ALTIN GÜNÜMÜZ ;))

Olayda şu benim annem malesef patavatsızdır bi gün bende sohpet ediyoruz tuttu dedi yok bak zamanında gel çocuk doğuma aldıralım bunları dedim sana dedi eşimde duydu gecede bi tartışma çıktı senin annen kızıma kaynanalık yapıyo dedi halbuki allah var hiç yapmadı nerden çıkardıysa bide ona huylandı anneme iyice cephe aldı neyse ramazandı kardeşim iftara çağırdı bi cumartesi söyledim pek oralı olmadı kv demde aynı gün iftar vericek oldu dedimki kardeşim öçağırmıştı oraya gidicektik benim haberim yok dedi çıktı işin içinden ben anneme gidicem gitmiyorum oraya dedi benim tepem attı ozaman ben gelmiyorum dedim ayıp şimdi oraya git oraya gitme üzülmesin diye eşimde tamam dedi akşam üstü kv aradı yok ben niye gitmiyomuşumda evin huzurunu bozuyomuşum senle alakası yok huzurumuzda kaçmıyo gelmicem ben diyorum anlamıyo sabit fikirliya beyni neye hükmediyo sadece ona inanıyo neyse ogünde geçti öyle ertesi günü görümcem aradı eşimi annem bayıldı diye biz bir hışım gittik kv annemle konuşuyo meğer benimki sen duyguya kaynanalık yapıyomuşsun demiş herkesi bi doldurmuş kv de açmış telefonu sayıyo gittimki hem ağlıyo hem sayıyo ay sinirden şuan titreme geldi ogünü hatırlayınca yok annem cahilmiş habire koca değiştiriyomuş para için evlenmiş tabi ağır sözler allahım dünya başıma yıkıldı sanki kapadılar telefonu bukez bana yazıklar olsun ben sana ne kaynanalık yaptım arkamdan böylemi konuşuyosun ananla benimi çekiştiriyorsun eşimde demezmi geçengün böylede demişti onun anası zaten bizim evlenmemizide istemiyo ayırmak istiyo diye hoppaaa annem bizim evlenmemizi istemedi evet farklı sebeplerden ama şimdi damadını çok severdi bu olay olmadan önce neyse kv demezmi gitmicen görmicen aramıcan sormucan sana sütümü helal etmem o oldu ogün bugün iki senedir konuşmuyolar annemde bana iki kez geldi bi bende kalan eşyasını almaya bide ev aldık taşındım mevlüte herkez gittikten sonra ev görmeye yani olay bu canım ayrıntıya inmedim sinirde bunu bile anlatırken elim buz kesti :KK43:hee bu olayda annemin payı büyük o böyle aklı başında bi kv de olsaydı yaşanmazdı nerde kimin yanında ne diceni bilmiyo kocada karı ağızlı olunca iş böyle sarpa sarıyo
Ben 25yaşında bekar bi insanım şimdi ne desem bekara karı boşamak gibi gelecek ama dışardan bariz görünen bişey var. Annen sayesinde tüm aile sana cephe almış. Annen pas atmış kv gol atmış resmen. Ama eşinin sana destek olmaması hepsinden kötü. Sen iyi bi annesin sabırlı bi insansın bak bu kadar şeye rağmen çocuklarının başımdasın hala:KK51: rabbim yardımcın olsun. İnanıyorum atlatacaksın

Ben 25yaşında bekar bi insanım şimdi ne desem bekara karı boşamak gibi gelecek ama dışardan bariz görünen bişey var. Annen sayesinde tüm aile sana cephe almış. Annen pas atmış kv gol atmış resmen. Ama eşinin sana destek olmaması hepsinden kötü. Sen iyi bi annesin sabırlı bi insansın bak bu kadar şeye rağmen çocuklarının başımdasın hala:KK51: rabbim yardımcın olsun. İnanıyorum atlatacaksın
Saol canım

IMG_8229.webp
İsteyen istediği kadar alsın bugünki hedayeleriniz:KK68::KK68::KK71:

Back
X