maşşallah, böyle ev alanları okuyunca çok mutlu oluyorum.. rabbim ödeme kolaylığı versin huzur mutluluk versin inşallah:) biz de 96 aya çekmiştik 17 ayı ödedik bile su gibi geçer inşallah :))
ben senin lellinin topiğinde yazdıklarını hatırlıyorum canım
zaman ne çabuk geçiyor

evet canım ya çok haklısın
çok şükür dediğin gibi şimdi olmasaydı hiç olmıcaktı
değerlenebilir ihtimalide zaten insanın içini ferahlatıyor
inşallah değerlenir
en iyi yönü evin önünde kapalı havuz olması
olmadı içine atlar ferahlarım napıyım

ben senin lellinin topiğinde yazdıklarını hatırlıyorum canım
zaman ne çabuk geçiyor
dimi bak dün gibi hatırlıyorum, önce aynı siteden bitmemiş başka eve ekspertiz çağırmıştık kredi çıkmamıştı.. çok üzülmüştüm.. ama sonra sitenin bitmiş binasında daha güzel cephede, daha yüksekte ve de sadece 3 bin tl farkla istediğimiz ev nasip olmuştu.. akşamları balkona oturunca o ilk eve bakıyorum hala inşaat çalışmaları ve bitmesine daha çoookkk var halbuki biz 9 ay bitiyor kendi evimize taşınalı.. hep şükrediyorum rabbim hayırlısını nasip etti diye :)))

bak bu iyi fikir :)
her türlü kendini ferahlatacak bir yol bulacaksın artık yapacak birşsey yok :)))
ben de balkonda güneşlenerek verdiğim paranın karşılığını alıyorum

nasip işte zamanı gelince gelip bizi buluyor canım,
ben de bir ev beğenmiştim, o zaman daha yapılacak işleri vardı annem ve eşim beğenmeyince almamıştık.
çok üzülmüştüm çünkü fiyatı da epey uygundu.
ben kendi evime taşınalı 3 ay olacak o ev hala satılmadı, hala binada oturan kimse yok, hala yapılacak işler aynı seviyede duruyor.
gerçekten birşey olmuyorsa daha iyisi bizi beklediği içinmiş

Selam arkadaşlar.
Şimdi bir tavsiyede bulunacağım.
Biliyorum garip gelecek ama bende yeni yeni yapmaya başladım.
Arkadaşım sürekli yaptığı için bende ona güvenerek başladım.
Şuan gg(adını tam yazmayayım) internet sitesinde 1000 TL lik alışverişe 100 TL puan kampanyası var.
Kampanyaya katıldıktan sonra gg internet sitesinden 5 gram veya 5.5 gram altın alıp bu puanı elde etmiş olursunuz.
Altın kargo ile geliyor. Belirli satıcılar var. t... k.. mesela. Ben ondan aldım sıkıntı yaşamadım.
Geçen ayda iş bankası için bu kampanya vardı. 500 TL 50 TL puan , 1000TL 100 TL puan vardı mesela.
Bu şekildede gram alabilir puanları da kazanmış olursunuz.

Selamlar kızlarrr :)
Haftasonu geldi, yaz geldi boş kaldı buralar, nasıl gidiyor birikim işleri
İpleri çokça salmamak lazım ..
Ben Ağustos ayında ata alamayacağım.
Sadece elimde olup kullandığım çeyreği tekrar yerine koyabilmek amacıyla yerine yenisini alacağım inşallah.

Canım hiç sormasaydin daha iyiydi
Bugün ve yarın olacak iki Nişan için iki çeyrek aldım. Tabi ek hesap kullanmak zorunda kaldım.
İkisi de biz tatildeyken tarihine kadar vermiş, birii karar verince diğeri de gelenler iki kere masraf yapmasın diye ertesi gün yapalım demis. ikisi de kuzen mecbur altin almak gerekti.
Kuaföre gidip saçlarımı boyattim önceki gün öğlen nişanlar olmasaydi maaşı bekleyecektim. Bu de ek masraf oldu.
Dün akşam ve bu sabah sehirdisindan gelen misafir ağırladım. Yarın da nisandan sonra gelenler olacak. Evde kendimize göre hazırlığım olduğu için bunlari da kk ile aldım. Önümüzdeki hafta da yine hem misafir hem düğün var. Yine bunlar kk ile olacak.
Ben Eylül'de gün parasını alıp kk ve eksi hesabi kapatana kadar kumbara dışında birikim yapamayacağım. Belki gün bile onları kapatmaya yetmeyecek.
Eşimi de bayrama kadar ücretsiz izine ayırdılar. İçeride alacağını da vermediler.
Yeni yerler ile görüşecek
Yani canım yaz benim için çok sıcak geçiyor.

Canım anlıyorum seni.
Rabbim bir kapı kapatırsa diğerini açar ..
Darda kalmazsak refahı anlayamayamayız..
Tez zamanda biraz rahatlarsınız inş canım benim.
Bende ek hesap limitini bir miktar yükselttim. Yetmiyor bu aralar çokça saldık .

Çok şükür, bunlar birşey değil ben ne sıkıntılar yaşadım geçen yıllarda.
Rabbim bir kere başkasına muhtaç edip daraltmadi. Yine vardır bekleyen güzellikler
Eşimin iş durumu bizi bu kadar sıkıntıya sokan, en azından maaşını düzenli ve tam alsa kk tekrar bulaşmaya gerek kalmazdi.

Nisanin takili olmasi kotu olmus. Bu yaz bizimde arkadaslar evleniyor ve hepsi bize ceyrek takmisti. Bizde takicaz onlara. :))))))) dugun hem sahiplerine hem davetlilere masraf

Çanakkale çok güzel canım biz de 2 yıl önce geliboludan ev aldık çok beğendik.Tavsiye ederim

Kızlar bir sıkıntım var.Şimdi ablamın oğlu evlenecek ve ev almak istiyorlar fakat 45 .000 nakitleri var bende biz de destek oluruz demiştim eşime sormadan ,çünkü biz de elimiz darda ev alacakken ablam 20.000 tl bize nakit vermişti.Ben de buna binaen biz de destek veririz dedim.Dün ablam aradı ne kadar yardım edebilirsin dedi eşime sordum ben alamayacağım kişiye borç vermem dedi.Ablam borcunu öder fakat bu 2,3 seneyi bulabilir bana ödeme zorluğu çıkartmycan elimden geldiğince yavaş yavaş öderim diyor eşim de 5.000 den fazla yardım yapmayız dedi biriktirdiğin parayı çekersen kredi kartını alır evin kredi borcunu da ödersin ayı çıkartamazsın diye beni tehdit ediyor.Napıcağımı şaşırdım.Onlar bize vermişti dedim versek nolurki dedim parayı ödeyemezler diyor 10.000 tl bizim için çok para değil aslında taksitle de ödese olur.Eşim bi arkadaşına 30.000 tl borç verdi hala alamıyor o adam esnaf verir diyor offf yuva yapmak için yuvanı sarsma diye tehdit etdi şaşırdım kaldım.Ablam da ne zaman çocuklara bakıcak birini arasam gelir bakar .Bana bi fikir verin

Amin kuzum. Eşinin işleri ile ilgili problemleri umarım çarçabuk yoluna girer canım sağlık olsun sıkma canını. .

Zor bir durum ama ailesine karsida boylemi
Ben butune bakarak karar vermeye calisirdim
Ayrica yardimi kimse sorgulayamaz ablasinin oglu ne verirseniz onu almak zorunda

Ben olsam eşimi bir şekilde ikna etmeye çalışırım. Kaldı ki siz ev alırken gücü yettiğince destek olmuş size .
Açıkçası ablam veya kız kardeşim bana hiçbir şey yapmamış olsa da para anlamında ,kapıma kadar gelip sorduysa ne kadar yardımcı olabilirsiniz diye asla geri çevirmem. Eşim şöyle bir dursun yani kaldı ki başkasına borç vermiş o da hemde arkadaş, kardeş bile değil .
Şöyle yapabilirsin belki 20 veya 30 binlik altın olarak ver ,misalen ata altın 25 tane .
Zaman içinde o da sana altın olarak çevirir. Eğer bu şekilde anlaşırsanız.
Ben sanırım kıyamam kardeşlerime .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…