- 21 Kasım 2017
- 28.846
- 125.000
- 598
- Konu Sahibi yalnizkus_
Şimdi sordum eşime, 280 grammış benimkiler. Eltiminki kesin 350’dir skskksksPüüüü bedavaya evlenmişim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sordum eşime, 280 grammış benimkiler. Eltiminki kesin 350’dir skskksksPüüüü bedavaya evlenmişim![]()
Çevresinde Antepli damat adayı olan var mı, yeniden evlenmeyi planliyorum su anPüüüü bedavaya evlenmişim![]()
40 Gr bileziğe okey deyip evlendikten sonra satıp kocasına veren ben çok beleşe evlenmişim.Merhabalar, nişanlımla bir yıldır beraberiz. Ben antep o sinoplu. En başından beri örf ve adetlerimizi biliyordu, beni çok sevdiğine eminim çok emek verdi, emek verdik. Kendisi yüzbaşı, ben de çalışıyorum. Düğün planlıyoruz fakat bizim örf ve adetlerimize göre 350 gr altın talep edildi. Nişanlım bunu başta biliyordu, geçiştirdi bir süre miktarı birebir olmasa da tamam dedi vs. şimdi en fazla 100 gr yapabileceğini söylüyor bu bunu annesinin ikaz etmesiyle yapıyor. Nişan yüzüğümüzden tutun, tutacağımız mekana kadar annesine danıştı, onun kararlarını aldı. Tek çocuk annesine aşırı düşkün ve hep ona soruyor, onun dediklerini yapıyor. Yerine getirilemeyen örf adetler ve her kararı annesiyle veren biriyle eş olunmalı mı?
Eşimin kardeşi bekar. 300 net takılır sana da ama 349’dan emin değilim sjskskÇevresinde Antepli damat adayı olan var mı, yeniden evlenmeyi planliyorum su an349 Gr altına okeyim
1 gr asagisi vallahi kurtarmazEşimin kardeşi bekar. 300 net takılır sana da ama 349’dan emin değilim sjsksk
Hayır.Merhabalar, nişanlımla bir yıldır beraberiz. Ben antep o sinoplu. En başından beri örf ve adetlerimizi biliyordu, beni çok sevdiğine eminim çok emek verdi, emek verdik. Kendisi yüzbaşı, ben de çalışıyorum. Düğün planlıyoruz fakat bizim örf ve adetlerimize göre 350 gr altın talep edildi. Nişanlım bunu başta biliyordu, geçiştirdi bir süre miktarı birebir olmasa da tamam dedi vs. şimdi en fazla 100 gr yapabileceğini söylüyor bu bunu annesinin ikaz etmesiyle yapıyor. Nişan yüzüğümüzden tutun, tutacağımız mekana kadar annesine danıştı, onun kararlarını aldı. Tek çocuk annesine aşırı düşkün ve hep ona soruyor, onun dediklerini yapıyor. Yerine getirilemeyen örf adetler ve her kararı annesiyle veren biriyle eş olunmalı mı?
biz ikimiz de erzincanlıyız. hiçbir şey istemedik babam doğru bulmadı. karşı taraf da sormadı ne istersiniz diye.Böyle bir adet mi varmış? Antepliyle evlenip az altın takılan aveller beğene çöksün.![]()
Altının miktarı adete göre değil karşındakinin durumuna göre belirlenir. Bunun üstüne daha salonu yemeği üstü başı ev düzmesi gelecek. Takı konusunda biraz daha insancıl davranın bence.Merhabalar, nişanlımla bir yıldır beraberiz. Ben antep o sinoplu. En başından beri örf ve adetlerimizi biliyordu, beni çok sevdiğine eminim çok emek verdi, emek verdik. Kendisi yüzbaşı, ben de çalışıyorum. Düğün planlıyoruz fakat bizim örf ve adetlerimize göre 350 gr altın talep edildi. Nişanlım bunu başta biliyordu, geçiştirdi bir süre miktarı birebir olmasa da tamam dedi vs. şimdi en fazla 100 gr yapabileceğini söylüyor bu bunu annesinin ikaz etmesiyle yapıyor. Nişan yüzüğümüzden tutun, tutacağımız mekana kadar annesine danıştı, onun kararlarını aldı. Tek çocuk annesine aşırı düşkün ve hep ona soruyor, onun dediklerini yapıyor. Yerine getirilemeyen örf adetler ve her kararı annesiyle veren biriyle eş olunmalı mı?
Valla ben bişey istemedim hiç kıymet bilmediler. Etrafımda 100 bin liralık altın olmazsa evlenmem diyen (3 4 sene öncesi), 10 bilezik diyen, mobilyayı en pahalısından isteyen, evi olmazsa evlenmem diyen herkes el üstünde. O yüzden bence istesin zorlasın ki kıymet bilsinler.Evlenmek için altın istemek ne yaaa evdeki orta sehpadan ne farkınız kaldı fiyat biçiliyor ikinizede. Bide adet gelenek derler sanki hepsini yapıyorlarmış gibi