- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #10.681
Günaydın kızlar
herkese hayırlı huzurlu bol bereketli bol kazançlı cumalar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın altın kızlarım canlarım..
18 sayfa kadar geri de kalmışım gece okudum hepsini..
Azminizi taktir ediyorum ve size arka planda eşlik ediyorum
Kasım ayından beri yapabildiğim 300 tl ye bi 100 daha eklendi elhamdulillah..
Aslında 400 eklenmişti ama eşimin ihtiyacı oldu, zulaya girmemiş paradan 300 lira verdim
Kesinlikle katılıyorum ki eşten gizli bir miktar olmalı köşede acil durum parası
Hayat bu neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz ,
Eşim evi ve her ödemeyi idare ederken birikime ayıramıyor ayırsa da ilk sıkışıklıkta başvuruyor
Onun için ben bana verdiği harçlıklardan artanı atıyorum zulaya
Keşke daha önce de arttırdıklarımı vermeseydim
Biraz geç geldi aklım ama buna şükür tabi yine de
Hepinize bol birikimli günler diliyorum.
Zamanında gram gram biriktirdiğim kiloları verdikten sonra aynı hızla aranızda olacağım inşallah![]()
Canım Birikimlerimizi ay sonuna doğru yazıyoruz, ben takip ediyorum listeye yazıyorumBirikimlerimizi aylik olarak mi yaziyoruz buraya?
gulenyuzumsunsen altın kızlar seni çok özlüyor tatlım.
Verdiğin kilolar aman çabuk çabuk gitsin inşallah senden..
Birikimlerin bereketli olsun..
Hepimiz geç öğrendik bu gerçekleri olsun öğrendik ya buna da şükür..
Benimki maas uzerinden olduğu için tahminen 2bin tlCanım Birikimlerimizi ay sonuna doğru yazıyoruz, ben takip ediyorum listeye yazıyorum
Nasıl gidiyor bu arada?
Ben bu ay toplu bır kredı lartı Ödemesi yaptım. Sanırım bırıkımım az olacak. Ama kredı kartı borcum 500tl kaldı. 4bındı. Buda bır bırıkım :)) evde altın tutmak ıstemeyenler kalın agır ama ınce gorunen bılezık yaptırabilir benim fıkrım kolundan cıkarmayacaksa
Ay canım. Insallah sende yaparsın ınsan rahatlıyorBenimde öyle bir kk ödemesi yapmam lazım canım be güzel olmuş okuyunca kendim ödemişim gibi oh süper olmuş dedim:))