• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, koşar adım merkeze gittim
150 euro aldım, hepsi gıcır yeni. 6.85 dan aldım, bi teyze geldi 100 euro satmak istiyirum dedi 6.65 seçiler
Kırık bir yüzüğüm vardı düşük ayar onu bozdurdum 300tl aldım
Kardeşimin kızı için 4 elbise aldım 130tl kargoya veririm ptesi
Bereketli olsun birikiminiz :nazar:

Kızlar, benim eşim de ev almayı düşünmüyordu,
Benim ailemin müstakil bahçeli evi var üst katını yaparız diyordu,
Aynı şekilde kendi ailesinin üst katını da yaparız zamanla diyordu.
Kredi çekerek araba almıştık, çok yüklü ödüyorduk.
Eli de çok açık birisi, borç verir geri alamaz hiç,
Ta ki ankarada askerlik yapana kadar,
Yedeksubay olarak kirada oturdu ve insanin evi olmalı demeye başladı,
Arabanın kredisi bitmişti askerlik dönüşü, biraz biriktirip kredi ile ev aldık.
Dönümü askerlik oldu benimkinin

Ben nedense bu sorununuzda eşimle kendimi gördüm :D
Hepsi aynı tek değilsin :))
Ne geldi aklıma evliligimizin ilk ayları evde tüm yemekler çöpe gidiyordu, umursamiyordum ben de nasılsa geziyoruz yeni yerler görüyoruz, yemekleri de barınağa birakiyorduk minik dostlarımız besleniyordu. Hatta bir zaman evde buzdolabı aksesuardi kapısını bile açmıyorum o denli düşünün.
Sonrasinda bir ay kira ödemesi geldi.
Eşimin maaşı gecikmisti, ben de o zamanlar kendi maasimi kendime harcıyorum, birazda altın,bilezik falan yapıp anneme bırakıyorum üstümde harçlık var şimdinin parası 100 TL ancak eder.
Kira ödeyecek parayi ayırmış olman lazım dedim, geçen hafta agvaya gittik ya orada bitti dedi.O gün benim cigligim kesin bütün mahallede duyuldu.
Paran yoksa niye biz surekli bir yerlerdeyiz, bana niye söylemiyorsun diye epey kavga etmiştim.
O günden sonra bir daha da agvaya gitmedik :)))
Yeme içme duzenimizin oturduğu an o gündür

Kızlar, benim eşim de ev almayı düşünmüyordu,
Benim ailemin müstakil bahçeli evi var üst katını yaparız diyordu,
Aynı şekilde kendi ailesinin üst katını da yaparız zamanla diyordu.
Kredi çekerek araba almıştık, çok yüklü ödüyorduk.
Eli de çok açık birisi, borç verir geri alamaz hiç,
Ta ki ankarada askerlik yapana kadar,
Yedeksubay olarak kirada oturdu ve insanin evi olmalı demeye başladı,
Arabanın kredisi bitmişti askerlik dönüşü, biraz biriktirip kredi ile ev aldık.
Dönümü askerlik oldu benimkinin
Bizde kv lemlerin üst katindayiz yerleştik, yaptik da nolduki. Boşuna yapmışız.
Şimdi kendi evimizi yapacağız.

Hepsi aynı tek değilsin :))
Ne geldi aklıma evliligimizin ilk ayları evde tüm yemekler çöpe gidiyordu, umursamiyordum ben de nasılsa geziyoruz yeni yerler görüyoruz, yemekleri de barınağa birakiyorduk minik dostlarımız besleniyordu. Hatta bir zaman evde buzdolabı aksesuardi kapısını bile açmıyorum o denli düşünün.
Sonrasinda bir ay kira ödemesi geldi.
Eşimin maaşı gecikmisti, ben de o zamanlar kendi maasimi kendime harcıyorum, birazda altın,bilezik falan yapıp anneme bırakıyorum üstümde harçlık var şimdinin parası 100 TL ancak eder.
Kira ödeyecek parayi ayırmış olman lazım dedim, geçen hafta agvaya gittik ya orada bitti dedi.O gün benim cigligim kesin bütün mahallede duyuldu.
Paran yoksa niye biz surekli bir yerlerdeyiz, bana niye söylemiyorsun diye epey kavga etmiştim.
O günden sonra bir daha da agvaya gitmedik :)))
Yeme içme duzenimizin oturduğu an o gündür
Yaa işte ah bu anilar bir taraftan ders oluyor bize :D :D

Bizde 4 yil öncesine kadar aman bir daha mi geleceğiz dünyaya ikimizde çalışıyoruz, harcamayı hakediyoruz diye diye 9 yilda anca bir adet araba alabildik onun yarı parası da benim bileziklerimdi zaten.
Insaneve her giren kuruşu harcar mi, bizde harciyorduk :KK64::110:
Sanki mübarek batiyordu para bize .

Yaa işte ah bu anilar bir taraftan ders oluyor bize :D :D

Bizde 4 yil öncesine kadar aman bir daha mi geleceğiz dünyaya ikimizde çalışıyoruz, harcamayı hakediyoruz diye diye 9 yilda anca bir adet araba alabildik onun yarı parası da benim bileziklerimdi zaten.
Insaneve her giren kuruşu harcar mi, bizde harciyorduk :KK64::110:
Sanki mübarek batiyordu para bize .
Tecrübe çok pahalı bir öğretmen :))
Araba da yatirim olsun o var en azından canım :)
Bizim hastalık durumu ikimizin hayatında da dönüm noktasıdır, özellikle benim için ev almamda sonrasinda birikim yapmamda en önemli sebeptir.
Bazı şeyleri yaşamadan anlayamiyoruz ya da anlamak istemiyoruz
Olsun gezdigimiz tozdugumuz yanımıza kar kaldı :)))

Tecrübe çok pahalı bir öğretmen :))
Araba da yatirim olsun o var en azından canım :)
Bizim hastalık durumu ikimizin hayatında da dönüm noktasıdır, özellikle benim için ev almamda sonrasinda birikim yapmamda en önemli sebeptir.
Bazı şeyleri yaşamadan anlayamiyoruz ya da anlamak istemiyoruz
Olsun gezdigimiz tozdugumuz yanımıza kar kaldı :)))
Rabbim o günleri yasatmasin bir daha sağlık önemli cnm.

Arabayi evliligimizin 3. Yılında aldık yari parası bileziklerimdi kalani taşıt kredisi :) o zamanlar aylik ödediğimiz ayda 1.080 tl idi yil 2009 ,ne kadar çokmuş ve sıkışmıştık da öderken çok bunalmıştık 2 yıl hiçbir şey yapamadık o ara eşim işten de çıkmıştı.

3 yil önce satarken eşim başka birşey için kullanacakti parasini, dedim bileziklerimi Isterim :KK70: ayy bende ne çok istemişim :KK70: sonuç aldım ve arabamızın bileziklerim kısmı ilk nakit birikimimiz oldu.

Rabbim o günleri yasatmasin bir daha sağlık önemli cnm.

Arabayi evliligimizin 3. Yılında aldık yari parası bileziklerimdi kalani taşıt kredisi :) o zamanlar aylik ödediğimiz ayda 1.080 tl idi yil 2009 ,ne kadar çokmuş ve sıkışmıştık da öderken çok bunalmıştık 2 yıl hiçbir şey yapamadık o ara eşim işten de çıkmıştı.

3 yil önce satarken eşim başka birşey için kullanacakti parasini, dedim bileziklerimi Isterim :KK70: ayy bende ne çok istemişim :KK70: sonuç aldım ve arabamızın bileziklerim kısmı ilk nakit birikimimiz oldu.
Amin canım,sağlık olduktan sonra herşey nasipse oluyor.
Sen çok fenasin :)) ama bilezikler senin araba gittiyse istiycen tabi

Anılarınızı okurken şimdiki hallerimiz gördüm resmen ,umarım bizde en kısa zamanda toparlanıriz da bende anı diye anlatirim bu günleri ,gezip eğlenmek yemek içmek giymek bunlar insanı mutlu eden şeyler ama yerinde ve kararında olsun istiyor insan bir süre sonra . Hayırlısı bakalım 😊

Kızlar bugün bizim sevgililik yıldönümümuz,
Acısıyla, tatlisiyla 14 yılı geride bıraktık.
Eskileri yadedip güldük, size yazdığım Ağva olayını anlattım. Çok uzun zamandır gitmiyoruz kumbaram agirlasmaya başladı, üstünü tamalayip gidelim yine dedi. İnsan yedisinde neyse yetmisinde de o :))
Hediye ayakkabı beğenmiş ama söylenirsin diye almadım diyor. Unuttuğumu sanma diye ayakkabının fotosunu çektim diyor :))
ben de cüzdan almıştım ama kargo yetismedi, rezalet :))
Neyse biraz nakit aldım günü boş gecmek olmaz diye, yarın hesabıma yatiririm

Eskileri yadedip güldük, size yazdığım Ağva olayını anlattım. Çok uzun zamandır gitmiyoruz kumbaram agirlasmaya başladı, üstünü tamalayip gidelim yine dedi. İnsan yedisinde neyse yetmisinde de o :))
Hediye ayakkabı beğenmiş ama söylenirsin diye almadım diyor. Unuttuğumu sanma diye ayakkabının fotosunu çektim diyor :))
Canim kahvemsim nice mutlu yıllariniz olsun....
Gitmeden önce ev kredisini ayırın :KK66:
Gidin gezin eğlenin tekrar, çok sevindim.

Bizim de 4 gün sonra evlilik yıldönümümuz :))
13 yili geride bırakıyoruz, manita evresini de hesaba katarsam 16 yıll :))
Ömrümün yarısı neredeyse.

Canim kahvemsim nice mutlu yıllariniz olsun....
Gitmeden önce ev kredisini ayırın :KK66:
Gidin gezin eğlenin tekrar, çok sevindim.

Bizim de 4 gün sonra evlilik yıldönümümuz :))
13 yili geride bırakıyoruz, manita evresini de hesaba katarsam 16 yıll :))
Ömrümün yarısı neredeyse.
Sagol canım turtisim
O zaman acemiligime geldi. Artık para bende güç bende :))

Sizin de epey zaman olmuş canım.
Bizim evlilik yıldönümü Haziran'da, 8 yıl bitiyor.
Zaman ne de çabuk geçiyor, bazen düşünüyorum da herşey gelip geçiyor. Dert de bitiyor, borç da ödeniyor.
Yaşanan anılar kalıyor bir de bırakılan izler.
Çık şükür bu günumuze. Herseyiyle hayatımın en büyük iyikisi eşim

Nice mutlu seneleriniz olsun :)

Maşallah 🧿 nice mutlu ,sağlıklı yıllarınız olsun. Mutluluğunuz ve sevginiz daim olsun 🙋‍♀️

Sagol canım turtisim
O zaman acemiligime geldi. Artık para bende güç bende :))

Sizin de epey zaman olmuş canım.
Bizim evlilik yıldönümü Haziran'da, 8 yıl bitiyor.
Zaman ne de çabuk geçiyor, bazen düşünüyorum da herşey gelip geçiyor. Dert de bitiyor, borç da ödeniyor.
Yaşanan anılar kalıyor bir de bırakılan izler.
Çık şükür bu günumuze. Herseyiyle hayatımın en büyük iyikisi eşim
Para da şöhret de kahvemsimde :)
Yıldönümlerimiz yakin tarihte :)
Mutluluğunuz daim olsun canım benim..

Back
X