• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bozuk 3-5 tl atıyorum o yüzden hissedilmiyor açıkçası, 50-100 tl olunca alsam ben onu birikime atmadan harcarım o yüzden açılmayan kumbara tercih ettim zaten 😊
Ben ilk kumbaramdan cikan paralar ile 5 gram altın almıştım o zaman gram 130 tl idi :110:

Bozuk 3-5 tl atıyorum o yüzden hissedilmiyor açıkçası, 50-100 tl olunca alsam ben onu birikime atmadan harcarım o yüzden açılmayan kumbara tercih ettim zaten 😊
bizimkide açılmayan kumbara :)
''her çok azdan olur'' birikime başlarken öğrendiğim ve gerçekliğini zamanla yaşadığım sözdür :))

Yıl sonuna kadar belli bir birikim hedefiniz var mi ? Ya da bu ay su kadar altın almalıyım diye ?🤔
Benim 6 aylık,yillik ve 5 yillik planim vardı.
2019 planin 3. Yili :)
Ama plan biraz şaştı, ayda bir ata altindi hedefim önceki 2 yil.
Ama hazirandan itibaren aylik ve 2019 yili birikim hedefimi değiştireceğim.
Malûm ev ödemesi var artık.

Yıl sonuna kadar belli bir birikim hedefiniz var mi ? Ya da bu ay su kadar altın almalıyım diye ?🤔
ben en büyük hedefimi geçen yıl gerçekleştirdim, çok şükür ev aldık
ev kredisi ödüyoruz 3600 TL.
birikim için hedeflerim ve planlarım var, yılbaşında bu yıl için belirlediğim hedefimi de neredeyse tutturdum sayılır, ekstra gelen her tutarı bu yıl birikime attım.
asıl amacım hiçbir ayı boş geçmemek, az çok demeden her ay birikim yapmak devamlılık için önemli.
artık çok büyük hedeflerim yok ama deniz gören bir yerde yaşamak gibi bir planım var, artık onun için biriktireceğim :))
bunu yaparken de çok kısmak istemiyorum. Tatil, gezme gibi planları da birikim sayıyorum

ben en büyük hedefimi geçen yıl gerçekleştirdim, çok şükür ev aldık
ev kredisi ödüyoruz 3600 TL.
birikim için hedeflerim ve planlarım var, yılbaşında bu yıl için belirlediğim hedefimi de neredeyse tutturdum sayılır, ekstra gelen her tutarı bu yıl birikime attım.
asıl amacım hiçbir ayı boş geçmemek, az çok demeden her ay birikim yapmak devamlılık için önemli.
artık çok büyük hedeflerim yok ama deniz gören bir yerde yaşamak gibi bir planım var, artık onun için biriktireceğim :))
bunu yaparken de çok kısmak istemiyorum. Tatil, gezme gibi planları da birikim sayıyorum
Büyük hedef gerçek oldu canım :)
Dikkat ettim ben sana ev aldiktan sonra da güzel devam ettin birikime, inş bende başarabilirim :KK51:

Ceteris paribus Ceteris paribus senin 2019 birikim hedefin nedir?
2019 da ilk hedefim kartlarımı sıfırlamakti, 2 tane kartım var, birini sıfırladım diğerinde az bir borcum kaldı. Sonrasında 30 gr altın, 300 dolar ve kumbarada 1000tl biriktirmek. 2020 de borçsuz ve birikimimi artirarak devam etmek istiyorum, eşimi tekrar ikna edebilirsem ev almak istiyorum, ikna olmazsa seneye kendime 1+1apart almak istiyorum, illa bir gayrimenkulum olsun 😂

Büyük hedef gerçek oldu canım :)
Dikkat ettim ben sana ev aldiktan sonra da güzel devam ettin birikime, inş bende başarabilirim :KK51:
çünkü ev alırken kuruşunu kadar hesap yapınca anladım birikimin önemini :)))
başarırsın canım, ben birikimin tutarından ziyade devamlılığına önem verdim
bir gram bile olsa almak büyük başarıydı benim için
sen çok daha iyilerini yapacaksın, eminim senden

2019 da ilk hedefim kartlarımı sıfırlamakti, 2 tane kartım var, birini sıfırladım diğerinde az bir borcum kaldı. Sonrasında 30 gr altın, 300 dolar ve kumbarada 1000tl biriktirmek. 2020 de borçsuz ve birikimimi artirarak devam etmek istiyorum, eşimi tekrar ikna edebilirsem ev almak istiyorum, ikna olmazsa seneye kendime 1+1apart almak istiyorum, illa bir gayrimenkulum olsun 😂
dünyada mekan ahirette iman diye boşuna dememişler,
eskiler hep derdi bir göz oda olsun senin olsun yaşayınca bazı şeyleri daha iyi idrak ediyor insan
sen birikim bilincine fazlasıyla varmışsın,
seneye bu zamanlar en geç senin de ev aldım haberlerini duyarız
aklında tut bu dediğimi :)

eskiler hep derdi bir göz oda olsun senin olsun yaşayınca bazı şeyleri daha iyi idrak ediyor insan
Ayy hadi inşallah çok teşekkür ederim , dua niyetine geçsin , eşim de bu bilince ulaşsın, benimki de daim olsun. Evimiz olmasını gerçekten istiyorum, hayirlsi tabiki😊

Ilk hedef tamam :)
Borçlar sifirlaninca öyle güzel birikim oluyor ki cnm.
Gayrimenkul hiç değer kaybettirmiyor diyenler hakli bence, o da olur inş

çünkü ev alırken kuruşunu kadar hesap yapınca anladım birikimin önemini :)))
başarırsın canım, ben birikimin tutarından ziyade devamlılığına önem verdim
bir gram bile olsa almak büyük başarıydı benim için
sen çok daha iyilerini yapacaksın, eminim senden
Gerçekten istikrarın hiç gözümden kaçmadı :)
Her ay düzenli yapinca alışkanlık oluyor,
Ne demişti özlem denizmen ablam "21 kurali " :)
Bir olayi, hareketi 21 gun/ay yapinca alışkanlığa dönüyormuş.
Bende yapabilmeyi çok çok isterim.

Bende tutacağım bu dediğini;
T tatlu ve Ceteris paribus Ceteris paribus seneye bu zamanlar ev plani tamam haberi uçuracaklar, inş.

Bizim ev alma planimizi hizlandiran eşim oldu normalde bu zamanlarda düşünmüyorduk:D
Erkeklerin de dönüm noktaları var kızlar :))

Gerçekten istikrarın hiç gözümden kaçmadı :)
Her ay düzenli yapinca alışkanlık oluyor,
Ne demişti özlem denizmen ablam "21 kurali " :)
Bir olayi, hareketi 21 gun/ay yapinca alışkanlığa dönüyormuş.
Bende yapabilmeyi çok çok isterim.
Teşekkür ederim turtisim
Gözün üstümde demek, artık daha çok dikkat edeceğim :)))
Özlem abla ne derse doğrudur :))

T tatlu ve Ceteris paribus Ceteris paribus seneye bu zamanlar ev plani tamam haberi uçuracaklar, inş.

Bizim ev alma planimizi hizlandiran eşim oldu normalde bu zamanlarda düşünmüyorduk:D
Tatlu dan birkaç ay içinde güzel haberleri alacağız diye hissediyorum ben :))
Ayyy topigin kahini kesildim iki dakikada, ilahi kahvemsi :)))
İsteyen herkese Rabbim hayırlısıyla evini nasip etsin, herkes ev kredisi odesin :))
Hep diyorum erkekler akıllı kadınlar sayesinde yola gelir

Teşekkür ederim turtisim
Gözün üstümde demek, artık daha çok dikkat edeceğim :)))
Özlem abla ne derse doğrudur :))
Tabiki canım, hem borç ödeyip hemde bir taraftan birikime devam ediyorsun.
Bu hiç de kolay birşey değil.
Özlem ablama sormadan aldık evi ama onaylar mıydı bilmem:)

Bizim ev alma planimizi hizlandiran eşim oldu normalde bu zamanlarda düşünmüyorduk:KK70:
Hadi inşallah eşimin dönüm noktasını merakla bekliyorum, çok teşekkürler 🙋‍♀️

Tatlu dan birkaç ay içinde güzel haberleri alacağız diye hissediyorum ben :))
Ayyy topigin kahini kesildim iki dakikada, ilahi kahvemsi :)))
İsteyen herkese Rabbim hayırlısıyla evini nasip etsin, herkes ev kredisi odesin :))
Hep diyorum erkekler akıllı kadınlar sayesinde yola gelir
Kahve falindan anlarsan bu işlerde iyi gelir var kahvemsim :))

Back
X