• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kime danisacagimi bilemedim.soracağım soru birikimle alakalı değil..bugün basima geldi.oğlum 6 gun sonra 3 aylik oluyor.ve ilkez sut içmek istemiyor.erdirmeye başladığımda şiddetli bir şekilde ağlıyor. Neden olabilir.bugün doktorumuz aradım.3.4 aylik bebek büyüme ayağı geçiriyorlar.memeyi reddedebiliyorlarmis.Sizde öyle bisey oldumu.sizden çok özür dilerim.bu konuyu danışarak kimden yok çevremde.esimin ailesine de soramam direk sutun az diye cevap alıyorum..ama oglumun gelişimi SubhAnAllah çok iyi. Neden olabilir bu durum bugün basima geldi.:KK43:
Oğlunun ağzına bir bak yara falan olmuştur...bide devam emmiyorsa kendin sağ sütten kesilmemek icin

Kime danisacagimi bilemedim.soracağım soru birikimle alakalı değil..bugün basima geldi.oğlum 6 gun sonra 3 aylik oluyor.ve ilkez sut içmek istemiyor.erdirmeye başladığımda şiddetli bir şekilde ağlıyor. Neden olabilir.bugün doktorumuz aradım.3.4 aylik bebek büyüme ayağı geçiriyorlar.memeyi reddedebiliyorlarmis.Sizde öyle bisey oldumu.sizden çok özür dilerim.bu konuyu danışarak kimden yok çevremde.esimin ailesine de soramam direk sutun az diye cevap alıyorum..ama oglumun gelişimi SubhAnAllah çok iyi. Neden olabilir bu durum bugün basima geldi.:KK43:
Ya ağzında beyazlama tarzı bir sey vardır
Koku tat farkı olmuş olabilir
Bugün tıkanıklığı gaz da olabilir.
Sakin pes etme sağ ayakta emzirmeye başla.. ins geçicidir

Müstakil ev canım, Kp in.
bu ev işi için bizi özellikle esimi hizlandiran da Kp oldu.
Bakalım kötü komşu bizi de ev sahibi yapabilecek mi.
Kendi oğlunun kalbini kırdi.
Hımm anlaşılan is bayagi ciddi. Inanıyorum sabırla gonlunuze bütçenize gore yer bulacaksiniz

Ya ağzında beyazlama tarzı bir sey vardır
Koku tat farkı olmuş olabilir
Bugün tıkanıklığı gaz da olabilir.
Sakin pes etme sağ ayakta emzirmeye başla.. ins geçicidir
Baktım agzina öyle bisey yok.burnuda açık.gaz olayimiz.2ci ayında kendiliğinden geçti .ınşallah geçicidir.

Hepinize cok tesekur ederim.yardımcı olduğum için çok korktum oğlum suttenmi kesildi diye. Rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun .rabbim tum dualarinizi dileklerinizi kabul eylesin ınşallah.

Duş aldim ayaklarımı uzattım.
Yıkayacaklar bitmedi...Ama makine yoruldu..içini doldurdum yarina artik..

Bugün kahvaltılık falan gecistrdik yarin da esim düşünsün :63:
Markete ugradim 50 tl harcadım
Bu dunya isi neden bitmez anlamadım.hayırlısıyla ramazanda geldi.ooo misafir yoğunluk Allah yardimcimiz olsun

Öğlenden sonra eşimle çıktık, sinemaya gittik.
Birkaç mağaza gezdik, akşam yemeğini dışarıda yedik.
Açık hava bir mekanda oturup sohbet ettik,çay kahve derken vakit geçmiş.
Dönüşte market alışverişi yaptik.
Çok uzun zamandır dertten tasadan kendimize vakit ayiramiyorduk, iyi geldi.
Yarın maaş günü, sabahtan hesap kitap yapacagim, bu ay hesapta olmayan yüklü bir odememiz var sağlık durumu için.
Kk ile mi ya da birikimden kullanarak mi oderiz onu iyice düşünmem gerek

Hepinize cok tesekur ederim.yardımcı olduğum için çok korktum oğlum suttenmi kesildi diye. Rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun .rabbim tum dualarinizi dileklerinizi kabul eylesin ınşallah.
3-4 ay civarı bebeklerin görme mesafesi genişlediği için etraftaki uyaranlar dikkatini çekiyor ve memeden uzaklaşabiliyorlar. Başka sıkıntı yoksa bir de emzirme örtüsü ile emzirmeyi deneyebilirsin, belki işe yarar.

Canim benim oğlan 3 yaşında ama bende çevrede yasayanda gordum meme reddi diyolar usanmadan vermem lazim benimki normalde 5 dkka emerdi red zamanları yarım saat ugradirdum etrafi izliyor çevreyi tanıyor ayakta emzir uyku zamanı emzit

Canim benim oğlan 3 yaşında ama bende çevrede yasayanda gordum meme reddi diyolar usanmadan vermem lazim benimki normalde 5 dkka emerdi red zamanları yarım saat ugradirdum etrafi izliyor çevreyi tanıyor ayakta emzir uyku zamanı emzit
Benimkide öyle sürekli etrafı seyrediyor.

Gunaydin herkese... bugun tartı günümüz
Ve ben 200 gr almışım 62.4 geldim.. malesef üzgünüm.. demek ki yemisim
hayirli sabahlar
Kiloyla derdi olan bence benim ama ben emzirme modundayim.170 boyunda .67 kiloyum.hep gebelikte aldım .

Back
X