• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın davasi

Konuyu tam olarak anlatmadığınız için anlayamıyoruz. 3 yıllık oturum hakkı kime verildi. Mahkeme neden böyle bir karar verdi. Evin yarısı size verilmedi mi? Bunları ayrıntılı açıklarsanız yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.
Evin yarısı şu an için kimseye verilmedi satışını engellemek için bana oturma hakkı verildi eminim 3 yıl bitince o hakkı da vermeyecek bana

Altin davasindan once cocuklariniz icin nafaka davasi acsaniz?

Ödemiyor ki çocuk başı zaten 200 istedim onu bile ödemiyor
ne demek ödemiyor çocuklarına ödemek zorunda. neden şikayette bulunmuyorsunuz neden o evde siz oturmuyorsunuz? boşanmışsınız herşeye karar verilmiştir dava sonucunda. açıklayıcı anlatmadığınız için birşey anlamadım

Arkadaşlar bir konuda yardiminiza ihtiyacım var eskieşime ben altın davası açabilir miyim bana yüklü bir borcu var ve ödemiyor ben altinlarinizi ev alırken eve kattım bu konuda yardiminizi bekliyorum
evet acabilirsiniz dugun cd lerinizi falan izliyolar sanirim birde altinlari verdiginize dair sahit lazim bir arkadasim eski kocasindan bu sekilde altinlarini aldi

ne demek ödemiyor çocuklarına ödemek zorunda. neden şikayette bulunmuyorsunuz neden o evde siz oturmuyorsunuz? boşanmışsınız herşeye karar verilmiştir dava sonucunda. açıklayıcı anlatmadığınız için birşey anlamadım
Çalışmadigim için o evde oturmadı m maddi gelirim olmadan o evi donduremezdim o yüzden ailenin yanına geldim

Back
X