- Konu Sahibi karamelli_turta
- #60.301
Biz çoktan aldık tatlucum. 3unde yatmıştı.Bizimkiler 6 ya da 7 sinden once yatırmıyorlar.
Oysa yapılan sözleşme de 1 'in de diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz çoktan aldık tatlucum. 3unde yatmıştı.Bizimkiler 6 ya da 7 sinden once yatırmıyorlar.
Oysa yapılan sözleşme de 1 'in de diyor
Bu kez olamadim şu virüs durumlari vs derken dikkatimi toplamadim aksine yedimYa sen motive olsan 1 ayda halledersin bu sefer olamadın hadi bir gayret basla pazartesi günü
Sevin olurr , tombik oldum valla asmintombisim diye sevelim seni birsüre❤
Ben oglak burcuyum. Para yönetmek benim isimKızlar madem söz burçlardan açıldı
Kim hangi burçtan ?
Evetttt çok şükür sonunda okuldayızÖğretmen olan arkadaşlar seminer döneminde okuldayiz
Bana da ogretBen oglak burcuyum. Para yönetmek benim isim![]()
Ben korkuyorum o kadındanBu depremi 10 saat once nilay hanım yazmıştı...
sen bi 6 ay i doldur daha vücudun toparlanmadı cnmAiyy bnde sisko kalcam galiba
evde de yeniyo be.
Ev cadde uzeri gelene gecene bakarken yandan yandan goturuyom.
Tamam egzersiz yapamiyorum erken daha ama gagami tutmam lazim.
Su karantina vurus murus bitsede bari aksamlari sahile iner iki yururduk.
Bu ara ev beni fena basti.
Uykusuzluk, ev, isler
Darlandim
bende bugün 1dilim pasta yedim yarın telafi etmeliyim 6lar görmek istiyorumArkadan beni ittirin tek başıma zor oluyor
Gece etiketle beni kahvemsim ağzım boş dursun, hatta kilolusun fln de
Önceki rejimim bir arkadaşımın kilo almışsın sankiiii demesiyle başlamıştı
Yüzde 70 yaymis,
Yay olmayanlar da ateş grubu imiş meğer
Maşallah tam ateş hattii![]()
ya bende3 ayda araba kullanmayı mi unuttum ne çok tedirgin oldum bugün çıktığımdaÇocukların günü diye sanırım dün de parka gittik yürümeye hiç kimse yoktu.
Bugün bayram yeri gibiydi.
Eşimle konuşuyoruz artık yavaş yavaş biz de dikkat ederek çıkalım yoksa psikolojik olarak kötü olacağız. Üç aydır evden doğru düzgün bir yere çıkmadık market bile sayılı.
Yakınımızda büyük bir park var iki gündür oraya çıkıyoruz ama korkuyorum açıkçası.
Çok geçmiş olsun cnmDeprem oldu kızlar
Selam güzeller.
21 gün oldu doğum yapalı 86 ile doğuma gittim 75’im bugün.
Bakalım 60’lara ne zaman inicem, benim ideal kilo 62çabucak 62 olmak istiyorum fıstık gibin
![]()
canım ev işinde cok kararsız kaldım
Herşeyde bir hayır vardır.canım ev işinde cok kararsız kaldım
evdeki kıracı cok moralimi bozdu 40 dk gec kaldı bılerek kapıda bekledik.
ustune evin holunde yok işte ıkınız bırden eve gırmeyin vs falan dedi odalara sokmadı dogru durust kapıdan beri baktım içeri.diyo fotolardan gordunuz zaten,iyi de ev alıyoruz fotolardan mı alıcaz dedim, sizin hasta olma rıskınız varsa bize de sızden bulasma rıskı var dedim dogru durust ısık bıle acmadı ben dedim koridorun ısıgını acın dıye.zaten sinirlendıgım için gezemedim pek.3 ay kıra odememıs ev sahıbıyle tartısmıslar o da satmaya karar vermıs sımdı de 2 ay muhlet versınler dıyomus o da belırsız.bide ev ısınmıyor dedi arka odalar.
guzel bı gun olmadı yani. evin işciliğini vs begendık ama bu olumsuzluklardan ben ısınamadım