti kalmamıştı. Oğluşa alınacakları aldıktan sonra kızım ve ben de bir şeyler baktık. Ben sadece siyah ve beyaz basic tshirt aldım. Kızım da birkaç thsirt aldı sadece. Geçen yıldan elbiselerim filan var 10 günlük tatilde yeter de artar bile. 2 de mayom var daha ne olsun hiçbir eksiğim yok çok şükür.
Sağol canım.Güle güle giyin canım.
Taksitler bittiğinde insanın üstünden kocca bir yük kalkıyor değil mi?
cnm neden döviz almiyorsun zaten borcun doviz seklinde.Bu arada babamdan aldığımız borç 5 bin dolar + 2 bin euro :) ben yavastan altin almaya başladım şuan
Tam altin ceyrek yarim karışık altınlar oldu. Ceyrek olarak hesap edersem hepsini 29 adet ceyrek diyebilirim :)
gule gule kullan cnm ihtiyacsa tabiki alinmali begendiysen hic soryn degil zatenGünaydın kızlar
Mutlu pazarlar. .
Dün bir güzel alışveriş yaptım kendime .
Hazır bulmuşken hem beğenip hemde kendime yakıştırmışken iki elbise bir etek 2 bluz 2 tshirt aldım . 4 taksit yaptırdım . Pişman mıyım hayır ihtiyacım vardı ve istiyordum da .
Hafif topuklu yazlık ayakkabı gerekli bir de güzel bir babet. Onu da maaştan sonra alacağım belki bir de çanta.
Kk önümüzdeki aydan sonra azalıyor zaten tatil ve tv taksidi temmuzda son ödemesi var.
canım minimal yaşam topiğini iyi ki söyledin. Onu okuyorum. İşlerim bitmiyordu. Fazlalık ne varsa atı atıvereyim de rahatlayayım. Çok teşekkürlerÇocuklar sürekli büyüdüğü için onlara mecbur alınır, kendine aldığın siyah beyaz tişört de mantıklı, her zaman giyilen şeyler. Kadınlar kulübünde Minimal yaşam topiğini de takip ediyorum evim epey sadeleşti. Gardıropta da katlama tekniğimi değiştirdim.Konmari usulü katlama deniliyor. Şimdi bakınca bütün kıyafetlerimi görüyorum, kombinleyip giyiyorum hemen.
forumda tarzını yorumlarını begendıgım bırısınız ınce dusuncelıgınız borc konusunda bıle kendını gostermıs aılende olsa bnde aynı fıkırdeyım gonlunden gecer durumu vardır oylesıne verır ama borc alınıyorsa aynı sekılde döviz yada altn olarak verılmeli bncede.tesekkurler canim. Hepimiz insallah..
Canım babam öğretmen emeklisi, yani öyle mal varlığı olan biri degil.. onlarinda kendo birikimleri, gönlüm razı gelmezdi tl.olarak alıp sonra aynı miktari vermek. Kendi birikimleri döviz olarak.evde duruyordu ve ben öyle almak şartıyla kabul.ettim. ki zaten babam da annemde borç için kendimi sıkmama kızarlar.. eksik etme derler, yoksa da canın sagolsun derler. Ben tl olarak kimseden yüklü borç almam zaten.
Hangi topik o kızlar ben de bir bakayım, taşınırken epey ayıklama yaptım aslında ama kesin yine verilecek fazla birşeyler vardırcanım minimal yaşam topiğini iyi ki söyledin. Onu okuyorum. İşlerim bitmiyordu. Fazlalık ne varsa atı atıvereyim de rahatlayayım. Çok teşekkürler
Benim haziran ayında yani bu ay 992 tl kredim ve 1500 tl (gün parası) bitti. Hepsi bittiSağol canım.
Henüz bu ay da çok yüksek 1.400 kadar .
Önümüzdeki ay 800 e düşüyor sonra iyice azalıyor :)
minimal yaşam diye arat canım çıkıyor.Hangi topik o kızlar ben de bir bakayım, taşınırken epey ayıklama yaptım aslında ama kesin yine verilecek fazla birşeyler vardır
Canım ben kendi evime taşınınca abilerim, kızkardeşim ev hediyesi olarak hep çeyrek aldılar.. bende basta elimde az kaliyordu.çeyrek alıyordum.. altin almaya baslayinca hevesim daha çok artti ve altın olarak devam ettim.. böyle devam etti yani :)cnm neden döviz almiyorsun zaten borcun doviz seklinde.
Altin daha mi cok artiyor dövize gore
hakkimdaki.düşüncelerin için cok teşekkür ederim. Biraz empati herseyi daha dikkatli yapmamiza sebeb oluyor diyelim. Biri benden yüklü bir borç alsa ve geri vermesi bir yıldan fazla sürse verecegim para ciddi deger kaybeder. Hele.ki birikim paramdan versem bi anlamı kalmaz dimi. O sebeble biraz duyarlı olmak en iyisiforumda tarzını yorumlarını begendıgım bırısınız ınce dusuncelıgınız borc konusunda bıle kendını gostermıs aılende olsa bnde aynı fıkırdeyım gonlunden gecer durumu vardır oylesıne verır ama borc alınıyorsa aynı sekılde döviz yada altn olarak verılmeli bncede.
genel bırıkım yorumlarınızı da sevıyorum bu arada ıyıkı aramızdasınız
Teşekkürler canım ekran görüntüsü aldım dönüşte de tavsiyelerini bekliyorum, hangi otel bi sakıncası yoksaBiz ağustosun 6sında gidiyoruz, tatili ayarlayınca araştırdım biraz, Datça da çok güzelmiş. Palamutbükü diye bir yerin çok güzel fotoğrafları var, su çok berrak. Bir gün de yüzmeye oraya geçeceğiz. Sende bir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?