• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar,
Bugün boynum için kontrolum var. Bakalım fizik tedavi ise yaramış mi
Önce doktora oradan da kuaföre gidip saçlarımı boyTacagim.
Öğlenden sonra şirkete geçeceğim.
T tatlu para kuş misali bir varmış, bir yokmuş :)
Kk nakit avans kampanyası varmış. Bugün hesap yapıp kullanmayi düşünüyorum.

Günaydın kızlar,
Bugün boynum için kontrolum var. Bakalım fizik tedavi ise yaramış mi
Önce doktora oradan da kuaföre gidip saçlarımı boyTacagim.
Öğlenden sonra şirkete geçeceğim.
T tatlu para kuş misali bir varmış, bir yokmuş :)
Kk nakit avans kampanyası varmış. Bugün hesap yapıp kullanmayi düşünüyorum.
hakikaten kuş misali
bende int. bankaciliginda gordum kk nakit avans diye ama incelemedim

ek hesaptan da altin falan duserse alsam mi diyorum secim sonrasi nasil olur kestiremiyorum
kk taksitle alayip dedim bitmiş altin

imsallh fizik tedavin guzel sonuc vermiştir
hadi bakalim sac bakim zamanin hakkettin valla koşturuyorsun

zelalke zelalke internette bazı sitelerde bu rakamları hesaplıyor, senin için daha pratik olur. Bordro dan brüt ücretine bakıp yapabilirsin.
canim ilgin için teşekürler. Evet internette hesaplama siteleri var. Yaptim onlarda. Ben acaba doğru sonuç verdiler mi diye pek emin olamadım. Yani sağdan soldan kesintiler yoksa o hesaplamalara göre 10 ay aylık 1623 tl işsizlik maaşı alabiliyorum. Çıkan sonuç bu. Doğum parasi da yine kesinti vs olmazsa 13 960 tl alabiliyorum. Fena değilmiş beni uzun bi süre götürür bunlar. Bakalim daha zamanim var. Simdilik kafamın bi köşesinde dursun bu bilgiler :)

hakikaten kuş misali
bende int. bankaciliginda gordum kk nakit avans diye ama incelemedim

ek hesaptan da altin falan duserse alsam mi diyorum secim sonrasi nasil olur kestiremiyorum
kk taksitle alayip dedim bitmiş altin

imsallh fizik tedavin guzel sonuc vermiştir
hadi bakalim sac bakim zamanin hakkettin valla koşturuyorsun
Artık hayatın rutini koşuşturmaca :)
Nakit avans taksitten daha hesaplı görünüyor faizleri hesapladim, ben seçimden sonra altının epey yükseleceği fikrindeyim. Onun için altın alayım diyorum. Faturalar ve mutfak kk ile olacak onları hesaplayıp en az bir ya da iki ata alacak şekilde kullanayim diyorum.
Bankanın bana Özel bu ay geçerli faiz oraniymis:)

canim ilgin için teşekürler. Evet internette hesaplama siteleri var. Yaptim onlarda. Ben acaba doğru sonuç verdiler mi diye pek emin olamadım. Yani sağdan soldan kesintiler yoksa o hesaplamalara göre 10 ay aylık 1623 tl işsizlik maaşı alabiliyorum. Çıkan sonuç bu. Doğum parasi da yine kesinti vs olmazsa 13 960 tl alabiliyorum. Fena değilmiş beni uzun bi süre götürür bunlar. Bakalim daha zamanim var. Simdilik kafamın bi köşesinde dursun bu bilgiler :)
Canım o siteler genellikle yüzde on civari sapma ile sonuç verir. Doğruya yakın diyebiliriz yani.
Ben mali müşavirim bu tarz hesaplamaları epey yapıyorum, soracağın birşey olursa buradayım canim

Günaydın kızlar :KK200:
Evde olmak nasıl güzel birşeymiş. .kaç gündür hem geziyorum hem işlerimi yapıyorum hem vücudum dinlendi ki bu sabah 06.30 da açıldı gözlerim geç yattığım halde. Biz çalışan kadınlara da izin daha çok lazım..
Avans yattı bugün dediğiniz gibi para bir varmış bir yokmuş kuş misali :p
Bu sabah tüm çiçeklerimi suladım ki epey zamanımı alıyor ortalama 50 /60 çiçeğim var o_O çok seviyorum ben bitkileri eve pozitif enerji verdiğini düşünüyorum.
Çarşaflar değişti, çamaşır attım bir posta ,diğerlerini katladım yerleştirdim, toz aldım. Evde olmanın tadını çıkarıyorum bir taraftan :KK51:
Çocuklar henüz uyuyor yavaştan kahvaltı hazırlarım :)

K kahvemsi mutluluk sende çok koşturuyorsun kuzu umarım fizik tedavi iyi gelmiştir . Değişiklik iyi gelecektir sana ;)
T tatlu çocuklar bisiklet pek seviyor :)

Günaydın kızlar :KK200:
Evde olmak nasıl güzel birşeymiş. .kaç gündür hem geziyorum hem işlerimi yapıyorum hem vücudum dinlendi ki bu sabah 06.30 da açıldı gözlerim geç yattığım halde. Biz çalışan kadınlara da izin daha çok lazım..
Avans yattı bugün dediğiniz gibi para bir varmış bir yokmuş kuş misali :p
Bu sabah tüm çiçeklerimi suladım ki epey zamanımı alıyor ortalama 50 /60 çiçeğim var o_O çok seviyorum ben bitkileri eve pozitif enerji verdiğini düşünüyorum.
Çarşaflar değişti, çamaşır attım bir posta ,diğerlerini katladım yerleştirdim, toz aldım. Evde olmanın tadını çıkarıyorum bir taraftan :KK51:
Çocuklar henüz uyuyor yavaştan kahvaltı hazırlarım :)

K kahvemsi mutluluk sende çok koşturuyorsun kuzu umarım fizik tedavi iyi gelmiştir . Değişiklik iyi gelecektir sana :KK66:
T tatlu çocuklar bisiklet pek seviyor :)
Canım evde temizlik keyfisi gibi görünüyor seninki:)
Gerçekten çalışan kadınlar arada izin kullanmalı çok iyi geliyor.
Doktordan çıktım tedavim sonuç vermeye baslamis ama bir kere daha mr istedi, stres, üzüntü ve kendini yormak kesinlikle yok dedi, nasıl olacaksa
Tatile çok ihtiyacım var cooook

Canım evde temizlik keyfisi gibi görünüyor seninki:)
Gerçekten çalışan kadınlar arada izin kullanmalı çok iyi geliyor.
Doktordan çıktım tedavim sonuç vermeye baslamis ama bir kere daha mr istedi, stres, üzüntü ve kendini yormak kesinlikle yok dedi, nasıl olacaksa
Tatile çok ihtiyacım var cooook
Farkettim ki evde olmayı özlemişim ben :))
Herşey oluyor gerçekten .
İlk fırsatta bir tatil lazım sana da canım :)
Bana da :)
T tatlu ya da :)

Farkettim ki evde olmayı özlemişim ben :))
Herşey oluyor gerçekten .
İlk fırsatta bir tatil lazım sana da canım :)
Bana da :)
T tatlu ya da :)
Gerçekten hepimize tatil lazım, biz bu sene tatile gidemeyeceğiz gibi görünüyor ama Allah büyüktür
Bizim damla cikolata damla cikolata nerelerde acaba, yine mi gezmelerde :)

Gerçekten hepimize tatil lazım, biz bu sene tatile gidemeyeceğiz gibi görünüyor ama Allah büyüktür
Bizim damla cikolata damla cikolata nerelerde acaba, yine mi gezmelerde :)
hahahaha kulaklarım çınladı hemen damladım :)))
yok kuzum yaa, gezmelerde değilim. bu ara para yok birikim yok, ben de pıstım kaldım köşemde, maaşı bekliyorum. bu arada boş boş beklemeyeyim diye habire sarımsak atıyorum buzluğa :)))))))) şuanki tek aktivitem bu :P

yok kuzum yaa, gezmelerde değilim. bu ara para yok birikim yok, ben de pıstım kaldım köşemde, maaşı bekliyorum. bu arada boş boş beklemeyeyim diye habire sarımsak atıyorum buzluğa :)))))))) şuanki tek aktivitem bu :p
Sarımsak gıralıçası olcan yani :)
Birikim olmazsa da yaz kuzum ozletme kendini

Sarımsak gıralıçası olcan yani :)
Birikim olmazsa da yaz kuzum ozletme kendini
oldum gitti bile ;)
canımsın, ben de özlüyorum sizleri.. şu kredi kartı borçlarını bi hafifleteyim, tam gaz döneceğim aranıza, yüzüm yok buara ;)

yok kuzum yaa, gezmelerde değilim. bu ara para yok birikim yok, ben de pıstım kaldım köşemde, maaşı bekliyorum. bu arada boş boş beklemeyeyim diye habire sarımsak atıyorum buzluğa :)))))))) şuanki tek aktivitem bu :p
Çikilatam canııım :)
Naber kuzum

Çikilatam canııım :)
Naber kuzum
iyiyim turtişimmm, sen nasılsın....

bu hafta araba ile tek çıkıp gezmelere başladım. yeni kursa kayıt oldum. sitede havuzumuz açıldı, yaz geldi buralara...gezip tozup yüzüp yatıyorum. tembellik yani...sen neler yapıyorsun?

iyiyim turtişimmm, sen nasılsın....

bu hafta araba ile tek çıkıp gezmelere başladım. yeni kursa kayıt oldum. sitede havuzumuz açıldı, yaz geldi buralara...gezip tozup yüzüp yatıyorum. tembellik yani...sen neler yapıyorsun?
Canım seni gördüm daha iyi oldum ..
Arabada büyük ilerleme var o zaman çok sevindim :)yüzme de bir spor ayrıca .
Bende iyiyim canım, asıl tembellik bende bu hafta tüm işlerimi bitirdim sayılır evde olmanın tadını çıkarıyorum :)

Canım seni gördüm daha iyi oldum ..
Arabada büyük ilerleme var o zaman çok sevindim :)yüzme de bir spor ayrıca .
Bende iyiyim canım, asıl tembellik bende bu hafta tüm işlerimi bitirdim sayılır evde olmanın tadını çıkarıyorum :)
oo erken tatil ha? harika :)
ama evde olmak da ayrı bi dert, bu sefer de ev işi bitmek bilmiiyor ;) kolay gelsin kuzum

Back
X