• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok hastayım ben🥺
Dizimde ağrı başladı üstüne basamiyorum, eşime de söylemedim çıkmasın diye.
Sonra basım, gözüm, dişlerim derken tüm yüzüm de ağrımaya başladı.
İlaç aldım biraz uzandım ama yanıyorum gibi hissediyorum.
Duşa soktu eşim ateşimi ölçtü ateş yok.
Çok korktum ya koronaysam diye ama
Benim kendi hastaligimla ilgili sanırım, evdeki ilaçlar biraz hafifletti ama asıl ilaç yok.
Biraz bakayım da ağrı artarsa nöbetci eczaneye gider eşim
Geçmiş olsun

Çok hastayım ben🥺
Benim kendi hastaligimla ilgili sanırım, evdeki ilaçlar biraz hafifletti ama asıl ilaç yok.
cok gecmis olsun canim. Nasil oldun?

Kendimi bdv de buldum :confused: :olamaz: bazı konular o kadar sinir bozucu ki.. Gaza gelip yorum yapıyorum. Bazen hayatta ne kadar güzel davranmaya doğru olmaya çalışsak da tuhaf insanlarla uğraşırken kendimizi buluyoruz. Misal benim iş. Bıkmış durumdaym. Rabbim feraha çıkarsın tez vakitte..

Çok hastayım ben🥺
Cok gecmis olsunn cnm😔

Günaydınlar
Kızın bayram harclıgı 450 tl oldu
Carsı acılsın ilk is gram alacagım cocuuuma
Bayram harcamamız 200 tl cocukLara verdim
Dünde 50 tl koci harcadı.
Bayramı minimum harcamayla atlattık sükür
Bugun evdeyiz,koci mesaiye gidecek.
Etli nohut yapayım diyorm
Kavurma yiye yiye sistik💆🏻‍♀️

Kendimi bdv de buldum :confused: :olamaz: bazı konular o kadar sinir bozucu ki.. Gaza gelip yorum yapıyorum. Bazen hayatta ne kadar güzel davranmaya doğru olmaya çalışsak da tuhaf insanlarla uğraşırken kendimizi buluyoruz. Misal benim iş. Bıkmış durumdaym. Rabbim feraha çıkarsın tez vakitte..
insan hayatinin büyk kismini is yerinde geciriyor. Orada mutsusuza eger, gercekten cok kötü oluyor. Benim öyle bir isim vardi, cikinca kendime geldim resmen.

Günaydınlar
Kızın bayram harclıgı 450 tl oldu
Carsı acılsın ilk is gram alacagım cocuuuma
Bayram harcamamız 200 tl cocukLara verdim
Dünde 50 tl koci harcadı.
Bayramı minimum harcamayla atlattık sükür
Bugun evdeyiz,koci mesaiye gidecek.
Etli nohut yapayım diyorm
Kavurma yiye yiye sistik💆🏻‍♀️
Maşallah Alya kuş iyi harçlık yapmış 🧿, çocuğun harçlıkları ayrı biriktirmek, altın almak iyi fikir

Bdv bambaska bir dünya bence, konuları okuyorum ama yorumlar fena.
Çok takılma bence oradaki duruma

Maşallah Alya kuş iyi harçlık yapmış 🧿, çocuğun harçlıkları ayrı biriktirmek, altın almak iyi fikir
Daha oyuncak secme levelinde falan degil ya kücükken biriktirelim
Bikac seneye ben bayram harclıklarımla oyuncakcıyı satın alcam kafası gelir🤣

Çok hastayım ben🥺
gecmıs olsun kahvemsim sımdı nasılsın

Canımmm çok geçmiş olsun bekletme hemen gönder eczaneye aldır ilacini
Çok çok geçmiş olsun K kahvemsi mutluluk ! Umarim daha iyisindir... ilacini başka türlü alamazmısın yani sürekli kullandigin ilaç olduğu için sana yardım edemezlermi bulman için..

Ayakabim yoktu, dün kendime mountain wear house tan yürüyüş ayakabisi aldim birtane, bide spor ayakkabisi, normalde çok pahalı ama %50 ye yakın indirim vardı.. Oglum da dürbün le gece görüşü için kola sarılan banttan aldı orda £131 harcamisiz, ogluma Clark’s tan bi ayakkabi bi de sandalet aldim , Ona da £65 ( ayakkari genis olduğu için maalesef başka yerden alamıyorum.) eve sönüste arabanın petrol işigi yandi £38.00 e de petrol aldın... aylardır ilk defa buladar para harcadım😬 bi ara da kıyafet almam lazım..

Selamlar arkadaşlar.
Nasıl gidiyor bayram.
Yarın toplu aile buluşması yapacağız inşallah. Açık havada tabii. Çok özledik birbirimizi.😔
Çok hastayım ben🥺
Canım çok geçmiş olsun. Bulabildin mi ilacını.
Allah şifasız dert vermesin.
Ayakabim yoktu, dün kendime mountain wear house tan yürüyüş ayakabisi aldim birtane, bide spor ayakkabisi, normalde çok pahalı ama %50 ye yakın indirim vardı.. Oglum da dürbün le gece görüşü için kola sarılan banttan aldı orda £131 harcamisiz, ogluma Clark’s tan bi ayakkabi bi de sandalet aldim , Ona da £65 ( ayakkari genis olduğu için maalesef başka yerden alamıyorum.) eve sönüste arabanın petrol işigi yandi £38.00 e de petrol aldın... aylardır ilk defa buladar para harcadım😬 bi ara da kıyafet almam lazım..
İyi günlerde kullanın inşallah. İhtiyaçlar bitmiyor . 🤷

Back
X