- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.741
Selam kızlar :)))
Sizi kumbaralarım ile tanıştırayım
Schweppes şişem 52 haftalık çift tatil kumbaram
Küçük kutucuk destek kumbarası , en küçük sadaka kumbarası sadece 5,10,25 kuruşlar ..
Uzun zamandır kumbara yapmamıştım haydi bismillah :)
Amin inşallah hepimizin olsun canım :)çok şeker görünüyor canım, bereketli olsun dolsun dolsun taşsın
allah gönlünüze göre versin inşallah kazanır .. eşimde öyle düşünüyo önce bi yerleşelim diyo sonra bi yer denk getirir alırız diyo biz daha 3 senelik evliyiz .. benim bide konut kredim var o yüzden sıkmak istemiyo kendiniHayırlı olsun canım tayininiz.
Açıkçası böyle bir durumda imkan varsa ev almak mantıklı. Siz yine kiraya taşınır müsait olunca da ev alırsınız. Bizim kızımız üniversiteyi kazanınca tabi kazanırsa niz de onunla gitmek istyiyoruz. Şimdilik hiçbirşey belli değil.
Çanakkaleyi kazanırsa da ankaradaki evimizi satıp üzerine ekleyip çanakkaleden bir ev almak niyetindeyim ben de
bende tost var koş koş paylaşalımGünaydın hanımlar mutlu sabahlar ben şu an işyerimde kahvemi yudumluyorum ve bugun öğleden sonra izinliyim daha ne olsunpoaçası olan varmı
simit peynir zeytin üçlüsü var paylaşalım hemen :)Günaydın hanımlar mutlu sabahlar ben şu an işyerimde kahvemi yudumluyorum ve bugun öğleden sonra izinliyim daha ne olsunpoaçası olan varmı
rabbim kolaylık versin inşallah isteyen herkese de nasip etsin inşallah :)bugün evimizin ilk taksidini ödeyeceğiz 2.822 tl
heyecanlımıyım evettt hemde çok
96 ayın 95i kalacak
Allahım ödeme kolaylığı versin inşallah hepimize
amiinnn canım inşallah tez zamandarabbim kolaylık versin inşallah isteyen herkese de nasip etsin inşallah :)
inşallah :)amiinnn canım inşallah tez zamanda
ay ne güzel canım ben bak böyle böyle bitecek inşallah merak etmebugün evimizin ilk taksidini ödeyeceğiz 2.822 tl
heyecanlımıyım evettt hemde çok
96 ayın 95i kalacak
Allahım ödeme kolaylığı versin inşallah hepimize
bende tost var koş koş paylaşalım
En sevdiklerimdensimit
simit peynir zeytin üçlüsü var paylaşalım hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?