- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #18.161
Hastayım ona ya, babaayyy canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastayım ona ya, babaayyy canım
Ben eşimin favori dizilerini yazayım sana da sen de izle sevabınaŞimdilik sezon finali yaptı.
Ama izlediğim çok dizi eninde sonunda final yaptı çok uzatamadan![]()
Ev alırken bir TL bile o kadar değerli oluyor ki, iyi ki biriktirmişsin canimkizlar oglumun kumbarasindaki bozukluklari yarin markette butunletecegim 80 tl falan bpzuk parası olmus birazda kagit parasi var bende ekler 1 gram alir hesabina atarim.
insallah bir sey alacagimizda onunkileri de kullanacagim borc alacagim odeyecegim
belki soylemisimdir ben onun dogduktan beri hic parasini takilarini harcamadim ilerde akmasa da damlar pesinata
Ev alırken bir TL bile o kadar değerli oluyor ki, iyi ki biriktirmişsin canimkizlar oglumun kumbarasindaki bozukluklari yarin markette butunletecegim 80 tl falan bpzuk parası olmus birazda kagit parasi var bende ekler 1 gram alir hesabina atarim.
insallah bir sey alacagimizda onunkileri de kullanacagim borc alacagim odeyecegim
belki soylemisimdir ben onun dogduktan beri hic parasini takilarini harcamadim ilerde akmasa da damlar pesinata
canim onun parasi gelince harcamak dogru gelmedi.bana simdide pesinata kullanir borcumu oderim yine .Ev alırken bir TL bile o kadar değerli oluyor ki, iyi ki biriktirmişsin canim
Sorma, şimdiki aklım on yıl önce ya da beş yıl önce olsaydı diye bazen kızıyorum kendime ama geçen zaman gelmiyor.canim onun parasi gelince harcamak dogru gelmedi.bana simdide pesinata kullanir borcumu oderim yine .
her borc altina giren 1tl bile.degerli diyor senin gibi oysa bilincsizce ne paralar harciyoruz degil mi
AA çekilmiyorsa iyi değil o zaman demek ki ama yaz yinede :)))Ben eşimin favori dizilerini yazayım sana da sen de izle sevabına1 sezondan sonrası pek çekilmiyor :))))))
cok sukur canım elimiz ekmek tutuyor Rabbım kendınden baska kımseye muhtac etmesin hemsıresın bıldıgım kadarıyla calısma sartların nasıl rahatmi yerin ınsAllah tolerans gosterıyolardır
Ben hiçbirini bilmiyorum bunlarinBenim izlediğim tüm diziler final yapıyor ama :)))
İnadına aşk
No:309
Kara sevda
Uçurum
Siyah beyaz aşk bunlar hep iyi başlayan ama sonu final olan diziler :)))
Ben çok dizi izlemişim anlaşılanBen hiçbirini bilmiyorum bunlarin![]()
Ben de bilmiyorum maalesefBen hiçbirini bilmiyorum bunlarin![]()
Onu seyretmedim bende.Ben de bilmiyorum maalesef
Bu sene ufak tefek cinayetler başlamıştım, yarısında bıraktım onu da.saçmalamaya başlamışlardı.
Güzel diziydi ama aşkı memnuuuOnu seyretmedim bende.
Sarıyorsa iyi de en komiği adnandı açık ara saf![]()
Artık bilinçliyiz kızlar :)canim onun parasi gelince harcamak dogru gelmedi.bana simdide pesinata kullanir borcumu oderim yine .
her borc altina giren 1tl bile.degerli diyor senin gibi oysa bilincsizce ne paralar harciyoruz degil mi
Giden gitmiştir olsun gideceği varmış diyelim cnmSorma, şimdiki aklım on yıl önce ya da beş yıl önce olsaydı diye bazen kızıyorum kendime ama geçen zaman gelmiyor.
Önce kayınvalide beğeniyordu adnanı :))Güzel diziydi ama aşkı memnuuu
Evet evet aynen öyleydi. Firdevs hanim efsaneydi :)))Önce kayınvalide beğeniyordu adnanı :))
Adnan ona yüz vermemişti galiba
Anası olmayınca kızını ayarladı![]()