- 12 Eylül 2018
- 204
- 1.277
- 113
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #66.741

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün benden de sıfır harcamaBugün yine sifir harcama![]()
sekersiz iciyorum canimredbulu azalt bence cnm kalorisi fazla.diye biiyorum
Hakkında hayırlısı olun cnm insallah
Beybi sen kızı yatiriyorsun da bizi de yatirdinkizi yatirip geliyorum
2-3 gece yazismadik hemen yine tavuk moduna girdinizBeybi sen kızı yatiriyorsun da bizi de yatirdin
Saat 00.30
Iyi geceler kizlar![]()
Süper o zaman bu tatili sen sık sık yapsorma ya adim sayarim dün icin 6 km diyormillet tatilde kilo alir, ben vercem herhalde
Yani ben görüntü olarakta ahşap daha çok beğeniyorum bir de mermer kayma darbe tehlikesi daha riskli geliyor...Ama temizlik boyutunu bilemiyorum....Hatta baktigim evlerde olir da dubleks alırsak ahşap dusunuyorumKızlar annemler yeni ev yapıyor dubleks şimdilik catı katıda yapılacak iç merdivenleri mermer istiyor sizce mermermi iyi olur ahşap mı?Yerler gri mermeride gri tarzında istiyor bugün bakacağız.
İyi günlerde kullanın inşallah eşyalarınızı.İyi akşamlar kızlar☺Hafta sonu evdeyken eksiklerimi kontrol edip temizliğimi yaparım inşallahben eşyalarımı yenilerken güzel bir yatırım yapıp derin dondurucu aldım
Hep istiyordum zaten taşınmayı bekliyordum☺Doğudayken çok sağlam kışlık yapamıyordum
fırsatım varken biraz kuru fasulye ve nohutum var haşlayıp buzluğa atacağım birazda patlıcanım var dolapta küp küp kızartıp buzluğa atarım pirinç pilavına koyuyorum öncesinde denk getirip kemikli et kaynatır etini ayıklar pilava eklerim etli patlıcanlı pilav olur adı nedir bilmiyorum
bi çorba salatayla güzel oluyor
Kemik suyuda mercimek çorbası olup bize vitamin olur☺