• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım yanlış hatırlamıyorsam msf2407 msf2407 arkadaşımızın ailesi mersindeydi..
Gördüğünde mutlaka cevap yazacaktır sana..

Altın topiğinin gülü Diyetisyenimiz sevgili msf2407 msf2407 :KK66:
canımsın çok saol, ben de burası kalabalık belki fikri olan vardır diye yazmıştım ;)

arkadaşımın ailesi falan hep izmirde..kararsız kalmış, eşi de istiyormuş..çok yalnız kalır mutsuz olur muyum diye endişe etmiş..bi de ufak bebek olunca..ben de kızlardan bilen vardır ben bi sorayım dedim..

canımsın çok saol, ben de burası kalabalık belki fikri olan vardır diye yazmıştım :KK66:

arkadaşımın ailesi falan hep izmirde..kararsız kalmış, eşi de istiyormuş..çok yalnız kalır mutsuz olur muyum diye endişe etmiş..bi de ufak bebek olunca..ben de kızlardan bilen vardır ben bi sorayım dedim..
Hayırlısı olsun inşallah arkadaşının hakkında canım.

Kızlar eşinizle tartıştınız ve 1 haftadir mesafelisiniz size hoş olmayan kelimeler söylemişse ve doğum günü var kutlarmıydınız???

Kızlar eşinizle tartıştınız ve 1 haftadir mesafelisiniz size hoş olmayan kelimeler söylemişse ve doğum günü var kutlarmıydınız???
Ayni evde mesafeli olmayi nasil basariyorsunuz ki? Ayrilmayi dusunmuyorsan bu soguklugun bitmesi gerekir, d.gunu de vesile olur iste. Ben kuslugu hic sevmem de, ama ne gibi kotu seyler soyledi? Hakaret mi etti?

damla cikolata damla cikolata Canım biz 1 yıldır Mersin de yaşıyoruz. Mersin yaşanılacak bir şehir.

İklim olarak rahat. Bursa dan gelecek sanırım arkadaşın. Bursa dan sonra burası zorlamaz.

Yaşanılacak semt olarak ise, tavsiyem işine en yakın yer olması. Çünkü her büyük şehir gibi buranın da trafik sıkıntısı var.

Ama en güzel merkez ilçesi yenişehir. Evleri pahalı biraz ama merkezi olduğu için rahat.

Üniversite hastanesi civarı şuan çok popüler. Orası da olur, zaten yenişehir e bağlı.

Kreş imkanları iyi. Güzel kreşler var. Anne çalışacak mı bilmiyorum ama bakıcı fiyatları da minimum 1200 civarı.

Fakat çok sıcak. Temmuz ve ağustos burada ızdırap ayı denilebilir. Hatta benim için haziran ve eylül de dahil :))

Ayni evde mesafeli olmayi nasil basariyorsunuz ki? Ayrilmayi dusunmuyorsan bu soguklugun bitmesi gerekir, d.gunu de vesile olur iste. Ben kuslugu hic sevmem de, ama ne gibi kotu seyler soyledi? Hakaret mi etti?
Özür dilemeyi veya hicbirsey yapamiyorsa gönül almayı bilmeyen biri varsa karsinizda mesafeli kaliyor insan malesef...mal gerizekali s.git 5 yillik evlilikte ilk defa duydum bunlari ve cok zoruma gitti onun dogum gununu bile kutlamak yük geliyor suan

Özür dilemeyi veya hicbirsey yapamiyorsa gönül almayı bilmeyen biri varsa karsinizda mesafeli kaliyor insan malesef...mal gerizekali s.git 5 yillik evlilikte ilk defa duydum bunlari ve cok zoruma gitti onun dogum gununu bile kutlamak yük geliyor suan
Ooo cok cirkin laflar. Kutlamazdim ben. Adam bildigin edepsizmis. :(

Calisiyor musun canim?

damla cikolata damla cikolata Canım biz 1 yıldır Mersin de yaşıyoruz. Mersin yaşanılacak bir şehir.

İklim olarak rahat. Bursa dan gelecek sanırım arkadaşın. Bursa dan sonra burası zorlamaz.

Yaşanılacak semt olarak ise, tavsiyem işine en yakın yer olması. Çünkü her büyük şehir gibi buranın da trafik sıkıntısı var.

Ama en güzel merkez ilçesi yenişehir. Evleri pahalı biraz ama merkezi olduğu için rahat.

Üniversite hastanesi civarı şuan çok popüler. Orası da olur, zaten yenişehir e bağlı.

Kreş imkanları iyi. Güzel kreşler var. Anne çalışacak mı bilmiyorum ama bakıcı fiyatları da minimum 1200 civarı.

Fakat çok sıcak. Temmuz ve ağustos burada ızdırap ayı denilebilir. Hatta benim için haziran ve eylül de dahil :))
çok çok teşekkür ederim canım..izmirden gelecekler, çalışacağını zannetmiyorum henüz bebeği ufak..yazın izmire kaçar bebeğini alıp da sanırım, o kadar sıcaksa dayanamayabilir :))) söylediklerini ileteceğim,çok açıklayıcı olmuş
tekrardan teşekkür ederim.

Sözlerin boyutuna bağlı diyecektim yazmışsın.
Çok çirkin laflar kutlamazdım.

Kızlar bende asla ev masraflarını yüklenmem çünkü hanım biraz guclu kuvvetli gözüküp herşeyi yuklenince nedense erkek bosverip rahat davranıyor biraz belki de yaniliyorum ama bir cok birçok tanıdığım ve arkadaş im da hep böyle oldu.t abi ki destek oluruz ama kesinlikle çocukların evin bakım ve masraf ları koca ya aittir kadın yapmaya mecbur değil ama destek olur ve eşinin yükünü hafifletir Se çok güzel olur calusan arkadaşlar bana kizmayin lütfen ama bu böyle herkes görevini bilsin.bizde de böyle madden herşeyi eşim karşılar bende canım ister Se destek olur keyfi harcar ve birikim yaparım buz böyle mutluyuz elhamdülillah.boylece kocam da fazlasıyla sorumluluğunu biliyor.. bi ev aldik. Benim üzerime eşim oduyor.ayrica bana harcligimi da verir sağolsun.ayrica miras bi daire kaldı bana dedem den onun kirası da bana geliyor.. babam larda destek olur çok şükür .tabi kocam biriktirdigimi bilir ama hesap falan sormaz bazen hepsini harcadigimi falan dusunuyor yani gizli aslında..erkek bi tarafta birikim oldugunu görünce hemen ilk sikismada ona başvuruyor gibi geldi bana o yüzden para konusunda aylık harcligimi alır para konusunda ona karışmam ki o da bana karışmaz
Aslinda cok dogru soyluyorsun su zamana kadar baktimda hep ben evin yukunu yuklenmeye calisiyorum hep kendimden fedakarlik yapiyorum
Sonuc : istedigi gibi takilan bir koca
Parayi car cur eden bir koca
Telefonda oynadigi oyuna 350 lira yatirmisligi var bu benim haberim olan kismi
Haberim olmadan yapiyorsada bilmiyorum

Aslinda cok dogru soyluyorsun su zamana kadar baktimda hep ben evin yukunu yuklenmeye calisiyorum hep kendimden fedakarlik yapiyorum
Evet canım bütün erkekler böyle olmasa da çoğu güçlü fedakar ev kadını ni görünce kenara çekilir veriyor ve zamanla sorumsuzluğun dibine vuruyor dedim ya cok tanıdığım da böyle oldu .dediğim gibi esimize yardımcı olur yükünü hafifletiriz tabiki huzur için ona da yazık elbette ammaa abartı ya kaçmadan ..yani herkes sorumluluğunu bilmeli ablam da aynı durumda o evin her işine kostukca eşi nede olsa ilgilenen yapan var deyip kenara çekilen tipten..

Oyuna 350 tl mi.
Çok da kazansam asla veremem saçma sapan oyunlara böyle bir para.
Yani akıllı telefona bile yeni geçtim. Eşimde 2 yıl evvel 2. El bir tel aldı. Arkadaşı satmasa onuda almazdı şirket telini kullanıyordu. Bende 9 yıllık telefonum arıza çıkarınca 1000 liraya işimi gören bir tel aldım. Yani bu akıllı tellerin hepsi aynı özellikte değil mi diperlerinin ne artısı oluyor. Teknolojiden hiç anlamıyorum. Laptop da yıllardır çekmecede duruyor şuan evdeyim yani ev hanımlığını küçümsemiyorum ama çok lüks bir telefonuda çok gereksiz buluyorum.
Eşim dalga bile geçiyor bu telefonlar bize 10 yıl gider diye.

Evet canım bütün erkekler böyle olmasa da çoğu güçlü fedakar ev kadını ni görünce kenara çekilir veriyor ve zamanla sorumsuzluğun dibine vuruyor dedim ya cok tanıdığım da böyle oldu .dediğim gibi esimize yardımcı olur yükünü hafifletiriz tabiki huzur için ona da yazık elbette ammaa abartı ya kaçmadan ..yani herkes sorumluluğunu bilmeli ablam da aynı durumda o evin her işine kostukca eşi nede olsa ilgilenen yapan var deyip kenara çekilen tipten..
Aynen bncede herkes sorumlulugunu bilmeli.senin yazdiklarini okuyunca kendimden cok sey buldum.
cok sagol nerde yanlis yaptigimi gordum sayende ;)
Oyuna 350 tl mi.
Çok da kazansam asla veremem saçma sapan oyunlara böyle bir para.
Yani akıllı telefona bile yeni geçtim. Eşimde 2 yıl evvel 2. El bir tel aldı. Arkadaşı satmasa onuda almazdı şirket telini kullanıyordu. Bende 9 yıllık telefonum arıza çıkarınca 1000 liraya işimi gören bir tel aldım. Yani bu akıllı tellerin hepsi aynı özellikte değil mi diperlerinin ne artısı oluyor. Teknolojiden hiç anlamıyorum. Laptop da yıllardır çekmecede duruyor şuan evdeyim yani ev hanımlığını küçümsemiyorum ama çok lüks bir telefonuda çok gereksiz buluyorum.
Eşim dalga bile geçiyor bu telefonlar bize 10 yıl gider diye.
Evet bildigin daha iyi oyuncu almak icin o parayi yatirmis. Bnde sacma sapan seylere verilen paraya acirim.o zaman ogrendigimde cok kizdim zaten. O paraya sunu yapardik bunu yapardik diye ;)

Back
X