- Konu Sahibi karamelli_turta
- #20.921
Kimse engel olamıyor mu ya anlamıyorum..Görüşsünler uzlaşsınlar ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

250 gram
1.680 ata
![]()
ben ne yorum yapacağımı bilemez haldeyim, at yarısı gibi ekran açık dövizi takip ediyoruz
ve ben döviz ile iş yapan bir firmada çalışıyorum, bu üçüncü gün para girişi rakamla da yazıyla da sıfır 0,0
ne olacak tedirgin bir şekilde bekliyoruz
yarın markete gidip stok için alışveriş yapmayı düşünüyorum, herşey iki katına çıkacak belli oldu
Nasıl el koyuyorlar, kim dediKızlar bazı bankalar hesaplardaki altına paraya el koyma sürümü yaşatabiliyor dediler..
Ben altınlarım için endişeliyim.
Şanal olanlar için.
Napayım sizce satayım mi.
Boşa gitmiş olmasını istemiyorum
Bir topicte okudum canım olma ihtimali varmış bankacı bir arkadaşı olan söylemişNasıl el koyuyorlar, kim dedi![]()
Bilmiyorum cnm bende merak ettim o yüzden bnmd 45 gr var ama sanalBankada iki gramim var. El koyarlar mi? Onlari bozup fiziki alicam mecbur dugunde takicam. Obyuzden iki gramda olsa onemli
Oyle bir şey nasıl olabilir ki. Satsınlar diye de yapıyor olabilirler. Valla her şey beklerim. Ortada tonlarca laf geziyor zira.Bir topicte okudum canım olma ihtimali varmış bankacı bir arkadaşı olan söylemiş
Kızlar sizce fiziki altınlar bozdurulmalı mı?
Keske bu kadar yukselmeseydı inş düşer usd de altında . Allah sonumuz hayır etsin
Devletin böyle bir hakkı var diye biliyorum..hatırlıyorum Körfez savası olduğu zaman bu ihtimal olduğu için ailem bankadan çekmişti parasini.şu an icin bir şey diyemem ama iyi araştırmak lazım.Kızlar bazı bankalar hesaplardaki altına paraya el koyma sürümü yaşatabiliyor dediler..
Ben altınlarım için endişeliyim.
Şanal olanlar için.
Napayım sizce satayım mi.
Boşa gitmiş olmasını istemiyorum
Sürekli tv telefon bakıp sinirlenmekten, ne olacak böyle diye düşünmekten başıma ağrı girdi. Çatlıyor şu an. İlâç aldım oturuyorum.
Vallahi sürekli ediyorum arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ayni durumdayim
Ne olur msjimi okuyanlar biraz olsun dua etsin belki iyi niyetli bir kul hatrina brz rahatlariz