• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ben hamile oldugumu ilk ogrendigimde aklima 14 senedir cocugu olmayan esimin akrabasi ama benimde sevdigim bi abla geldi biz onla konusurduk yaptigimiz seyleri ama simdi ben ona nasil soyleyecegimi dusunuyorum cok uzuluyorum rabbimin vardir bi bildigi ama engel olamiyorum baskasindan duysa daha ayip olmazmi napiyim ben :(

Kizlar ben hamile oldugumu ilk ogrendigimde aklima 14 senedir cocugu olmayan esimin akrabasi ama benimde sevdigim bi abla geldi biz onla konusurduk yaptigimiz seyleri ama simdi ben ona nasil soyleyecegimi dusunuyorum cok uzuluyorum rabbimin vardir bi bildigi ama engel olamiyorum baskasindan duysa daha ayip olmazmi napiyim ben :(

Ben bir yakınıma reglim gecikti çok da midem bulanıyor vs demiştim o da test yap demişti birlikte öğrenmişiz gibi yaptım o da işin içine girince o kadar kötü olmadı ama yine de kötü tabi Allahım Ona da en yakın zamanda nasip etsin inşallah

Ben bir yakınıma reglim gecikti çok da midem bulanıyor vs demiştim o da test yap demişti birlikte öğrenmişiz gibi yaptım o da işin içine girince o kadar kötü olmadı ama yine de kötü tabi Allahım Ona da en yakın zamanda nasip etsin inşallah
aynen güzel yöntemmiş. en azından kötü olsa bile direk söylemeye göre bir nebze hani.

Kizlar ben hamile oldugumu ilk ogrendigimde aklima 14 senedir cocugu olmayan esimin akrabasi ama benimde sevdigim bi abla geldi biz onla konusurduk yaptigimiz seyleri ama simdi ben ona nasil soyleyecegimi dusunuyorum cok uzuluyorum rabbimin vardir bi bildigi ama engel olamiyorum baskasindan duysa daha ayip olmazmi napiyim ben :KK43:
Hiç bilmiyorum canım nasıl denir.
Ama senden duysun abartmadan söyleyebilirsin bence.

Hiç bilmiyorum canım nasıl denir.
Ama senden duysun abartmadan söyleyebilirsin bence.
Uzak sehirlerde yasiyoruz kendim demesem ablasindan ogrenebilir gerci su an kimse bilmiyorda. Onun disinda whatsaptan konusurken soyleyebilirim. Nasip artik insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X