• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar oglumun kumbarasindaki bozukluklari yarin markette butunletecegim 80 tl falan bpzuk parası olmus birazda kagit parasi var bende ekler 1 gram alir hesabina atarim.

insallah bir sey alacagimizda onunkileri de kullanacagim borc alacagim odeyecegim

belki soylemisimdir ben onun dogduktan beri hic parasini takilarini harcamadim ilerde akmasa da damlar pesinata

kizlar oglumun kumbarasindaki bozukluklari yarin markette butunletecegim 80 tl falan bpzuk parası olmus birazda kagit parasi var bende ekler 1 gram alir hesabina atarim.

insallah bir sey alacagimizda onunkileri de kullanacagim borc alacagim odeyecegim

belki soylemisimdir ben onun dogduktan beri hic parasini takilarini harcamadim ilerde akmasa da damlar pesinata
Ev alırken bir TL bile o kadar değerli oluyor ki, iyi ki biriktirmişsin canim

canim onun parasi gelince harcamak dogru gelmedi.bana simdide pesinata kullanir borcumu oderim yine .

her borc altina giren 1tl bile.degerli diyor senin gibi oysa bilincsizce ne paralar harciyoruz degil mi
Sorma, şimdiki aklım on yıl önce ya da beş yıl önce olsaydı diye bazen kızıyorum kendime ama geçen zaman gelmiyor.

cok sukur canım elimiz ekmek tutuyor Rabbım kendınden baska kımseye muhtac etmesin hemsıresın bıldıgım kadarıyla calısma sartların nasıl rahatmi yerin ınsAllah tolerans gosterıyolardır

Hemşireyim kuzum..çok şükür..çalışma ortamım iyi..yönetim kadrosu çok iyi bana karşı.. hastanede 9 senedir calisiyorum..bunun 6 yılı engelli olarak..çoğu zaman engelli erişilebilirlik konusunda fikrim sorulur..icraata geçerler.. hastanenin şu tarafı bize sorun oluyor dediğimde ertesi gün sorun biter..sorumlu hemşirem yokken çalıştığım alanın sorumlusuyum..o vakit sıkıntım oluyo..sonrası relaks

canim onun parasi gelince harcamak dogru gelmedi.bana simdide pesinata kullanir borcumu oderim yine .

her borc altina giren 1tl bile.degerli diyor senin gibi oysa bilincsizce ne paralar harciyoruz degil mi
Artık bilinçliyiz kızlar :)
Sorma, şimdiki aklım on yıl önce ya da beş yıl önce olsaydı diye bazen kızıyorum kendime ama geçen zaman gelmiyor.
Giden gitmiştir olsun gideceği varmış diyelim cnm

Back
X