• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elecda elecda tadını çıkar canım,dün ilk defa çocukların ikisinide eşime bırakıp avm gittim nasıl iyi geldi
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea kaçırdım sanırım çok geçmiş olsun canım
merveeeeeeeee717 merveeeeeeeee717 hoşgeldin canım ben de eş parası yiyenlerdenim dicektim tam farkettim ki eşim işsiz şuan :KK45:
Sağol canım çok teşekkür ederim :KK52: bebek hazırlıgı icin kontrole gitmiştim bi sorun var mı diye o arada enfeksiyon kapmısım hastanede durduk yere onunla uğraştım canım allah beterinden korudu :dua::dua:
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea , sinemadan şimdi geldim. Filmi çok beğendim, kesinlikle tavsiye ediyorum. :super:
Sağol canım çok teşekkür ederim :KK52:yorumların çok deegerli benim için beğenmene iyi vakit geçirmene ayrıca çok sevindim kuzum :KK66:

Sağol canım çok teşekkür ederim :KK52: bebek hazırlıgı icin kontrole gitmiştim bi sorun var mı diye o arada enfeksiyon kapmısım hastanede durduk yere onunla uğraştım canım allah beterinden korudu :dua::dua:

Sağol canım çok teşekkür ederim :KK52:yorumların çok deegerli benim için beğenmene iyi vakit geçirmene ayrıca çok sevindim kuzum :KK66:
Çok sağol canım. Ajitasyon olmadan çok yerinde bir duygusallığı vardı filmin. Bir de türk sinemasının desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bana uyan tarzdaki türk filmlerine gitmeye gayret ediyorum.

Günaydın Hanımlar,
Evde kimse olmayıp, yatak odasındaki karartmalı perdeleri de çekince 12:00'ye kadar uyumuşum:eek: Şimdi kendime, sadece kendi sevdiğim şeylerden oluşan bir sabah kahvaltısı hazırlıyorum. Kahvaltı hazırlarken eşimi ayrı, kızımı ayrı düşün teranesine kısa bir mola:KK49:

Çok sağol canım. Ajitasyon olmadan çok yerinde bir duygusallığı vardı filmin. Bir de türk sinemasının desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bana uyan tarzdaki türk filmlerine gitmeye gayret ediyorum.
Sende sağol canım :KK52: kesinlikle aynı fikirdeyim türk sinemasının desteklenmesi fikrine katılıyorum kuzum zevkime uygun oldukça kaliteli bulduğum yapımlara gitmeyi tercih ediyorum bu filmde ilgimi çeken cinsten çetin tekindor dan kötü bi iş beklemem açıkcası :KK66: ama türk sinemasına destek adınada uyduruk kıytırık yapımcının tek amacının para kazanmak oldugu filmlerde tercihim değil :KK43:
Günaydın Hanımlar,
Evde kimse olmayıp, yatak odasındaki karartmalı perdeleri de çekince 12:00'ye kadar uyumuşum:eek: Şimdi kendime, sadece kendi sevdiğim şeylerden oluşan bir sabah kahvaltısı hazırlıyorum. Kahvaltı hazırlarken eşimi ayrı, kızımı ayrı düşün teranesine kısa bir mola:KK49:
Afiyet bal şeker olsun bu arada canım :KK52:benimde kahvaltı faslı bitti aşure yapıcam birazdan nasipse :KK68:

Sende sağol canım :KK52: kesinlikle aynı fikirdeyim türk sinemasının desteklenmesi fikrine katılıyorum kuzum zevkime uygun oldukça kaliteli bulduğum yapımlara gitmeyi tercih ediyorum bu filmde ilgimi çeken cinsten çetin tekindor dan kötü bi iş beklemem açıkcası :KK66: ama türk sinemasına destek adınada uyduruk kıytırık yapımcının tek amacının para kazanmak oldugu filmlerde tercihim değil :KK43:

Afiyet bal şeker olsun bu arada canım :KK52:benimde kahvaltı faslı bitti aşure yapıcam birazdan nasipse :KK68:
Çetin Tekindor'un Ayla diye bir filmi gelecek yakında. 2017 Türkiye oscar adayıymış. Güzele benziyor onu not aldım gideceğim. Çetin Tekindor'un tek kişilik oyununu seyretmiştim tiyatroda. Muhteşemdi. Filmlerini kaçırmamaya gayret ediyorum.
Uyduruk saçma sapan bir sürü film oluyor hakikaten. Onlardan ben de yzak duruyorum. Zaten benim mizah anlayışıma epey uzak filmler.
Bir de Şener Şen'nün "Yol Ayrımı"diye bir filmi gelecek. Onun da fragmanını seyrettim. Güzel görünüyor.
Aşure için kolay gelsin canım.

Herkese iyi pazarlar
Topicte sormuştum kot için düğme
Dün yaptırdım 3 tl
Kot 40 küsür civarıydı ama kullanılabilecek durumda olduğu için terzi daha fazlada isteseydi yaptırmayı düşünüyordum

Bide şöyle bi durum var ben eşyaların fiyatından çok benim işime nekadar yarayıp yaramayacağı ile ilgileniyorum. Kıyafette böyle joker Parçalar da her zaman değerlidir benim için

Günaydın Hanımlar,
12 ye kadar uyumak off bebek küçük olunca hasret kaldığım şeylerden

Valla senin yerinde olmak isterdim yorgunluktan her yerim dökülüyor
Bide havalar serinledi ya uyku bana extra tatlı geliyor :)

Geçmiş olsun canım

günaydın kızlar :)

Eklentiler

• indir.webp
    indir.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 111
12 ye kadar uyumak off bebek küçük olunca hasret kaldığım şeylerden

Valla senin yerinde olmak isterdim yorgunluktan her yerim dökülüyor
Bide havalar serinledi ya uyku bana extra tatlı geliyor :)
Benim de epey oldu böyle uyumayalı. Haftaiçi 07:30'da zorla kaldırdığım çocuk haftasonu en geç 07:00'de ayakta:KK57:

Back
X