- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #59.261
Bitti benden bu kadarOo maşallah 3 ayi toptan atmış sekerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitti benden bu kadarOo maşallah 3 ayi toptan atmış sekerim![]()
Adres ver göndereyim bana büyük geliyorCüzdanda güzelmiş he![]()
Dm den attımAdres ver göndereyim bana büyük geliyor![]()
Emin misin, son kararin mi gidiyor musunIyi geceler kizlar![]()
tesekür ederimGenelde öyle ama vişne ekşi bir meyve olunca 1 buçuk ölçü yapiyorum
Bende elimde nakit olunca kenara daha kolay atabiliyorum bu 300un 200u karttan çekip bana gelme ve benim yok saymam eşimde hiç hesap tutmaz sağolsun hemen unutur o para noldu demezBen kartla ödeme yapinca, sifre girmem gerekiyor. Ha o makineye elimle kartim deydi, ha nakite kafasi dayim
marketden cikinca zaten direk elimi desenfekte ediyorum, eve varincada el yikaniyor zaten.
Ellerinizi yüzümüze sürmedigimiz sürece pek telike yok diyorlar burda.
Kartla birtürlü biriktiremiyorum ben.
Sen niye geç kaldin gidiyorum tabi sabah 8e ne kaldı surda uymam lazimEmin misin, son kararin mi gidiyor musun![]()
Sen geldin ya takılır birazEmin misin, son kararin mi gidiyor musun![]()
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtın plizMerhaba herkese maşallah bnde size katıla bilirmiyim insan heves ediyo mesajlarınızı az çok okudumda
Yarın gönderiyorum kargolarda yoğunluk var biraz geç gelebilir kusura bakma kardeşDm den attım![]()
Gelsinde kurban bayramından onceYarın gönderiyorum kargolarda yoğunluk var biraz geç gelebilir kusura bakma kardeş![]()
HoşgeldinizMerhaba herkese maşallah bnde size katıla bilirmiyim insan heves ediyo mesajlarınızı az çok okudumda
hosgeldinMerhaba herkese maşallah bnde size katıla bilirmiyim insan heves ediyo mesajlarınızı az çok okudumda
Turta bugün iş başı yaptiSen niye geç kaldin gidiyorum tabi sabah 8e ne kaldı surda uymam lazim![]()
Ohoo o zamana elinde bilGelsinde kurban bayramından once![]()
Yaaa
Açık canım, açık
Bende cok yoruldum bugunTurta bugün iş başı yapti
Ilk once çocuklarımı izledim,
Sonra sizi![]()