- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #9.381
oyle canim kiyafet bide cok geliyor bebekler cabuk büyüyor vs :))
Haklısın canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle canim kiyafet bide cok geliyor bebekler cabuk büyüyor vs :))
Günaydın canım :)Günaydın altın kızlar :)
Sağol canım çok teşekkür ederimelecda tadını çıkar canım,dün ilk defa çocukların ikisinide eşime bırakıp avm gittim nasıl iyi geldi
tobosolu_dulcinea kaçırdım sanırım çok geçmiş olsun canım
merveeeeeeeee717 hoşgeldin canım ben de eş parası yiyenlerdenim dicektim tam farkettim ki eşim işsiz şuan
![]()
Sağol canım çok teşekkür ederim
Yalan olmasın, zira ben istiyorum tek taş kolye. Bu topikte Aralık sonuna kadar 3 ata altın hedefim var. Öbüründe Mart sonuna kadar 20 gr bilezik hedefim var. Nisan'dan itibaren de kolye için biriktireyim diyorum. Sen de durumlar ne?biizm tek tas kolyeler ne olduu:))
Çok sağol canım. Ajitasyon olmadan çok yerinde bir duygusallığı vardı filmin. Bir de türk sinemasının desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bana uyan tarzdaki türk filmlerine gitmeye gayret ediyorum.Sağol canım çok teşekkür ederimbebek hazırlıgı icin kontrole gitmiştim bi sorun var mı diye o arada enfeksiyon kapmısım hastanede durduk yere onunla uğraştım canım allah beterinden korudu
Sağol canım çok teşekkür ederimyorumların çok deegerli benim için beğenmene iyi vakit geçirmene ayrıca çok sevindim kuzum
![]()
Sende sağol canımÇok sağol canım. Ajitasyon olmadan çok yerinde bir duygusallığı vardı filmin. Bir de türk sinemasının desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bana uyan tarzdaki türk filmlerine gitmeye gayret ediyorum.
Afiyet bal şeker olsun bu arada canımGünaydın Hanımlar,
Evde kimse olmayıp, yatak odasındaki karartmalı perdeleri de çekince 12:00'ye kadar uyumuşumŞimdi kendime, sadece kendi sevdiğim şeylerden oluşan bir sabah kahvaltısı hazırlıyorum. Kahvaltı hazırlarken eşimi ayrı, kızımı ayrı düşün teranesine kısa bir mola
![]()
Çetin Tekindor'un Ayla diye bir filmi gelecek yakında. 2017 Türkiye oscar adayıymış. Güzele benziyor onu not aldım gideceğim. Çetin Tekindor'un tek kişilik oyununu seyretmiştim tiyatroda. Muhteşemdi. Filmlerini kaçırmamaya gayret ediyorum.Sende sağol canımkesinlikle aynı fikirdeyim türk sinemasının desteklenmesi fikrine katılıyorum kuzum zevkime uygun oldukça kaliteli bulduğum yapımlara gitmeyi tercih ediyorum bu filmde ilgimi çeken cinsten çetin tekindor dan kötü bi iş beklemem açıkcası
ama türk sinemasına destek adınada uyduruk kıytırık yapımcının tek amacının para kazanmak oldugu filmlerde tercihim değil
Afiyet bal şeker olsun bu arada canımbenimde kahvaltı faslı bitti aşure yapıcam birazdan nasipse
![]()
12 ye kadar uyumak off bebek küçük olunca hasret kaldığım şeylerdenGünaydın Hanımlar,
Evde kimse olmayıp, yatak odasındaki karartmalı perdeleri de çekince 12:00'ye kadar uyumuşumŞimdi kendime, sadece kendi sevdiğim şeylerden oluşan bir sabah kahvaltısı hazırlıyorum. Kahvaltı hazırlarken eşimi ayrı, kızımı ayrı düşün teranesine kısa bir mola
![]()
Geçmiş olsun canımSağol canım çok teşekkür ederimbebek hazırlıgı icin kontrole gitmiştim bi sorun var mı diye o arada enfeksiyon kapmısım hastanede durduk yere onunla uğraştım canım allah beterinden korudu
Sağol canım çok teşekkür ederimyorumların çok deegerli benim için beğenmene iyi vakit geçirmene ayrıca çok sevindim kuzum
![]()
Benim de epey oldu böyle uyumayalı. Haftaiçi 07:30'da zorla kaldırdığım çocuk haftasonu en geç 07:00'de ayakta12 ye kadar uyumak off bebek küçük olunca hasret kaldığım şeylerden
Valla senin yerinde olmak isterdim yorgunluktan her yerim dökülüyor
Bide havalar serinledi ya uyku bana extra tatlı geliyor :)