• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegime hayirli olsina gelenlerin verdigi paralar vardi ne zamandir altin alayim diyordum vakit buluo cikamamistim dun 345 tl iken ceyrek esime alalim cocugun altinlarini dedim aldirmadi Simdi ulke cok karisik ama abd.ye giden heyet vs mutlaka dusecek dedi bugun an itibariyle 410 tl.ye cikti
Bebecigimin paralari pul oldu
Babamin arkadasi bir kuyumcudan zar zor 385e aldik az once birkac ceyrek kızıma

ben ne yorum yapacağımı bilemez haldeyim, at yarısı gibi ekran açık dövizi takip ediyoruz
ve ben döviz ile iş yapan bir firmada çalışıyorum, bu üçüncü gün para girişi rakamla da yazıyla da sıfır 0,0
ne olacak tedirgin bir şekilde bekliyoruz
yarın markete gidip stok için alışveriş yapmayı düşünüyorum, herşey iki katına çıkacak belli oldu

ben ne yorum yapacağımı bilemez haldeyim, at yarısı gibi ekran açık dövizi takip ediyoruz
ve ben döviz ile iş yapan bir firmada çalışıyorum, bu üçüncü gün para girişi rakamla da yazıyla da sıfır 0,0
ne olacak tedirgin bir şekilde bekliyoruz
yarın markete gidip stok için alışveriş yapmayı düşünüyorum, herşey iki katına çıkacak belli oldu

Canim o da vart evet ben de aksam cikabilirsem kredi kartiyla da olsa biraz yiyecek alayim

Ben dugunde takacak olmasam aman iki gram derim ucuza almistim. Ama o gramlar giderse emin olun tek bir gram bile alamam. Gram ucmus gitmis yani. Ceyrek takacaktim. Hatta forumlarda hep yazdim. Ama ceyrek artik takilacak gibi degil. Dort arkadasimizin dugunu var hepsi birbirinden degerli. Ama 4*400=1600 hepsi ardarda olacak dugunlerin. Ceyrek almamiz icin taksitlerimizi odemeyip mutfak alisverisine cikmamamiz gerekiyor tabi mumkun degil :KK70:

Kızlar sizce fiziki altınlar bozdurulmalı mı?

Keske bu kadar yukselmeseydı inş düşer usd de altında . Allah sonumuz hayır etsin

Canim ben secimden once bilezigin grami 180 tlye yukselmisken bi bozdurmayi dusundum secim geçer altin duser diye Ama annem izin vermemisti Sonra gercekten 180den dusmustu ve uzulmustum Fakat simdi 210a yaklasti bozdursam param degerini kaybedecekti

Kızlar bazı bankalar hesaplardaki altına paraya el koyma sürümü yaşatabiliyor dediler..
Ben altınlarım için endişeliyim.
Şanal olanlar için.
Napayım sizce satayım mi.
Boşa gitmiş olmasını istemiyorum
Devletin böyle bir hakkı var diye biliyorum..hatırlıyorum Körfez savası olduğu zaman bu ihtimal olduğu için ailem bankadan çekmişti parasini.şu an icin bir şey diyemem ama iyi araştırmak lazım.

Şuan devlet kambiyo kontrol rejimini uygulamaya geçirebilir.

Döviz alış satışı kontrol altına alabilir.
Bu da özel sektörde sıkıntı doğurur.

Ancak o şekilde toparlanabilir gibi...Bilenler bilir, 80 li yıllara kadar döviz bulundurmak yasak ve suçtu.

Sürekli tv telefon bakıp sinirlenmekten, ne olacak böyle diye düşünmekten başıma ağrı girdi. Çatlıyor şu an. İlâç aldım oturuyorum.

Ayni durumdayim

Ne olur msjimi okuyanlar biraz olsun dua etsin belki iyi niyetli bir kul hatrina brz rahatlariz

Back
X