Altın davasi

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
Arkadaşlar bir konuda yardiminiza ihtiyacım var eskieşime ben altın davası açabilir miyim bana yüklü bir borcu var ve ödemiyor ben altinlarinizi ev alırken eve kattım bu konuda yardiminizi bekliyorum

3 yıl oturma hakkı verdi daha sonra hisse paylasimi dedi ama satmaya da asla yanaşmıyor şu an

Istedigi kadar satmaya yanasmasin siz bosanirken evin yarisini talep ettinizmi normalde otomatikman satilmasi lazim mahkeme nasil bir yol izledi siz dilekcenizde belirtmedinizmi

boşanma işlemleri sırasında mahkeme kararıyla ev üzerindeki haklarınızı tesis etmediniz mi? mal rejiminiz tasfiye edilmeksizin anlaşmalı mı boşandınız? nasıl eski eşinizin keyfine kaldı bu iş?

Şu şekilde belirtildi 3 yıl oturma hakkı daha sonra hisse satışı diye yazıyor 3 yila daha çok var onu bekleyecek durumum yok bana da altın davası aç tüm altınlarını al dediler eve kattigim için böyle bir hakkim olmadığını düşünüyorum ı o yüzden size sormak istedim

Bu konuda ne yapilir tam bilmiyorum ama bence avukattan bilgi alin. MuhTemelen hem altinlrinizi talep edebilirsiniz hem de evin yarisi sizin olur

Inşallah öyledir çünkü iki çocuğum var ve bana hiçbir hak ödemiyor icraya verip onu zor durumda bırakmak istemiyorum

Şu şekilde belirtildi 3 yıl oturma hakkı daha sonra hisse satışı diye yazıyor 3 yila daha çok var onu bekleyecek durumum yok bana da altın davası aç tüm altınlarını al dediler eve kattigim için böyle bir hakkim olmadığını düşünüyorum ı o yüzden size sormak istedim

3 yıl kiraya verin

Esini nasil ikna ettin bosanmaya kesinlikle istemiyordu bosanmak icin ne sorunlar atlatmissin ikizlerin var onlara hic masraf yapmiyor mu ilgilenmiyor mu

Konuyu tam olarak anlatmadığınız için anlayamıyoruz. 3 yıllık oturum hakkı kime verildi. Mahkeme neden böyle bir karar verdi. Evin yarısı size verilmedi mi? Bunları ayrıntılı açıklarsanız yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.

Şöyle anlatayım bosandigimdan beri tüm masrafları bana ait olacak şekilde yasamimo sürdürüyorum 3 yıl oturma hakkı bana verildi ankara da yaşıyorum anlaşmalı boşanma dilekçesinde 3 yıl oturma halkının bende olduğu ve 3 yıl bitiminde evin sayısının gerçekleşeceği yazıyor eşim o dönem boşanmaya razibdegildi çok zor ikna ettim mal paylaşımında böyle bir madde konursa bosanacagini kabul etti ona kalsa evden tek kuruş almamai istedi evin satılmasını asla istemiyor tek neden bu aslında

Back
X