• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamamen stres kaynaklı ama bu hayatın içinde stressiz nasıl yaşanır bilemiyorum
ve son günlerde sıkıntıdan yemek yemeye verdim kendimi. Kan degerlerim ondan bir anda yükseldi
Elime ne gelirse atıyorum ağzıma, doymak nedir bilmiyorum.
Ama bu sefer iradeli olaccagim yoksa doktor bir daha bakmayacak bana
Ayni bende sen gibiyim stresli oldugum zamanlarda neyi ne kadar yedigimi bile bilmiyorum ve asiri kolay kilo alan bi yapim var bu 9 ayi nasil atlaticam bilmiyorum gercekten

Stoklarıma baktim 3 tane 3 lt renkli sivi deterjan, 2 tane 2 lt sıvı siyahlar için sıvı, 2 adet 7 kg renkliler için alo,3 adet ariel beyazlar için 4kg toz, birçok sayida tuvalet kağıdı, 4.5 lt kadar el sabunu ,9 adet abc konsantre yumuşatıcı var.
Diş macunu stogum az ve kağıt havlu .

Benim stoklara bakın o zaman :nazar:
beyazlar için;
2 tane 40 yıkama ariiel,
1 tane 26 yıkama ariel
2 tane 30 yıkama Omo,
1 tane 33 yıkama bingo
Renkliler için;
2 tane 50 yıkama perewoll
2 tane 26 yıkama persil
Siyahlar için
1 tane 50 yıkama perwoll var. ( Biz de yazın siyah giymiyoruz karamelli_turta karamelli_turta :)))
Yumuşatıcı;
2 tane peros 1440 ml
3 tane ABC beyaz küçüklerden
Diğer;
6 tane head and shoulders
4 tane Pantene
2 tane litrelik duş jeli
3 tane çif jel
4 tane çamaşır makine temizleyici
1 tane yağ sökücü,
1 tane cam sil
6 tane 650 ml fairy elde
1 tane ağız bakım suyu
Finish 60 li tablet
Fairy platinium 72li 2 paket tablet
6 litre çamaşır suyu
2 tane küçük kutu çamaşır suyu

Kahvemsiii bana bsyler oluyooo :D

Bende dur hatirladiklarimi yazayim
3 tn perwol siyah
1 tn 1.7 omo siyah
2 tn ariel kucuk
1 tn alo buyuk
1 tn alo kucuk
2 perwol altin sarisi
2 perwol mavi
1 narin bu 3lt
3 tn dis macunu. Yeni pk actim.
1 byk 3 kucuk dus jeli
2 tn bingo c suyu
1 tn litrelik yer silme
Wc kagidi ve havlu kagit baya var.
3 dev havlu var 12li bgn aldim digerlerini hatirlamiyorum.
3 pk 2li bez var
Yaklasik 300 adet buzdolabi poseti
6 7 pk kucuk boy 5 pk orta boy cop poseti.
1 tn marc makine temizleyici
Wc kagidi ben en karli papia diye dusunuyorum hem agir hem kaliteli fazla kullandirmiyor hemde eriyor.
Selpak aldim hic sevmedim viva da tas gibi
Wc kagidi da var 2 tn 24 lu 1 tn 32li
Bime gelecek ordan eklerim brz
Kahvemsi senin ciflerden de gelecek
Onlardan genelde 1 er tn var
Evde cok kalmayinca bitmeye yakin aliyorum
El sabunu da 3 pk var ama birini kullanmicam kokusunu duyunca aglayasim geliyo annemde secim haftasi kullanmistik
Elde yikama wiking 2 sise var denk gelirse yeni gelen renklerden alirim
Heyy maşallahhh market gibi
Resmen evde servet var
Bende kendimi stok yapıyor sanırdım.

Aracimizi satmıştık onun karşılığı duruyordu sonra üzerine ilave ettik, o faizde devam etti.
3 yil önce her ay altin almaya başladım bunlar aylik birikimlerim oldu. 140 bin peşinat verdik, 147 konut kredisi çektik. 2 ay oldu.
Çok ani bir şekilde karar verdik 1 ay sonra evimizi bulduk ve aldık çok şükür :)
Rabbim sana da nasip etsin.
Evimiz 3+1 ,henüz taşınmaya niyetimiz yok borcu azaltalim istiyorum ben belki ara ödeme vs.
Hem çocukların okullari var ayirmak istemiyorum, onları alip gitsek bile ya annem ya kv bizimle gelmeli kimse gelmek istemez. Ben taşınmayı 2 yil sonra diyorum eşime kalsa hemen :))
Canım eviniz hayırlı olsun
Rabbim isteyen herkese versin inş.
Biz de ev bulduk bugün kredi başvurusu yaptık kredimiz çıkıyor ama dosya masrafı ve faiz çok yüksek.
Banka attan oranla faiz veriyor sizde öyle mi çektiniz.
Tamam ödememiz düşük olacak biz çok çekmicez ama yapıcağım tüm yatırımı banka zaten alıyor faizi ile.
Ev işini rafa kaldırdık birikime devam.

Kızlar parası vadeli hesapta olan var mı
Altın hesabım var ama vadeli daha mı iyi getiri sağlar bilemedim.

Selamlar memleketten döndüm 2 hafta evdeyim
Evimi de özlemişim.

Bence harika bir fikir tâbi bu yaptığınız mutlaka ikinizin arasında kalmalı.
Ne olur ne olmaz.
Bana da mantikli geldi.. o zmn sende tam altin alirsin
Biz bu güne kadar hiç kimseye söylemedik,
Sen de kimseye soylemeyip saati takarsin, kim nereden bilecek
Muhtemelen bu şekilde yapacağız kızlar

benim bir arkadaşımda edepsiz. töbe yarabbim, kendisi çalışıyor, ben işsiz kaldım. benim birikimim var diye beni arayıp diyor ki floda ayakkabı gördüm bana al ben sana parasını veririm. borcuna da sadık değildir. dedim bende para mı var. işsiz kalmışım zaten dedim. sonrasında beni aradı birkaç kere, açmadım.
İnsanlar gerçekten bir tuhaf

sanırım insanlar başkasının parasını harcamaya bayılıyor. buradan bunu çıkarıyorum. burada önceki messajları da okudum da, kendilerini maddi anlamda tırtıklayan kayınvalideler filan... iyi yüzlü görünmemek gerekiyormuş aslında böyle kişilere.
Ben kendim için her zaman az harcıyan biri oldum ama bir malvarlığında sahibi olamadım şimdi düşünüyorum saflığımdan örneğin sen arkadaşın için kendinden kısıp altın yapıyon o ağlaşıyor bir bakıyorsun ev bark sahibi olup seni küçümsüyor annem ben yaptım kızım sen yapma inanma kimseye dedi dinlemedim hoş iyi kişilerde var tabi karşılıksız maddi manevi yardımda bulunan ayakkabı elzem bişey gibi istemesi çok ilginç durumunu bile bile

Ben etrafimdaki hickimseye anlatmadim yaptığım birikimi. Güvenmiyorum insanoğlu işte.
Eşim bile bilmiyordu ki miktarini :KK70:eve niyetlenince şok oldu
Annem biliyordu çünkü çoğu zaman ona emanet ediyordum m
İn
Aracimizi satmıştık onun karşılığı duruyordu sonra üzerine ilave ettik, o faizde devam etti.
3 yil önce her ay altin almaya başladım bunlar aylik birikimlerim oldu. 140 bin peşinat verdik, 147 konut kredisi çektik. 2 ay oldu.
Çok ani bir şekilde karar verdik 1 ay sonra evimizi bulduk ve aldık çok şükür :)
Rabbim sana da nasip etsin.
Evimiz 3+1 ,henüz taşınmaya niyetimiz yok borcu azaltalim istiyorum ben belki ara ödeme vs.
Hem çocukların okullari var ayirmak istemiyorum, onları alip gitsek bile ya annem ya kv bizimle gelmeli kimse gelmek istemez. Ben taşınmayı 2 yil sonra diyorum eşime kalsa hemen :))
Bizde aracımızı satmıştık kocam parayı napıyor bilmiyorum ilk vadeli ve altın diye bölmüştü şimdi millete borc veriyor dalga geçiyor resöen patronuna borç vermiş adam yol parası vermiyor bunlara sanki bunun parasına ihtiyacı var.neyse artık birikimi ata vs olarak mı yaptın ne önerirsin

A
İn

Bizde aracımızı satmıştık kocam parayı napıyor bilmiyorum ilk vadeli ve altın diye bölmüştü şimdi millete borc veriyor dalga geçiyor resöen patronuna borç vermiş adam yol parası vermiyor bunlara sanki bunun parasına ihtiyacı var.neyse artık birikimi ata vs olarak mı yaptın ne önerirsin
Ata altın almıştım ben.

Hayırlı sabahlar kızlar...benim sıpalar uyuyorlar bende aç tavuk gibi büzüldüm bekliyorum...kahvaltıyı beraber yapınca pek güzel oluyor...biraz daha sabrediyim sonra bir uyandırma denemesi yaparım...birikimi gizli tutmak iyidir...bizim milletin maşallahı var maaşı tüketiyor kredikartını dolduruyor sonrada borc istiyor...yürek yemişler hiç ödeyebilirmiyim korkusu yok...Allah bana yaşatmasın o günleri...ben utanırım isteyememki...hem ayağını yorganına göre uzat...biz gurbet çocuklarıyız alıştık kenara atmayı,kendi yağında kavrulmayı,iki üç senede bir Tr ye anca kavuşmayı...iyidir gizli tutmak hatta bazen kendinizden bile gizleyin...o hikayemide anlatırım size bir ara...bende hikaye çoook

Hayırlı sabahlar kızlar...benim sıpalar uyuyorlar bende aç tavuk gibi büzüldüm bekliyorum...kahvaltıyı beraber yapınca pek güzel oluyor...biraz daha sabrediyim sonra bir uyandırma denemesi yaparım...birikimi gizli tutmak iyidir...bizim milletin maşallahı var maaşı tüketiyor kredikartını dolduruyor sonrada borc istiyor...yürek yemişler hiç ödeyebilirmiyim korkusu yok...Allah bana yaşatmasın o günleri...ben utanırım isteyememki...hem ayağını yorganına göre uzat...biz gurbet çocuklarıyız alıştık kenara atmayı,kendi yağında kavrulmayı,iki üç senede bir Tr ye anca kavuşmayı...iyidir gizli tutmak hatta bazen kendinizden bile gizleyin...o hikayemide anlatırım size bir ara...bende hikaye çoook
merak ettim ben hikayeyi, kahvaltıdan sonra anlatırsın belki ablacığım :)

Back
X