• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aaa, o baş ağrısı kaç gündür bende de var. hele dün elim kolum kalkmadı, üzerime toprak atılmış gibiydim desem yeri.
bu arada ben de yayım. oğlum ve eşimde. ailecek yayıyoruz derdim ama yükselen başak. :KK70:

gelelim diğer konuya. kronikuykucu kronikuykucu yamacıma gel cağnım. bankadan geldim, eksper için imzayı attım.
sana kredinin az çıkma sebebi muhtemelen kullandığın diğer kredili ürünler. ek hesap, kk, kredi vs bunların limitini minimuma indirir ya da kapatırsan, daha fazla kredi çekebilirsin. bunu teğit etmek için bankaya da sordum. sen de kredi çekeceğin bankayla konuşup diğer kredili ürünlerin limitlerini düşürürsen, konut kredisi limitin artacaktır. bir kredi kartının limitinin 26 bin civarı olduğunu söyledin, bunlar hep etkiliyor.

hayat sigortasını peşin verdim ve diğer masraflarla birlikte toplam kesinti 5000 oldu, ziraat bankası.
hayırlı ugurlu olsun canım benim
bilgilendırdıgın için tsk ederim
vakıf kendısı lımıtleri dusurmus cnm yoksa benım hıc bı yere kredim yok sadece vakıftan ıste 26 bin kredi kartım var onun ıcınde de az borc var.
halkbankası ve zıraatte sorun olmadı mesela.
vakıf kartın lımıtını kac kere dedım dusurmedıler zıraat kart acması ıcın limitini dusurmem gerekıyormus tekrar arıcam dun aklıma gelmedi gitmısken yaptırmak

Mercimek çorbası attım ocağa, akşama ne yemek yapsam hala düşünüyorum. Mühim olan bir evde çorbanın kaynamasi🤣
Kahvemi içiyorum, kendime sağlıklı tatlı yaptim.
market siparişleri gelsin çıkıp biraz hava alacağız.
saglikli tatli ne yaptin?

Selam kizlar,

sabah kardiologda randevumuz vardi annemin tansyonu icin.
kadin ih mih etdi bende cocukla girince. Dedim hic ih mih etmeyin, randevu alirken cocukla gelecegi mi belirtdim. Annemede tercümanlik yapcam diye.
Bana kucagimda cocukla sen kösede otur de 😂😂😂
baktim bide pek ilgilenmek istemiyor, güzel bi patladim orda, sonra düzeldi hanim efendi.
Yabanci görünce bazilari cidden cins oluyor. Patlayinca yine düzene giriyorlar.

Sinir oldum sabah sabah. Cana yakin, güleryüzlüyüm, ama patlayincada atombombasina dönüyorum.

Neyse, annemide kendimidedaha sıkı rejime koymayakarar verdim. Cünkü ben hic kilo vermemisim, annemde tansyon icin iyi bir kilo vermesi gerek. Yanliz kadin zaten kus gibi yiyor. Artik daha fazla yagsuz, tuzus yemekler yapcam onla kendime, umarim fayda eder.

Kizimi sabah 6 da uyandirinca, 11de uyudu ❤️
kizima indirimden kislik uyku tulumu buldum 50€ yerine kargoyla 28€ ya geldi. Hemen ismarladim.
Ev isleri beni bekliyor. Kizimda annemde uyuyunca ses cikarmak istemedim. uyansinlar, sonra yaparim.
Yarinda ekmek yapilcak, anneme cok az tuzlu yapcam.
Kreslere ve evlere bas vurular yapilcak.
Bitmedi su kagit isleri birtürlü.

12€ da sabah doktora gidip gelmek icin harcadim ikimize, tulumla birlikte kafdan 40€ gitdi bugün.
Haftayada baya et almamiz lazim,oraya bakalim ne kadar gitcek,

Hayat sigortasi her yil yenileniyor ama diğer masraflar çekilen tutarin içindeydi cnm.
her yıl yenilenen ev sıgortası degılmı turtisim dask falan
hayat sıgortasını bir kere ödeyeceksınız vade boyunca devam edecek dedi ziraat

hayırlı ugurlu olsun canım benim
bilgilendırdıgın için tsk ederim
vakıf kendısı lımıtleri dusurmus cnm yoksa benım hıc bı yere kredim yok sadece vakıftan ıste 26 bin kredi kartım var onun ıcınde de az borc var.
halkbankası ve zıraatte sorun olmadı mesela.
vakıf kartın lımıtını kac kere dedım dusurmedıler zıraat kart acması ıcın limitini dusurmem gerekıyormus tekrar arıcam dun aklıma gelmedi gitmısken yaptırmak

ödenmemiş borç kredi puanını düşürür asgari ödemesini yaptıysan düşürmez. bu kredi puanıyla ilgili sadece.
kk limitinin dolu ya da boş olmasının önemi yok. limitin yüksek olduğu için çekeceğin miktarı az da olsa etkiler. ek hesap limitlerin de dahil.

P planli K kahvemsi mutluluk karamelli_turta karamelli_turta kızlar banka masraflarını nakit olarak ayrı mı verıyoruz krediye ilave mi oluyor

hayat sigortasını peşin olarak çekilecek krediden düştüler. ben 207 bin için müracaat ettim. krediyi alırken bana 202 bin verecekler.
dask ve evle ilgili sigortalar her yıl kesiliyor. hayat sigortası da her yıl kesiliyor ama istersen önden peşin olarak çektiğin miktarın içinden düşürebilirsin. ben öyle anlaştım. onu da dün K kahvemsi mutluluk deyince, bugün yaptırdım. yoksa ben de bilmiyordum. teşekkürler kahvemsi, öpücükler....

ödenmemiş borç kredi puanını düşürür asgari ödemesini yaptıysan düşürmez. bu kredi puanıyla ilgili sadece.
kk limitinin dolu ya da boş olmasının önemi yok. limitin yüksek olduğu için çekeceğin miktarı az da olsa etkiler. ek hesap limitlerin de dahil.

hayat sigortasını peşin olarak çekilecek krediden düştüler. ben 207 bin için müracaat ettim. krediyi alırken bana 202 bin verecekler.
dask ve evle ilgili sigortalar her yıl kesiliyor. hayat sigortası da her yıl kesiliyor ama istersen önden peşin olarak çektiğin miktarın içinden düşürebilirsin. ben öyle anlaştım. onu da dün K kahvemsi mutluluk deyince, bugün yaptırdım. yoksa ben de bilmiyordum. teşekkürler kahvemsi, öpücükler....
anladım canım tsk ederim
yatırımlık mı almıstın sen oturcakmısınız

anladım canım tsk ederim
yatırımlık mı almıstın sen oturcakmısınız

bizim niyet ettiğimiz evde kiracı var ve çıkmak istemiyorlar. ben de onların düzenini bozmicam. onların kirası şu an oturduğum evin kirasını karşılıyor zaten. herkes aynı düzende devam edecek. bir gün evden çıkmak isterlerse o zaman taşınırım, sıkıntı yok.

bizim niyet ettiğimiz evde kiracı var ve çıkmak istemiyorlar. ben de onların düzenini bozmicam. onların kirası şu an oturduğum evin kirasını karşılıyor zaten. herkes aynı düzende devam edecek. bir gün evden çıkmak isterlerse o zaman taşınırım, sıkıntı yok.
hayırlı olsun tekrardan güzel dusunmussun canım

Dersimiz bitti
Süt sipariş etmiştim onu da kaynattım yoğurt mayalarım
Ders öncesi hamur mayalayıp bırakmıştım şimdi de ekmeklerin başına geçtim
Birazdan nasipse anneme ekmek götürürüm ayrıca annem için manav malzemesi alınacak onları da alırım

hayırlı olsun tekrardan güzel dusunmussun canım

çok çok teşekkür ederim uykucum. sadece sizlere söyledim zaten, tapuyu elime alana kadar içim rahat değil. aksilik çıkmasın diye dua ediyorum.

senin de güzel haberlerini dört gözle bekliyorum, takipteyim. birbirimizden de çok şey öğreniyoruz. bu topik hazine gibi.

20200605_153338.webp
20200605_152315.webp

Ekmekçi geldi hanım sıcak sıcak bazlamalarım var 😂😂😂😂 Ata altın şeklinde 😂😂😂

Back
X