Altın bozdurmak?

Arkadaşlar amaç sadece bebek arabası değil bebeğin diğer ihtiyaçları , oğlumunda şuan alınmasi gereken bir takım şeyleri var. Hepsini düşünerek bozdurmayı düşündüm. Dediğim gibi Kredi kartından harcama yaptıkça daha da içeri giriyoruz çünkü kredi borcumuzda var. İki çocukla hep ekside olmak mantıklı gelmiyor malum bebekte olunca bezi vs. oğlumun okul masrafları hepsi üst üste olacak. Ama kredi kartı borcumuz olmaz ise gayet rahat geçinebileceğiz.
Hepinize yorumları için teşekkür ediyorum. :)

Bence bozdurmayin, altın için şu an alım zamanı. Yakın zamanda yeniden yükselecek pişman olursunuz. Hazıra dağ dayanmaz derler, aynı zamanda da borç yiğidin kamçısı da denir:) kart borcu bir şekilde ödenir ama birikim yapacak fırsati bir daha bulamayabilirsiniz.

Konu sahibi umarim bozdurmamissinizdir. O gun size yazacakken isim cikti sonra unuttum. Altin yükselecek diyecektim. Yarın cok yüksek açilacak. Eger bozmadıysaniz ve kesinlikle bozma fikriniz varsa en azından 1 hafta daha bekleyin

bu hafta yükselebilir bari yükselsin biraz öyle bozdurun bozduracaksanız. asya piyasasında dolar tl 8 küsürü görmüş bizde ne olacak sabah göreceğiz. altın ne olur allah bilir.

Altının yükselmesini bekleyenler şu an böyle 💃🏻💃🏻💃🏻 😁😁
benim anam da aylardır altın yerlerde, almadı almadı yarın yükselecek diye duymuş yarın alalım diyor. dedim yükselirken alınmaz düşükken alınır şimdiye kadar niye söylemedin :D altında birikimi var biraz daha eklemek istiyor ama yükseliş sıçrama şeklinde olur kalıcı olmaz. sıçrama geçsin öyle alırsın dedim

benim anam da aylardır altın yerlerde, almadı almadı yarın yükselecek diye duymuş yarın alalım diyor. dedim yükselirken alınmaz düşükken alınır şimdiye kadar niye söylemedin :KK70: altında birikimi var biraz daha eklemek istiyor ama yükseliş sıçrama şeklinde olur kalıcı olmaz. sıçrama geçsin öyle alırsın dedim
Ay sakın almasin. Hoş gerçi ben ilk yükseliş zamanı kademe kademe alırken bir arkadaşım 309dayken al dediğimde o fiyattan asla almam demişti 400e gelince armut gibi bakıyordu en son 😂 ama bu kadar ani yükselmesinin bence de max 1 ay içinde geri düşüşü olur

Yarin daha yüksek açacak diye düşünüyorum. Borsa da hızlı düşüşe geçti. Borsa düşer döviz çıkar. Dolar ve euro da uçtu. Anlık bir yükseliş gibi durmuyor, Kuveytte şu an alim satım yapıyor. Geçen 400den alan arkadaşım 40 tan bozdu az evvel
ihtiyacı yoksa neden bozdu ki*bend e yüksekten alanlardanım zararım çoktu ama şu an kapanmak üzere

ihtiyacı yoksa neden bozdu ki*bend e yüksekten alanlardanım zararım çoktu ama şu an kapanmak üzere
Kaçtan almistiniz? O 400den almış geçen gün ihtiyaç için değil çıkacağını söylemişti bana yatırım danışmanlığı şirketinde çalışıyor. Bana da al demişti hatta ama uğraşmak istemedim pek ihtimal vermiyordum bu kadar kisa surede çıkacağına. Al sat yapmak için almışti o. Sıçrama olabilir diye satmış

Kaçtan almistiniz? O 400den almış geçen gün ihtiyaç için değil çıkacağını söylemişti bana yatırım danışmanlığı şirketinde çalışıyor. Bana da al demişti hatta ama uğraşmak istemedim pek ihtimal vermiyordum bu kadar kisa surede çıkacağına. Al sat yapmak için almışti o. Sıçrama olabilir diye satmış
470 422417 den epey aldım ben zarardaydım

Bana yatırımlık bi şeyler varken borçlanmak hep saçma gelmiştir ben yerinizde olsam bi kısmını bozar acil ihtiyaçları alırdım.
Bozacaksanız şu bi hafta içinde bozun bu arada nolur nolmaz🤪

470 422417 den epey aldım ben zarardaydım
Ortalama maliyete bakınca zararınız çıkar bu hafta muhtemelen. Ama artık bu ülkede bir şeyleri öngörmek pek mümkün olmuyor. Zaten çıktığı zaman kara geçtiğimizi sanıp mutlu oluyoruz ama bu yükselişler bize kdv, otv, elektrik, dogalgaz, su zammi ve market fiyatlarındaki yükseliş gibi şeyler olarak geri dönüyor neticede fakirlesen yine biz oluyoruz😑

misal 2 sene önce yatırımlik diye aldığımız aracın fiyatı şu an 2 katı. Bakinca kar etmisiz gibi duruyor ama o arabayı satıp yerine alacagimiz her seyin de fiyatı ayni sekilde yükseldi. Biz sadece paramızın değerini korumus olduk o kadar

Ortalama maliyete bakınca zararınız çıkar bu hafta muhtemelen. Ama artık bu ülkede bir şeyleri öngörmek pek mümkün olmuyor. Zaten çıktığı zaman kara geçtiğimizi sanıp mutlu oluyoruz ama bu yükselişler bize kdv, otv, elektrik, dogalgaz, su zammi ve market fiyatlarındaki yükseliş gibi şeyler olarak geri dönüyor neticede fakirlesen yine biz oluyoruz😑

misal 2 sene önce yatırımlik diye aldığımız aracın fiyatı şu an 2 katı. Bakinca kar etmisiz gibi duruyor ama o arabayı satıp yerine alacagimiz her seyin de fiyatı ayni sekilde yükseldi. Biz sadece paramızın değerini korumus olduk o kadar
Ben de bunu yazacaktım şimdi, kdv elektrik doğalgaz olsa iyi soğan patates neredeyse; yükselince kazandığının fazlasını yaşamak için vereceksin ztn işte, çok üzücü...

Merhaba arkadaşlar dert değil fikir amaçlı bir sorum var.
Yaklaşık bir ay sonra doğum yapacağım henüz bebeğime bir şey almadım. İlk çocuğumun beşiği sağlam onu kullanacağım yalnız bebek arabasının ufak bir parçası eksik kayboldu ve bulamıyoruz hiç bir yerde. Bebek arabasi ve diğer masrafları peşin alamamız şuanlık pek mümkün değil mecbur kredi kartından alacağız. Ayrıca kredi borcumuzda var daha fazla içeri girmek istemiyorum.

8000-9000 civarı altınım var. Acaba altınımı bozdurup alsam mı diyorum . Diğer türlü eşimin alacağım herşeye karışıp beni sinir strese sokacağını biliyorum. Sizce mantıksız mi . Etrafımda kime sorsam saçma buluyor. Erken doğum riskim var hemen karar verip halletmem lazım ,şimdiden teşekkürler. :)
Etrafınızda sorduğunuz kişilere katılıyorum. Saçma.

benim anam da aylardır altın yerlerde, almadı almadı yarın yükselecek diye duymuş yarın alalım diyor. dedim yükselirken alınmaz düşükken alınır şimdiye kadar niye söylemedin :KK70: altında birikimi var biraz daha eklemek istiyor ama yükseliş sıçrama şeklinde olur kalıcı olmaz. sıçrama geçsin öyle alırsın dedim
Bu annecikler hep böyle 🤭 bizimki de alsak mı alalım mı der durur düşünür. Altın çat dye yükselince vah vah tüh tüh der 😁😁

Back
X