• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fark almadan cevirecekler mi? Once o altinlari bozacaksin, kucuk altinda 5-6 TL, yarimda 10-12 lira zararin olacak. Toplamda 20-24 TL. Ben olsam oylece birakirim biriksin. :KK66: bereketli olsun.
Fark kesin alırlar canım eski tarih aldım ben 5 er lira ındırımle :) 2016 yılı aldım yanı. Ya ben cok uzun vadede bırıktırmek ıstıyorum canım da o yüzden fark ödemeyi kabul edıyorum

Ya ben bugun birsey yaptim ilk kez . 3350 dolarim vardi 3.95ten banka uzerinden az once sattim. Insallah düserde 3.90dan tekrar alirim. Al sat işine girmis gibi oldum:110: heyecanla takipteyim dolari

ya banada akıl verinnn :) 20 bin tl nasıl değerlendirmek mantıklı ?vadeli altın ?

ya banada akıl verinnn :) 20 bin tl nasıl değerlendirmek mantıklı ?vadeli altın ?[/QUOöncelikle bankaya gidip altın hesabı açtırın. ben vadesiz altın hesabı actırdım iş bankasından orda biriktiriyorum.ama altın hesabı için en iyi banka kuvyttürk deniliyor. yani al sat yaparken makas aralıği en az o bankadaymıs. altın tekrar 160a düstügünde hemen tl yi altına çevirin . 20bine kac gram altın ediyorsa o kadar gr hesabınıza gecer. aylık elinize gecen para ile banka üzerinden gram alırsınız. mesela ben aylik 10 gr 8 gr alabiliyorum maasımla

kuveytturkten altın hesabi acin . en iyi o bankaymıs altında. al sat yaparken zarar ettırmiyormus. benim hesabım iş bankasında. altın 160a düsünce hemen 20bin liralık gram alın. daha sonra uzerıne ekleme yaparsınız. mutlaka mobil bankacılığı kullanın ama ki takip edin.

kuveytturkten altın hesabi acin . en iyi o bankaymıs altında. al sat yaparken zarar ettırmiyormus. benim hesabım iş bankasında. altın 160a düsünce hemen 20bin liralık gram alın. daha sonra uzerıne ekleme yaparsınız. mutlaka mobil bankacılığı kullanın ama ki takip edin.

banka uzerınden altın alarak degerlendır dıyorsun cnm, vadelı mevduat degl

bende mobilden alıyorum altını, fiziki olanları da bir ara hesaba ekleteceğim

Herkese iyi akşamlar kızlar
Uzun zamandır uğrayamadım. Cenazemiz vardı.
Çok yakın bir akrabamızı kaybettik. Şehir dışına gitmek zorunda kaldım.
Sonra yine ailede hastalıklar baş gösterdi.Sıkıntılı, yorucu, hem maddi hem de manevi anlamda çok külfetli bir dönemden geçtik.

Yarın yine ailemden birinin tedavisi için şehir dışına çıkacağım. Günü birlik bir gidiş geliş olacak. Ama beni maddi açıdan zorlayacak.
Neyse hamdolsun diyelim

İnsanın kıyıda köşede bir parası olması lazım gerçekten. Böyle zor günlerde o kadar ihtiyaç oluyor ki.
"Evdeki hesap çarşıya uymaz." diye boşuna dememişler.
Bu bir kaç ayda birikimden çok para yedim.
4000 TL'de kredi kartına borcum var.

Şartlara bakılırsa borçlarımı kapatmam en az 6 ayımı alacak.
Kafamda oluşturduğum bütün hedeflerim silindi. Şuan ki tek hedefim borçları ödeyip elde kalanla idare etmek
Canım kolaylıklar diliyorum bu süreçte sana.

Back
X