ah kader arkadasım ben de oldum
tatıle gıderken ankaraya ugrayacaktık ıyı bi dr varmıs gercı adet zamanında gel dıyor doktorlar benım ay ortası ama yıne de bı gıdıcem Allah ızın verırse
git git kesin imkanın varsa hayırlısı değilmiş demekki bu ay da sağlık olsun napalım

kızlar biliyosunuz aldığım eve her 6 ayda bir enflasyon zammı gelecekti
evi 284 bine aldım 28.400 ödedik 255.600 tl kaldı
enflasyon zammıyla ilk aydan 270 bin oldu
bu ev bize pahalıya patlıcak gibi
bnce kafanı bunlarla hıc bulandırma canım oh ne guzel sefam olsun evim var ödüyorum borcunu de
hatta bak bn bı arkadasta gordum boyle tablo yapmıs her taksıt odedıgınde carpı atıyordu ck eglenceli oluyodu tabloyu hele dolu gormek super bnce.

hatta bnde aynı seyı hatim ederken yaptım her okuyusta boyadım ınsan bi şevke geliyor

git git kesin imkanın varsa hayırlısı değilmiş demekki bu ay da sağlık olsun napalım
dr un muayenesi epeyce pahalı, adet ortasında oldugum için bana pek bi faydası olmayacak,ama tekrar gıtmek ıstesem 15eylulde adetım beklemem gerekcek yıne, yıne de bi gidim sımdı dıyorum sen ne dersın

evet canım haklısın çok şükür bugünümüzede
bende tablo yapayım bari çok iyi fikirmiş valla

dr un muayenesi epeyce pahalı, adet ortasında oldugum için bana pek bi faydası olmayacak,ama tekrar gıtmek ıstesem 15eylulde adetım beklemem gerekcek yıne, yıne de bi gidim sımdı dıyorum sen ne dersın
ne kadarmış ücreti? tabiki git bence? telefonla konuşma imkanın var mı belki de boş yere gelme falan der bekle der belki?

ne kadarmış ücreti? tabiki git bence? telefonla konuşma imkanın var mı belki de boş yere gelme falan der bekle der belki?
390mıs canım sadece muayene ılave seyler eklenıyomus tahlıl vs vs..
sekreteri dedi ki normalde adetin 2.gunu cagırıyo ama sıze ne der bılmıyorum benım 5cm kistim var kac dr a gıttysem zararsız dedı mr bıle cekındm,onu danısmak ıstıyorum bıde.
arasam gorustururlermı ki acaba

bence uzak yoldan geleceğini eğer illa 2. gün her şeye bakılıyorsa boş yere gelmeyeyim falan desen bi doktorla görüşmem mümkün mü acaba diye sorsan sekreteri az yağla :) en azından gel ya da gelme desin
az para değil ki
tüp bebek olayları ne kadar pahalıdır kim bilir ya rabbim yardımcımız olsun bizim

Kızlar 2. Gün gidin ay ortası çok anlamlı olmuyor. Adeti etkileyen hormonların referans değerini 2. Güne göre değerlendirip doğurganlığı yorumlayabiliyorlar.

sekreter ıyıce bi kızdı, tekrar arım en ıyısı hanı bosa gelmim dıyım bı dr la gorusme ımkanım varmı dıyım. kendısı dedı zaten dr 2.gunu gel dıyor dıye ama sıze ne der bılmıyorum ddı. bi arım ben en ıyısı canım
Rabbım cumlemızın yardımcısı olsun

Kızlar 2. Gün gidin ay ortası çok anlamlı olmuyor. Adeti etkileyen hormonların referans değerini 2. Güne göre değerlendirip doğurganlığı yorumlayabiliyorlar.
canım benm burda kendı dr um var pzartesı gıdınce hormon tahlıllerimi falan yaptrım yanımda goturım dıyorum. bn defalarca yaptırdım adetlıyken hepsı ck ıyı dedıler biz hastaların degerlerini senınde degerine getırmeye calısıyoruz ddıler ama gelen gıden yk tabi lindalinda
karamelli_turta canım konu dısına cktım kusra bakma

bende de durum aynı her şey iyi güzel pozitif ama gelen giden yok hayırlısı be amann saldım çayıra artık. kendisi ne zaman isterse :)

bugün evimizin ilk taksidini ödeyeceğiz 2.822 tl

heyecanlımıyım evettt hemde çok

96 ayın 95i kalacak

Allahım ödeme kolaylığı versin inşallah hepimize
maşşallah, böyle ev alanları okuyunca çok mutlu oluyorum.. rabbim ödeme kolaylığı versin huzur mutluluk versin inşallah:) biz de 96 aya çekmiştik 17 ayı ödedik bile su gibi geçer inşallah :))

bugün evimizin ilk taksidini ödeyeceğiz 2.822 tl

heyecanlımıyım evettt hemde çok

96 ayın 95i kalacak

Allahım ödeme kolaylığı versin inşallah hepimize
canım böyle böyle bitecek işte, bak ben 3 taksit ödedim bile.
ev olmasaydı üç ay yine kayıptı
benim de 117 taksidim var :)))))
hiç pahalıya denk gelecek diye de düşünme emlak mutlaka değer kazanır, bu hafta kredi fazileri yine yükselmiş
banka kredisiyle alsam çok çok daha pahalıya gelecekti
hep iyi yönlerini düşün sen :)
çok şükür kafamızı sokacağımız bir ev aldık, rabbim ödeme kolaylığı versin, isteyen herkese de hayırlısını nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…