Kızlar ben de ortadan yok olsam benim yokluğumu da anlar mısınız ? Şaka bir yana sonradan geldim ama çok sevdim sizi, sayenizde paracıklarım artıyor, hem de yakin bir arkadaşla muhabbet etmiş gibi hissediyorum
Tabiki hissederiz canım
Ama sen yine de ortalıktan kaybolma olur mu
Bende burayı sizleri çok seviyorum normalde kimse ile paylaşamadığım birçok şeyi sizinle paylaşıyorum :)

Ben nişana gitmedim, altını eşime verip yolladım.
Dünkü salonda klima çarptı herhalde.
Sabah kalktigimdan beridir hic halim yok, bir yatağa bir koltuğa uzaniyorum.
soğuk soğuk ter atıyorum, midem çok bulanıyor.
Öğlene kadar yediğim herşeyi çok afedersiniz çıkardım.
Suratım bembeyaz oldu.
Üstüne bir de regl oldum
Ağrı kesici birşey içtim ama pek işe yaramadı
Sıcak su toebasimi yapsam karnıma koyarim

Geçmiş olsun canım yat bil bil dinlen ve sıvı şeyler tüketmeye çalış bu ara.sıcak suyu ayaklarının altına koy.

Bereketli olsun :)
Benim de eşim birikim yaptığımı biliyor ama sadece tl yi. Altınların miktarını o hiç sormaz bende söylemem :))

Geçmiş olsun canım.
Bende sizin samimiyetinize çok güveniyorum, cevaplarınız çok kıymetli bu yüzden.

Bende bugün hava bu kadar sıcakken nasıl çarptırdım kendimi ağrım vardı düğüne gittik geldik hemen zor attım kendimi eve.
Sıcak su torbası ile ağrı kesici az biraz iyi geldi.

Tabiki hissederiz canım
Ama sen yine de ortalıktan kaybolma olur mu
Bende burayı sizleri çok seviyorum normalde kimse ile paylaşamadığım birçok şeyi sizinle paylaşıyorum :)
İş yerindeki bilgisayarımda hep arka planda kadınlar kulübü açık :) büyük bir sıkıntı olmazsa buralardayım. Bu topikten, başka topiklerden pek çok şey öğrendim.

gecmıs olsn canım benım her ay regl sancım asırı oldugundan bılırım midem falan da cok bulanır,sıcak suyu karnına vs ıc organlara temas etcek sekılde koyma dr soylemıstı zararlıyms ya ayagının altına koy yada ara ara otur. eger elektrklı sobanız varsa totonu onla ısıt o da ıyı gelıyo (dıpnot: bana bunlar agrı kesıcı ıgnenın ustune ılave ıyı gelıyor dusun halimi)

Geçmiş olsun.

karamelli_turta canım ben hedefimi tutturdum :) 2 gr altın tamamdır.cumartesi günü 1 gr aldım anneme borcum vardı bir çeyrek onu aldım birde düğün için çeyrek gram aldım takmaya :) şuan 2 gr altın ile birikime devam ediyorum :)
agustosun onunda 800 lira gün parası olacak bakalım nasıl değerlendiricem onu da :)

Z zeyneprer nerdesin sen
Çok merak ettik seni
Canım benim. Çok teşekkür ederim çok mahcup ettiniz beni ilginizle. Çok sıklaştı nöbetlerim. Malum yaz dönemi. İzinler arttı. İş yükü de artıyor. Ara verincede takip edip giremedim maalesef.
Bugünde işteyim. Bi bakayım dedim. Mail adresime de hiç bildirim gelmemiş o yüzden farkedemedim.
Bende bi değişiklik yok aynı tas aynı hamam :) iş güç. Birikimede devam etmeye çalışıyorum.
Sende durumlar nasıl? Ev işlerini hallettin mi? Memnun musun evinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…