• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülmüş çok
Kafası dağılsın diye sahile götürmüş şimdi de kız kardeşim, kız kıza hava alalım demiş.
İnsanlar gerçekten kötüler başka birşey değil.
Yarın düğünü var ay toparlansin takmasin hiçbirşey cnm kiyamam hassas biraz da sanırım.

Yarın düğünü var ay toparlansin takmasin hiçbirşey cnm kiyamam hassas biraz da sanırım.
Hassasligindan değil de bu tartıştığı kişi ile kardeş gibi yetismisler, çok emek vermiş gelinin annesi ve babası bu kadına.
Agirina gitmiş, başkası olsa takmazdi bu kadar.
Kız kardeşim toparlar onu, düğün mekanına gidip son hazırlıklara da bakacaklarmis.
Beni de aradılar gel istersen diye ama şirketin bıraktığı araç otomatik değil karanlıkta gidip döneme o kadar yol.

Hassasligindan değil de bu tartıştığı kişi ile kardeş gibi yetismisler, çok emek vermiş gelinin annesi ve babası bu kadına.
Kız kardeşim toparlar onu, düğün mekanına gidip son hazırlıklara da bakacaklarmis.
Beni de aradılar gel istersen diye ama şirketin bıraktığı araç otomatik değil karanlıkta gidip döneme o kadar yol.
Birşey diyim mi zaten en yakinin en sevdiğin yapinca insanın gücüne gidiyor.

Yarını hayırlı atlatalim diliyorum sadece, bizbize gibi olacak ama yine de ister istemez bir tedirginlik var içimde.
Hem arabaya hem eşime ayrı ayrı hijyen seti hazırladım.
Kiyafetlerimizi, ayakkabımı, çantamı, makyaj malzemelerini hazırladım.
Birşey unutmayayim diye iki sefer kontrol ettim.

Yarını hayırlı atlatalim diliyorum sadece, bizbize gibi olacak ama yine de ister istemez bir tedirginlik var içimde.
Hem arabaya hem eşime ayrı ayrı hijyen seti hazırladım.
Kiyafetlerimizi, ayakkabımı, çantamı, makyaj malzemelerini hazırladım.
Birşey unutmayayim diye iki sefer kontrol ettim.
Siz tedbirleri sağlam alıyorsunuz zaten hayirlisi ile geçecek inş cnm

Çok üzülmüş çok
Kafası dağılsın diye sahile götürmüş şimdi de kız kardeşim, kız kıza hava alalım demiş.
İnsanlar gerçekten kötüler başka birşey değil.
ama sizlerle derdini paylasmasi, sizi benimsediyini gösteriyor canim. Buda güzel birsey. Insallah hep öyle iyi kalirsinuz 🧿🧿🧿

Yani pandemi olmasaydıda moralini bozacak başka konu bulurlardı. Bu insanlar ne fettan ya kimin düğünü olacaksa ağzının tadını nasıl kaçırırım,nasıl burnundan getiririm diye sebep arıyorlar resmen

Yani pandemi olmasaydıda moralini bozacak başka konu bulurlardı. Bu insanlar ne fettan ya kimin düğünü olacaksa ağzının tadını nasıl kaçırırım,nasıl burnundan getiririm diye sebep arıyorlar resmen
Doğru valla, gerçi o zaman bu kadar hassas olmazdı ama.
Üç kere düğün tarihleri değişti, her an birşey olacak tedirginliği var üstünde.

Back
X