- 20 Temmuz 2015
- 1.875
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #33.721
Çeyrek 410 tl olmuş 3 tane aldım bugün
ayın 15inde 2 tane daha alacagim inşallah ilk mayis birikimi benden olsun :)
karamelli_turta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlunun ağzına bir bak yara falan olmuştur...bide devam emmiyorsa kendin sağ sütten kesilmemek icinKime danisacagimi bilemedim.soracağım soru birikimle alakalı değil..bugün basima geldi.oğlum 6 gun sonra 3 aylik oluyor.ve ilkez sut içmek istemiyor.erdirmeye başladığımda şiddetli bir şekilde ağlıyor. Neden olabilir.bugün doktorumuz aradım.3.4 aylik bebek büyüme ayağı geçiriyorlar.memeyi reddedebiliyorlarmis.Sizde öyle bisey oldumu.sizden çok özür dilerim.bu konuyu danışarak kimden yok çevremde.esimin ailesine de soramam direk sutun az diye cevap alıyorum..ama oglumun gelişimi SubhAnAllah çok iyi. Neden olabilir bu durum bugün basima geldi.![]()
Ya ağzında beyazlama tarzı bir sey vardırKime danisacagimi bilemedim.soracağım soru birikimle alakalı değil..bugün basima geldi.oğlum 6 gun sonra 3 aylik oluyor.ve ilkez sut içmek istemiyor.erdirmeye başladığımda şiddetli bir şekilde ağlıyor. Neden olabilir.bugün doktorumuz aradım.3.4 aylik bebek büyüme ayağı geçiriyorlar.memeyi reddedebiliyorlarmis.Sizde öyle bisey oldumu.sizden çok özür dilerim.bu konuyu danışarak kimden yok çevremde.esimin ailesine de soramam direk sutun az diye cevap alıyorum..ama oglumun gelişimi SubhAnAllah çok iyi. Neden olabilir bu durum bugün basima geldi.![]()
Hımm anlaşılan is bayagi ciddi. Inanıyorum sabırla gonlunuze bütçenize gore yer bulacaksinizMüstakil ev canım, Kp in.
bu ev işi için bizi özellikle esimi hizlandiran da Kp oldu.
Bakalım kötü komşu bizi de ev sahibi yapabilecek mi.
Kendi oğlunun kalbini kırdi.
Baktım agzina öyle bisey yok.burnuda açık.gaz olayimiz.2ci ayında kendiliğinden geçti .ınşallah geçicidir.Ya ağzında beyazlama tarzı bir sey vardır
Koku tat farkı olmuş olabilir
Bugün tıkanıklığı gaz da olabilir.
Sakin pes etme sağ ayakta emzirmeye başla.. ins geçicidir
Bu dunya isi neden bitmez anlamadım.hayırlısıyla ramazanda geldi.ooo misafir yoğunluk Allah yardimcimiz olsunDuş aldim ayaklarımı uzattım.
Yıkayacaklar bitmedi...Ama makine yoruldu..içini doldurdum yarina artik..
Bugün kahvaltılık falan gecistrdik yarin da esim düşünsün
Markete ugradim 50 tl harcadım
Oyle bisey yok ben günlük ağız temizligini yaparim.Oğlunun ağzına bir bak yara falan olmuştur...bide devam emmiyorsa kendin sağ sütten kesilmemek icin
3-4 ay civarı bebeklerin görme mesafesi genişlediği için etraftaki uyaranlar dikkatini çekiyor ve memeden uzaklaşabiliyorlar. Başka sıkıntı yoksa bir de emzirme örtüsü ile emzirmeyi deneyebilirsin, belki işe yarar.Hepinize cok tesekur ederim.yardımcı olduğum için çok korktum oğlum suttenmi kesildi diye. Rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun .rabbim tum dualarinizi dileklerinizi kabul eylesin ınşallah.
Canim benim oğlan 3 yaşında ama bende çevrede yasayanda gordum meme reddi diyolar usanmadan vermem lazim benimki normalde 5 dkka emerdi red zamanları yarım saat ugradirdum etrafi izliyor çevreyi tanıyor ayakta emzir uyku zamanı emzitKime danisacagimi bilemedim.soracağım soru birikimle alakalı değil..bugün basima geldi.oğlum 6 gun sonra 3 aylik oluyor.ve ilkez sut içmek istemiyor.erdirmeye başladığımda şiddetli bir şekilde ağlıyor. Neden olabilir.bugün doktorumuz aradım.3.4 aylik bebek büyüme ayağı geçiriyorlar.memeyi reddedebiliyorlarmis.Sizde öyle bisey oldumu.sizden çok özür dilerim.bu konuyu danışarak kimden yok çevremde.esimin ailesine de soramam direk sutun az diye cevap alıyorum..ama oglumun gelişimi SubhAnAllah çok iyi. Neden olabilir bu durum bugün basima geldi.![]()
Benimkide öyle sürekli etrafı seyrediyor.Canim benim oğlan 3 yaşında ama bende çevrede yasayanda gordum meme reddi diyolar usanmadan vermem lazim benimki normalde 5 dkka emerdi red zamanları yarım saat ugradirdum etrafi izliyor çevreyi tanıyor ayakta emzir uyku zamanı emzit
hayirli sabahlarGunaydin herkese... bugun tartı günümüz
Ve ben 200 gr almışım 62.4 geldim.. malesef üzgünüm.. demek ki yemisim