- Konu Sahibi karamelli_turta
- #12.741
Mili piyango foreX rakı noeller faizz. Haram dır hanımlar kazanclarimiza haram karıştırmayalım bereketli olsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hesap açıp 5000 gönderdim. Yarında bı 3800 gondericem ve yarısına bitcoin yarısına etheryum alacağım. Yeni birikimim bu yönde olucak ve kazandıklarını aylık bazda altına reel altına cevirecem malum çok düğün ev ziyareti bebek Nisan var ... Ve mevcut kredi çektiğim paradan 24bjn kaldı. Kredi borcum 1500 aylık insalllah Batmam bitcoin de
Bacım nelere girişmişsin sen? Ben hiç araştırmaya yeltenmedim ama merak etmiyorumda değil. Borsa, hisse senedi gibi birşey mi bu bitcoinCOk uzun mesele yilllarimm önce bakarken forexde önce kazanıp sonra batan bir borsa canavarı olarak ben bir arkdsdan destek alarak açtım. Ama imkansız değil güvenlik onayları uzun . BTC türk sitesinden aldım. Kriptolu dijital para. 8 yıldır biliyorum ama malum günlerde meşhur olunca alma cesaretine etmiştim ki ufak bir miktar benimki.
Günaydın teşekkür ederim :)
İyi güzelde nufus cüzdanı fotoğrafını istiyorBen 90 gram tutan 3 bileziğimi satıp yatırdım. :) 12 bine yakın tutuyordu. 2 ay önce. Yarıma yakın bitcoin aldık. 30 binlerdeydi o zaman 1 bitcoin. Şimdi 78 bin oldu 1 tanesi. Bizim paranın yarısını çektik bilezik paramı geri çıkardım. 15 bin kadar kâr var şu an. :) Altınla biriktirdiklerimi de yatırdım. 3 bin lira, 2 haftada 4500 lira oldu. Bitcoin artıyor sürekli. Ne olacak bakalım. Yatırım tavsiyesi değildir.

Yani herkesin bütçesi farklı geçinebilirmisinizkızlar aylık 4000 tl ödeme sizce çok mu 7000 tl maaş olarak düşünüldüğünde acaba?
3 bin lira eve kalicaksa rahat geçinilirkızlar aylık 4000 tl ödeme sizce çok mu 7000 tl maaş olarak düşünüldüğünde acaba?
Bitcoin bildiğin borsa canım çok kar da edilebilir batılabilir de risk varTeşekkür ederim
Ben bu işten kaçar
Şayet anlamam. En iyisi altin döviz biriktirmek![]()
ev kendimizin olacak işte eğer alırsam kira derdi yok. memuruz eşimle yaşadığım şehir ucuz çocuk yok ama düşünüyoruz bi kaç aydır da gelen giden yok :) savurgan değilim aksine cidden tutumluyum ama dışarda yemek de yıyoruz hafta da 2-3-5 sinema da oluyor ayda 1 o kadarcık ama içki sigara yok hocam :)3 bin lira eve kalicaksa rahat geçinilir
Ama şunlari göz onunde bulundurmak lazim
Ev kira mi
Isten cikma olasiliği var mi
Yaşadigimiz sehir ucuz mu
Cocuk var mi
Savurganlik var mi
Bende öyle düşünüyorumBitcoin bildiğin borsa canım çok kar da edilebilir batılabilir de risk var
işte evi alırsak eğer 5 sene ödememiz gerekecek. işimiz memuruz eşimle.Yani herkesin bütçesi farklı geçinebilirmisiniz
Ekstra durumlar için para gerekir
İşiniz garantimiz VS...
Ben burnumu sokamam böyle işlereBende öyle düşünüyorum
Hic şans yok bende zaten
Kesin batarim