• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla bilemedim diger komsumu bi kesinlestireyimde onada sorayim o taniyor onlari
Senin nasil gidiyor hamilelik canim?
Koca kafam büyüyor:))) sadece sabahlari kahvaltidan Hemen sonra kusuyorum gerisinde gebeligimi bile unutuyorum ortalikta ziplaya ziplaya geziniyorum:)) bu Ptesi randevum var bakalim ne yapmis tostos gorecem.

Hayirli sabahlar canim nerelerdesin nasilsin

Seni gorunce aklima migros geldi :) iyi gelecek elcilerinde sistem degismis cok sinir oldum girmiyorum bile artik sen devam ediyomusun
Sağol sekerim:KK48:

Komşularını önce eşler olmadan cagirabilirsin. Kafana uyan sevdiklerinle de görüşmeye devam edersin.

açıkçası bende bu yüzden arada kaldım kahvemsim haklısın muhabbeti uymadı desek kalk gitte diyemezsin nasıl tanışsakki bayanlarla komşuluk seviyorum ben ya
Bence evde olduğun müsait bir zamanda gündüz vakti kadınları kahveye çağır.
Onlarla tanış önce sonra duruma göre ailecek tek tek çağrısın.
Ya da tatlı yaptın ya koy tabağa çal kapilarini, ikram etmek istedim de ver hem bakarsın az çok fikir sahibi olur ona göre çağrısın evine

Sabah erkenden dr kontrolune ordan kahvaltiya gittim oglumla. Sonra bikac magaza derken yuruyus park eve geldim simdi. 220 tl harcadim yazlik 3 parca kendime 1 hediye hasane kahvalti yol parasi derken harcandi...
Aksama stok alisverisi dusundum.
Istanbula gidecgz orda da uygun olursa alirim stoga..

Normalde oturdugum yer market harici pek yakinda bir sey yok sayilir. Aslinda bu iyi bir sey harcama az oluyor...

Kizlar eve bir gun bayan alcam dip kose yapacak nisan ortası gibi alsam mi sizce havalar isinmaya baslar yoksa nisan basi mi alsam..
Cunku her seyi yapamayiz rahatsizlanmak istemiyorum

bir daha gidip gelmezsiniz.
Gunaydin kizlar :)
Sekerim ben ilk cagirdigin komsuna citlatsanmi diyorum
Duruma gore hareket edersin
Koca kafam büyüyor:))) sadece sabahlari kahvaltidan Hemen sonra kusuyorum gerisinde gebeligimi bile unutuyorum ortalikta ziplaya ziplaya geziniyorum:)) bu Ptesi randevum var bakalim ne yapmis tostos gorecem.
Sağol sekerim:KK48:

Komşularını önce eşler olmadan cagirabilirsin. Kafana uyan sevdiklerinle de görüşmeye devam edersin.
Bence evde olduğun müsait bir zamanda gündüz vakti kadınları kahveye çağır.
Onlarla tanış önce sonra duruma göre ailecek tek tek çağrısın.
Ya da tatlı yaptın ya koy tabağa çal kapilarini, ikram etmek istedim de ver hem bakarsın az çok fikir sahibi olur ona göre çağrısın evine
ne bilim canım valla sonrası korkutuyo beni süt için de dıyet yapmım derim kalır ustumde hepsı :KK70:
ben de kahvemsiye katılıyorum canım herkesı bır arada cagırmazdım
sekerim00 sekerim00 ben de rek tek cagiririm daha iyi tanımış olursun kalabalik olunca bazen hizmet etmekten muhabbet edilmiyor

kronikuykucu kronikuykucu hangi matka ne kadar cnm

aksama dogru stok alisveris düşündük ona gore gideyim cnm

kızlar yan komşum gelemiyor o yüzden diğerlerinide çağıramıyorum
ama geleceği zaman sadece bayanları çağırırım diye düşündüm haklısınız hepsi bi arada olmaz bayanlar anlaşsa belki erkeklerin muhabbeti sarmaz hizmetide cabası
ama yaptığım tatlıdan kapılarını tıklatıp verebilirim ayak üstü muhabbet ederiz hem :KK48:

kronikuykucu kronikuykucu doğum yaptığında annenmi kalacak yanında ona gore tembihlersin sağlıklı süt yapan şeyler yapar sana :)) hem emzirirken çok güzel kilo veriliyor

T tatlu kız maşallahın var sabah sabah neler yapmışın ohhh benim yerimede gezzz :)
bence bayanı nisan ortasında yada sonunda alabilirsin camlar için diyorum yaz yağmuru olur nisanda

kızlar yan komşum gelemiyor o yüzden diğerlerinide çağıramıyorum
ama geleceği zaman sadece bayanları çağırırım diye düşündüm haklısınız hepsi bi arada olmaz bayanlar anlaşsa belki erkeklerin muhabbeti sarmaz hizmetide cabası
ama yaptığım tatlıdan kapılarını tıklatıp verebilirim ayak üstü muhabbet ederiz hem :KK48:
Ya ne kadar samimisiniz :) keşke benim de böyle komşum olsa :)

Kızlar tl deyim, çok pişmanım ben de altın almadığıma, pazartesi yükselişteyse halen almalı mıyım sizce? 1 aydır harcamaya kıyamadığım para eridi gitti 2 günde :(

Kızlar tl deyim, çok pişmanım ben de altın almadığıma, pazartesi yükselişteyse halen almalı mıyım sizce? 1 aydır harcamaya kıyamadığım para eridi gitti 2 günde :KK43:
Uzulmenin bir faydasi yok takip edip duruma gore karat verirsiniz ben bu hafta ve secim sonrasi hafta takip edecegim aklima yatan vir noktada alabilirim

Ya ne kadar samimisiniz :) keşke benim de böyle komşum olsa :)
Ya cok tesekkur ederim canimm nerdesin belki komsuyuzdur allah bilir nasip :)))
Ben cok severim komsulugu ya eski oturdugum yerde sabaha kadar oturup sohbet ettigim komsularim vardi arkadas sirdas olmustuk birbirimize.. malesef il degistirdik
Yenide ev alinca digerleride ev sahibi
Dusunsene yillarca belki omrun boyunca ayni binada ayni katta oturcaksin ama bi selamin bi sohbetin olmiycak cok uzucu bi durum bu bence
Allah tabi iyi insanlarla karsilastirsinda sonrasi zaten iyi olur :))

Back
X