• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı cumalar kızlar:KK200:

2.190 tl biriktirmiştim. Bugün itibariyle harcamalarım şöyle

1.499:TV
158.77: 1 gr altın
200: yatırım

332 tl nakit kaldı hesabımda. Yılbaşına kadar 2000 liralık hedefimi tutturmaya çalışıcam.
200 liranın 70i geldi. 400e tamamlanınca hesabıma atarım.
Bozuk para kumbaramda da 35tl var. 427 liram var gene:KK51:

Günaydın altın kızlarım canlarım..
18 sayfa kadar geri de kalmışım gece okudum hepsini..
Azminizi taktir ediyorum ve size arka planda eşlik ediyorum :KK19:
Kasım ayından beri yapabildiğim 300 tl ye bi 100 daha eklendi elhamdulillah..
Aslında 400 eklenmişti ama eşimin ihtiyacı oldu, zulaya girmemiş paradan 300 lira verdim
Kesinlikle katılıyorum ki eşten gizli bir miktar olmalı köşede acil durum parası

Hayat bu neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz ,
Eşim evi ve her ödemeyi idare ederken birikime ayıramıyor ayırsa da ilk sıkışıklıkta başvuruyor
Onun için ben bana verdiği harçlıklardan artanı atıyorum zulaya:sus::sus::sus:

Keşke daha önce de arttırdıklarımı vermeseydim
Biraz geç geldi aklım ama buna şükür tabi yine de :super:

Hepinize bol birikimli günler diliyorum.
:KK54:

Zamanında gram gram biriktirdiğim kiloları verdikten sonra aynı hızla aranızda olacağım inşallah :KK55:
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen altın kızlar seni çok özlüyor tatlım.
Verdiğin kilolar aman çabuk çabuk gitsin inşallah senden..
Birikimlerin bereketli olsun..
Hepimiz geç öğrendik bu gerçekleri olsun öğrendik ya buna da şükür..

Merhaba kızlar....
Bugün de bir mesai saati daha bitti.
Çarsıda ineceğim. Kendim için günlük kullanıma uygun bot bakacağım, gerçekten ihtiyacım var ama begenmezsem almayacağım.
Büyük oğlum için de bakacağım o yanımda değil ama ayak nosuna göre begenirsem bir de ona da alacağım. Onunki de ihtiyaç.
Erkek çocukları kız çocukları kadar çok seçici degil kıyafet konusunda.
Genelde ne alırsam veya hazırlarsam giyerler ;)
Bakalım bugün para harcayacak mıyım..

Ben bu ay toplu bır kredı lartı Ödemesi yaptım. Sanırım bırıkımım az olacak. Ama kredı kartı borcum 500tl kaldı. 4bındı. Buda bır bırıkım :)) evde altın tutmak ıstemeyenler kalın agır ama ınce gorunen bılezık yaptırabilir benim fıkrım kolundan cıkarmayacaksa

Ben bu ay toplu bır kredı lartı Ödemesi yaptım. Sanırım bırıkımım az olacak. Ama kredı kartı borcum 500tl kaldı. 4bındı. Buda bır bırıkım :)) evde altın tutmak ıstemeyenler kalın agır ama ınce gorunen bılezık yaptırabilir benim fıkrım kolundan cıkarmayacaksa

Benimde öyle bir kk ödemesi yapmam lazım canım be güzel olmuş okuyunca kendim ödemişim gibi oh süper olmuş dedim:))

Merak ettigim birsey var. Kredi kartimda son ekste borcu 2.802. Ekstreden kalan borc 1.901. En az odeme tutaru 801. Hangisini ödemezsen faiz işler. Asgari olarak 801 odesenm dahi faiz isler deniliyor kafam katisti

Kredi kartınızın asgarisini ödemeniz gerekir öncelikle, yani 801 tl. kalan borç önemli değil artık ona gecikme faizi işlemiştir. 2802 yani tamamını ödemediğiniz sürece minimum düzeyde bir faiz işleyecektir zaten. 50-60 lira civarı olması lazım. siz 801 lirayı ödeyin, hatta mümkünse biraz fazlasını ödeyin. Kalanı diğer aya devreder üstüne 60 lira gibi bir faiz koyularak. 1901 lira kafanızı karıştırmasın.

Asgarisini ödemezseniz fazla faiz gelir. Onu biraz fazla ödeyin 20 tl bile fazla olsa önemli.tamamını ödemediğiniz sürece faiz gelecektir. Kalanı devredecek. Asgariyi fazla fazla ödeyerek toparlamaya çalışabilirsiniz

Merhaba bayanlar benide araniza alirmisiniz bende altin biriktiriyordum yaklasik 60 gr bilezigim vardi 30 gramini esime borc verdm ama cok pismanim:( geri oderm dedi ama nerden oducek ondan sonra hevesim giti simdi elime geceni harcamak istyrm ya bide bisi sormak istyrm bizim gelen maas bereketsiz sanki yetmiyor bitiyor ben eskisi gbi briiktirmek istyrm sizden imrenirim belkide banada gaz verin canlar:)

Back
X