- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.205
- 698
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.801
Altın olarak hiç ödeyebileceğini sanmıyorum ki durumu çok da iyi değil kiracı offfBen olsam eşimi bir şekilde ikna etmeye çalışırım. Kaldı ki siz ev alırken gücü yettiğince destek olmuş size .
Açıkçası ablam veya kız kardeşim bana hiçbir şey yapmamış olsa da para anlamında ,kapıma kadar gelip sorduysa ne kadar yardımcı olabilirsiniz diye asla geri çevirmem. Eşim şöyle bir dursun yani kaldı ki başkasına borç vermiş o da hemde arkadaş, kardeş bile değil .
Şöyle yapabilirsin belki 20 veya 30 binlik altın olarak ver ,misalen ata altın 25 tane .
Zaman içinde o da sana altın olarak çevirir. Eğer bu şekilde anlaşırsanız.
Ben sanırım kıyamam kardeşlerime .
Verdiğiniz miktar 2/3 yıl içinde acil size lazım olabilir mi ?Altın olarak hiç ödeyebileceğini sanmıyorum ki durumu çok da iyi değil kiracı offf
Eşinin ablanla problemleri mi var acabaAcil olacağını sanmam ama yarının ne getireceği bilinmez ki...Allah hayırlı şeyler nasip etsin inşallah.Bilemiyorum 10.000 tl yi ben 3 ayda biriktiririm ama eşim yanaşmıyor bir daha para biriktirmene izin vermiycem çocukların kreş parasını da sen ödersin diyor.Ben de çalışıyorum yardım etsem nolur ki diyorum bu evde senin pran benim param diye birşey mi var diyor.Yok öyle birşey diyorum o zaman 5.000 den fazla veremezsin diyor gece oturmuş aylık masrafları tek tek yazmış bana watsupptan yollamış aylık 12.000 gider diyee kemeri sıksak 10.000 gider var bu evde diyor offf
Şimdi nakit verirsen belliki eşinle aranızda sorun çıkacak. Ev alanların aylık taksitlerine yardımcı olabilirsin mesela.Kızlar bir sıkıntım var.Şimdi ablamın oğlu evlenecek ve ev almak istiyorlar fakat 45 .000 nakitleri var bende biz de destek oluruz demiştim eşime sormadan ,çünkü biz de elimiz darda ev alacakken ablam 20.000 tl bize nakit vermişti.Ben de buna binaen biz de destek veririz dedim.Dün ablam aradı ne kadar yardım edebilirsin dedi eşime sordum ben alamayacağım kişiye borç vermem dedi.Ablam borcunu öder fakat bu 2,3 seneyi bulabilir bana ödeme zorluğu çıkartmycan elimden geldiğince yavaş yavaş öderim diyor eşim de 5.000 den fazla yardım yapmayız dedi biriktirdiğin parayı çekersen kredi kartını alır evin kredi borcunu da ödersin ayı çıkartamazsın diye beni tehdit ediyor.Napıcağımı şaşırdım.Onlar bize vermişti dedim versek nolurki dedim parayı ödeyemezler diyor 10.000 tl bizim için çok para değil aslında taksitle de ödese olur.Eşim bi arkadaşına 30.000 tl borç verdi hala alamıyor o adam esnaf verir diyor offf yuva yapmak için yuvanı sarsma diye tehdit etdi şaşırdım kaldım.Ablam da ne zaman çocuklara bakıcak birini arasam gelir bakar .Bana bi fikir verin
Canım herkes durdu bu seneyi buldu bizdeNisanin takili olmasi kotu olmus. Bu yaz bizimde arkadaslar evleniyor ve hepsi bize ceyrek takmisti. Bizde takicaz onlara. :))))))) dugun hem sahiplerine hem davetlilere masraf
Kendine ait gizli birikimin var mı, eğer varsa oradan verebilirsin.Kızlar bir sıkıntım var.Şimdi ablamın oğlu evlenecek ve ev almak istiyorlar fakat 45 .000 nakitleri var bende biz de destek oluruz demiştim eşime sormadan ,çünkü biz de elimiz darda ev alacakken ablam 20.000 tl bize nakit vermişti.Ben de buna binaen biz de destek veririz dedim.Dün ablam aradı ne kadar yardım edebilirsin dedi eşime sordum ben alamayacağım kişiye borç vermem dedi.Ablam borcunu öder fakat bu 2,3 seneyi bulabilir bana ödeme zorluğu çıkartmycan elimden geldiğince yavaş yavaş öderim diyor eşim de 5.000 den fazla yardım yapmayız dedi biriktirdiğin parayı çekersen kredi kartını alır evin kredi borcunu da ödersin ayı çıkartamazsın diye beni tehdit ediyor.Napıcağımı şaşırdım.Onlar bize vermişti dedim versek nolurki dedim parayı ödeyemezler diyor 10.000 tl bizim için çok para değil aslında taksitle de ödese olur.Eşim bi arkadaşına 30.000 tl borç verdi hala alamıyor o adam esnaf verir diyor offf yuva yapmak için yuvanı sarsma diye tehdit etdi şaşırdım kaldım.Ablam da ne zaman çocuklara bakıcak birini arasam gelir bakar .Bana bi fikir verin
Yegeninizin aylik taksitlerine yardim etseniz nasil olur. Esinizin tavrindan dolayi borc vermeniz cok zor.Kızlar bir sıkıntım var.Şimdi ablamın oğlu evlenecek ve ev almak istiyorlar fakat 45 .000 nakitleri var bende biz de destek oluruz demiştim eşime sormadan ,çünkü biz de elimiz darda ev alacakken ablam 20.000 tl bize nakit vermişti.Ben de buna binaen biz de destek veririz dedim.Dün ablam aradı ne kadar yardım edebilirsin dedi eşime sordum ben alamayacağım kişiye borç vermem dedi.Ablam borcunu öder fakat bu 2,3 seneyi bulabilir bana ödeme zorluğu çıkartmycan elimden geldiğince yavaş yavaş öderim diyor eşim de 5.000 den fazla yardım yapmayız dedi biriktirdiğin parayı çekersen kredi kartını alır evin kredi borcunu da ödersin ayı çıkartamazsın diye beni tehdit ediyor.Napıcağımı şaşırdım.Onlar bize vermişti dedim versek nolurki dedim parayı ödeyemezler diyor 10.000 tl bizim için çok para değil aslında taksitle de ödese olur.Eşim bi arkadaşına 30.000 tl borç verdi hala alamıyor o adam esnaf verir diyor offf yuva yapmak için yuvanı sarsma diye tehdit etdi şaşırdım kaldım.Ablam da ne zaman çocuklara bakıcak birini arasam gelir bakar .Bana bi fikir verin
bankadan daha az kredi çekmek istiyorlar biraz nakit olursa işleri kolaylaşır.Ben eşimden gizli birşey yapamıyorum yapmam da zaten çünkü hesap kartım onda ,ben internet bankasından parayı takip ediyor yatırım yapıyorum.Bireysel emekliliği iptal ettirmiştim ordan 5500 para geldi hesabımda da 14.500 param var bende ordan vereyim diyorum ama eşim sana para biriktirtmiycem bir daha diyoYegeninizin aylik taksitlerine yardim etseniz nasil olur. Esinizin tavrindan dolayi borc vermeniz cok zor.
+10.000Kendine ait gizli birikimin var mı, eğer varsa oradan verebilirsin.
Zaten ev alacaklar ilk birkaç yıl anca kendi düzenlerini kurarlar.
Eşini ikna için altın olarak vermek mantıklı.
Siz alırken ablaniz destek olduysa sizde şimdi durumunuz varsa yardım etmelisiniz.
Eşinizin tavrı fazla bencil.
Sonuçta parayı tek başına kazanmiyor ki 5binden fazla veremezsin diye sana tehditvari konuşuyor.
Sonuçta isteyen kardeş ve size zamaninda desteği olmuş, ben imkanım varsa fazlasıyla yardım ederdim.
Hayırlı olsu canım. Herkes güzel diyor senin gibi. Eminim cok güzeldirÇanakkale çok güzel canım biz de 2 yıl önce geliboludan ev aldık çok beğendik.Tavsiye ederim
Çok merak ettim seni, sağlıkla ilgili birşey olmasın da gerisi bir şekilde halledilir canimmerhaba arkadaslar uzun zamandir giremedim
biraz okudum okumaya devam edecegim vakit bulunca
aniden bir egitime cagirildim oraya gittim gecem gunuduzum ne bilemdim ardindan kisa bir tatil yaptim derken esim işle ilgili sorun yasadi baska bir yerde baslayacak calismaya ins cevap bekliyoruz tum bunlar aniden oldu maddi olarak sorun yasadik
toparlanmaya calisiyoruz bakalim bu surecte internete bile hic girmedim
oyle yani insallah burda sizlerleyim
gecmisi okuyayim yorumlari yaparim
Hoşgeldin canım çok merak ettim bende seni . Sürekli görüp alışınca insan yokluğunu hemen farkediyor cnmmerhaba arkadaslar uzun zamandir giremedim
biraz okudum okumaya devam edecegim vakit bulunca
aniden bir egitime cagirildim oraya gittim gecem gunuduzum ne bilemdim ardindan kisa bir tatil yaptim derken esim işle ilgili sorun yasadi baska bir yerde baslayacak calismaya ins cevap bekliyoruz tum bunlar aniden oldu maddi olarak sorun yasadik
toparlanmaya calisiyoruz bakalim bu surecte internete bile hic girmedim
oyle yani insallah burda sizlerleyim
gecmisi okuyayim yorumlari yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?