- 28 Mart 2020
- 6.403
- 24.828
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #66.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan canim
BEreketli olsunnnKızlar selamlar
Bugün 9 tane Ata altin bir de çeyrek altın aldım.![]()
Saol canimGüle güle kullan canim
Ortadaki bileklige bayildimmm
Ben eskiden dogayı bilincli kirletmezdim, ama bilinçli de korumazdım. Anne oldugumdan beri bilinçli bir sekilde korumaya çalışıyorum.Bugün lodostan başımı kaldıramadım. Hava güzel serinledi ama. İki gündür klimayı açmadım.
Faturalarda bir coşma var,evet. Kullanım artı bir miktar vergi tamam da ....
elektrik,su,d.gaz bedava da olsa israftan kaçınan insanlarız. Hor kullandığımız tüm kaynakların sınırı var. Bir yandan ucuz olsa daha mı fazla gereksiz tüketim olurdu diyerek polyannacılık yapayım hadi.![]()
Teşekkür ederim cağnımiyi günlerde kullan canim❤
Sağol canımBEreketli olsunnn![]()
Kız fesat mısınız siz diyeydinbizimle gelen bayanlar hepsi rejimdeymiş, hepside rejimi bu hafta sonu bozacakmış. Benide ikna etmege çalışdılar, ama ben bozmuyacagım![]()
Güle güle kullan canımBu arada cicilerim geldi
Eki Görüntüle 2660187
Iyi tatiller asmincimKavaltıdan beri hep ayaktaydım, şimdi kızı uyutup uzandım yanına.
Bugun benim adamı vurasım vardı. Tüm işleri ben hal ettim ondan birley isteyincede surat yapan o. Zo yorgunmuş çalışmış, sanki ben evde güzellik uykusuna uzanıyorum. Yarın dagdan iteliyesim var.
Ince temizlik yaptim, tam bitmedi. Kagit islerimizin bir kismini dosyaladim, pogaca yaptim iki tepsi. Cantalari hazirladim, kizimi yikadim, annemin eysalarini ilaclarini hazirladik. Kizi doyurdum, 4 kez makine cektim, ben temizledikten sonra direk yine kirlendi.
Bi ben dus alamadim. Sabah erkenden kalkmaliyimki dus alayim, kizi doyurayim.
Su virus bitsin 5 yildizli otele reservation yapcam, kendime söz verdim
Baby bereketli olsun, ekliyim mi listeye ✌Erken erken günaydınlar
Hayırlı cumalar
Okudum yazamadım pek.
Su gibi harcamalı bi hafta oldu(cünkü maas haftası)
Son paramla 0.5 gr altn aldım az evvel
Maası yedim rahatım
20 gün kkdan gecinecğim artk![]()