• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar kızlar☺️Hafta sonu evdeyken eksiklerimi kontrol edip temizliğimi yaparım inşallah🙃ben eşyalarımı yenilerken güzel bir yatırım yapıp derin dondurucu aldım :KK73: Hep istiyordum zaten taşınmayı bekliyordum☺️Doğudayken çok sağlam kışlık yapamıyordum😒fırsatım varken biraz kuru fasulye ve nohutum var haşlayıp buzluğa atacağım birazda patlıcanım var dolapta küp küp kızartıp buzluğa atarım pirinç pilavına koyuyorum öncesinde denk getirip kemikli et kaynatır etini ayıklar pilava eklerim etli patlıcanlı pilav olur adı nedir bilmiyorum:KK45:bi çorba salatayla güzel oluyor😋Kemik suyuda mercimek çorbası olup bize vitamin olur☺️

Beybi sen kızı yatiriyorsun da bizi de yatirdin 😄
Saat 00.30

Iyi geceler kizlar 😴🤗
2-3 gece yazismadik hemen yine tavuk moduna girdiniz 😂😂😂😘❤️
hadi size tarli rüyalar

tatil güzel ama benim icin yorucu geciyor, cünkü benim kiz yerinde durmuyor. Mutfakta yardim ederken bi anneme birde esime emanet etdim baktim iceriye girip bana kizi nerde diye soruyorlar. Kalbim durdu resmen.
Onun icin hep kizin pesinden kosturtuyorum. Daglar güzel, evde cok güzel. Birde service olaydi cok mutlu olurdum 😂
tatli rüyalar

A Asmin75 gercekten muhteşem...Tadını çıkarmaya bak diyecem ama iste kosturmaktan fırsat olursa..
Yalnız ben korkarım heralde böyle yerde...Kürt ayı her türlü canlı hoşgeldin e gelecek zannederim:mad:
sorma ya adim sayarim dün icin 6 km diyor 😂 millet tatilde kilo alir, ben vercem herhalde

Kızlar annemler yeni ev yapıyor dubleks şimdilik catı katıda yapılacak iç merdivenleri mermer istiyor sizce mermermi iyi olur ahşap mı?Yerler gri mermeride gri tarzında istiyor bugün bakacağız.
Yani ben görüntü olarakta ahşap daha çok beğeniyorum bir de mermer kayma darbe tehlikesi daha riskli geliyor...Ama temizlik boyutunu bilemiyorum....Hatta baktigim evlerde olir da dubleks alırsak ahşap dusunuyorum

İyi akşamlar kızlar☺Hafta sonu evdeyken eksiklerimi kontrol edip temizliğimi yaparım inşallah🙃ben eşyalarımı yenilerken güzel bir yatırım yapıp derin dondurucu aldım :KK73: Hep istiyordum zaten taşınmayı bekliyordum☺Doğudayken çok sağlam kışlık yapamıyordum😒fırsatım varken biraz kuru fasulye ve nohutum var haşlayıp buzluğa atacağım birazda patlıcanım var dolapta küp küp kızartıp buzluğa atarım pirinç pilavına koyuyorum öncesinde denk getirip kemikli et kaynatır etini ayıklar pilava eklerim etli patlıcanlı pilav olur adı nedir bilmiyorum:KK45:bi çorba salatayla güzel oluyor😋Kemik suyuda mercimek çorbası olup bize vitamin olur☺
İyi günlerde kullanın inşallah eşyalarınızı.🌹

Back
X