• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20200709_193549.webp

Eklentiler

• 20200709_191715.webp
    20200709_191715.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 53
İyi akşamlar bayanlar😊😊ben bugün yeni yerimde işe başladım ve artık evide baya dizdim☺Beyaz eşya ve mobilyada yenilememiz gereken bazı parçalar vardı ve hepsi ihtiyaçtı toplamda 64 gram altın bozduk :işsiz:bunun içinde 3 aylık kiramızda var eylüle kadar kira yok🙃şuan için ilk hedefimiz kira başlayana kadar bu altını tekrar yerine koymak olacak☺15 inde alacağımız maştan ve gelecek gün parasından büyük bir kısmı yatırmak niyetindeyiz.Eylüle kadar bununla beraber kışlık hazırlıklarımı ve stoklarımıda yapabilirsem iyi olur👌🏻 sizleri takipteyim yaptığınız hazırlıklar banada şevk veriyor🥳bende artık daha düzenli yazarak yaptıklarımı paylaşırım inşallah:rapci:

Bugün lodostan başımı kaldıramadım. Hava güzel serinledi ama. İki gündür klimayı açmadım.
Faturalarda bir coşma var,evet. Kullanım artı bir miktar vergi tamam da ....
elektrik,su,d.gaz bedava da olsa israftan kaçınan insanlarız. Hor kullandığımız tüm kaynakların sınırı var. Bir yandan ucuz olsa daha mı fazla gereksiz tüketim olurdu diyerek polyannacılık yapayım hadi.🤔🧐😋😅

Kavaltıdan beri hep ayaktaydım, şimdi kızı uyutup uzandım yanına.
Bugun benim adamı vurasım vardı. Tüm işleri ben hal ettim ondan birley isteyincede surat yapan o. Zo yorgunmuş çalışmış, sanki ben evde güzellik uykusuna uzanıyorum. Yarın dagdan iteliyesim var.
Ince temizlik yaptim, tam bitmedi. Kagit islerimizin bir kismini dosyaladim, pogaca yaptim iki tepsi. Cantalari hazirladim, kizimi yikadim, annemin eysalarini ilaclarini hazirladik. Kizi doyurdum, 4 kez makine cektim, ben temizledikten sonra direk yine kirlendi.
Bi ben dus alamadim. Sabah erkenden kalkmaliyimki dus alayim, kizi doyurayim.
Su virus bitsin 5 yildizli otele reservation yapcam, kendime söz verdim

Bugün lodostan başımı kaldıramadım. Hava güzel serinledi ama. İki gündür klimayı açmadım.
Faturalarda bir coşma var,evet. Kullanım artı bir miktar vergi tamam da ....
elektrik,su,d.gaz bedava da olsa israftan kaçınan insanlarız. Hor kullandığımız tüm kaynakların sınırı var. Bir yandan ucuz olsa daha mı fazla gereksiz tüketim olurdu diyerek polyannacılık yapayım hadi.🤔🧐😋😅
Ben eskiden dogayı bilincli kirletmezdim, ama bilinçli de korumazdım. Anne oldugumdan beri bilinçli bir sekilde korumaya çalışıyorum.
Çocuklarımıza yaşanılabilir bir dünya bırakmalıyız

Güle güle kullan canım
Kavaltıdan beri hep ayaktaydım, şimdi kızı uyutup uzandım yanına.
Bugun benim adamı vurasım vardı. Tüm işleri ben hal ettim ondan birley isteyincede surat yapan o. Zo yorgunmuş çalışmış, sanki ben evde güzellik uykusuna uzanıyorum. Yarın dagdan iteliyesim var.
Ince temizlik yaptim, tam bitmedi. Kagit islerimizin bir kismini dosyaladim, pogaca yaptim iki tepsi. Cantalari hazirladim, kizimi yikadim, annemin eysalarini ilaclarini hazirladik. Kizi doyurdum, 4 kez makine cektim, ben temizledikten sonra direk yine kirlendi.
Bi ben dus alamadim. Sabah erkenden kalkmaliyimki dus alayim, kizi doyurayim.
Su virus bitsin 5 yildizli otele reservation yapcam, kendime söz verdim
Iyi tatiller asmincim 💃
Erken erken günaydınlar🌸
Hayırlı cumalar🧡
Okudum yazamadım pek.
Su gibi harcamalı bi hafta oldu(cünkü maas haftası)
Son paramla 0.5 gr altn aldım az evvel
Maası yedim rahatım😅
20 gün kkdan gecinecğim artk🕺🏼
Baby bereketli olsun, ekliyim mi listeye ✌

Back
X