• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kahvemsicim:D
Neydi topiginin adi, hemen geliyoruz.
Ne de olsa öleceğiz çatır çatır yiyelim kimseye birşey kalmasin :kk77::kk77:

Biz yolumuzu bulmuşuz beğenmeyen haydi.
Bir de tabiki bizim olan zamani gelince birilerine kalacak evlat/es/kardeş. Kalsin ne varki bunda.
Ölümlü dünya turtis kimseye birşey kalmasin :)))
Herkes mutlu olacağı sekilde tercihler yapar, özgür irade var hepimizde neticede.
Aman boşver herkesin kendi hayatı diyeceğim de kimse de bir başkasını yargilamasin lütfen.

Günaydın kahvemsim turtam ve diğer kızlar
Ben zulam olduğunu kızımla paylaştım. Yerini söyledim. Dedim ki bana birşey olursa bu senin ve kardeşinin... nolur bolmaz demi.
Benden onlara ne kaldı kâr. Başımıza birşey gelmezse de yine kısmetse onlara kalacak.

Kızlar şu an babam Yoğun bakımda ve artık hastanelerde yer olmadığı için bizi başka bir ile gönderdiler. Cebimizde para olmasa rezil olmuştuk. Çok şükür onu yatırdık ben ve kardeşim de burada öğretmen evinde kaldık.
Günaydın canım, rabbim babana yardım etsin inşallah.
Para en çok hastalıkta lazım,eşimin hastaliginda kafamiza vura vura öğretti bunu hayat.

Günaydın kahvemsim turtam ve diğer kızlar
Ben zulam olduğunu kızımla paylaştım. Yerini söyledim. Dedim ki bana birşey olursa bu senin ve kardeşinin... nolur bolmaz demi.
Benden onlara ne kaldı kâr. Başımıza birşey gelmezse de yine kısmetse onlara kalacak.

Kızlar şu an babam Yoğun bakımda ve artık hastanelerde yer olmadığı için bizi başka bir ile gönderdiler. Cebimizde para olmasa rezil olmuştuk. Çok şükür onu yatırdık ben ve kardeşim de burada öğretmen evinde kaldık.
Günaydın canım benim.
Kizin kaç yaşında ve küçüğün?
Bende Onlara bizden ne kalirsa kâr gözüyle bakiyorum biz aileyiz ve kalan hicbirseyde gözümüz kalmaz ki.

Babani yer olmadığı için mi başka hastaneye gönderdiler, hay allah gezdirmeseler keşke.

Canım allah sana ve kardeşine yardım etsin. Şifa versin rabbimbabana
Aminnn su sıra zaman çok zor daralıyorum inan. Sağol alyacim.
Bugün arefe arefe ve bayramın 1. Günü imkanı ve vakti olan değerlendirebilir. Çünkü dinimiz acısından çok kıymetli zamanlar... googleden aratırsanız bugünlerde yapılabilecekler çıkacaktır.

Bu arada ben orta halli bir araba parası zulamda biriktirmisim başardım En Büyük KK
Maşallah, idolumsun diye hep söylüyorum boşuna dememisim :)
Ben de tatile gelmeden eşime söyledim birikimi hangi hesapta yaptığımı.
Ev kredisi de sigorta varisi kardeşimi yazdım, ona da bana birşey olursa bir hafta içinde haber ver diye tembihledim.
Ölümlü dünya kime zaman sıra gelecek belli olmaz

Günaydın canım benim.
Kizin kaç yaşında ve küçüğün?
Bende Onlara bizden ne kalirsa kâr gözüyle bakiyorum biz aileyiz ve kalan hicbirseyde gözümüz kalmaz ki.

Babani yer olmadığı için mi başka hastaneye gönderdiler, hay allah gezdirmeseler keşke.
Kızım 18 yaşında canım Oğlus 8 yaşında. Biz onlar için çalışıyoruz uğraşıyoruz daha çok aynen biz bir aileyiz.
Koca Izmirde yoğun bakımda yer yok şaka gibi

Ev kredisi de sigorta varisi kardeşimi yazdım, ona da bana birşey olursa bir hafta içinde haber ver diye tembihledim.
Utandım şimdi. Kendimiz için sadece yapmıyoruz ki iyi yapmışsın.
Aynen öyle ölüm var kalım var.

Allah allah kızlar neleri düşünmüşsünüz.
Şu anda benden kalsa kalsa ev kredisi ödemesi kalir

Insanin kenarda biraz birikimi olmali gerçekten, tabiki herkes son kuruşuna kadar harcamayi da bilir de hastalik var, ameliyatlik durum vs olur bilemeyiz.
Kimden isteriz değil mi.
Yaşarken degil sadece olurken bile para lazım.
İş arkadaşım kardeşi Allah rahmet eylesin kalp krizi geçirip vefat etti.
Kefen paramız bile yoktu dedi.
Bu dünyada herşey için para gerek

Gunaydin kizlar..
Gece hic uyumadim
Sabah ise geldim..
Toplantiyi hallettik
Bayramdan sonra isten cikarmalar olacakmis
Cok moralim bozuldu..
Insallah cikarmaz.
Kendi cok iyi bir insan ama etrafin baskisi ile..
2 kisinin yeni dugunu olacak..
Bi yanimda cok rahat.. Bayrama ve arife gunune guven diyor.. hayirlisi olsun..

Bu bayram aksilik olmazsa hep annemdeyim ozlemisim bayramı burda geçirmeyi kv memlekete gittiler..

Annem çoğu temizligi yapmış ben de perdeleri attim yikansin aşarım o arada camasir katlar utusunu yaparim
tatlı açacak aksam yemekler benden...

Eşim çalışıyor bugun gec gelir...

Ayy bu arada tepem atti resmen ek dersler bayram sonrasına kaldi diye sebep mal mud hata oluşmuş..

Back
X