- 19 Temmuz 2015
- 2.466
- 6.474
- 358
Evet bende diyorum onlar yapmış olabilir ama bilezik vs bana taktılar artık bizim diyorum yok anlamıyor 3 yıllık evliyim
avukata hakime danışsın bakalım kiminmiş öğrensinEvet bende diyorum onlar yapmış olabilir ama bilezik vs bana taktılar artık bizim diyorum yok anlamıyor 3 yıllık evliyim
Cuk!Kocanı da onlar yaptı, o da teknik olarak kayınailenin tabii. Postala gitsin sahiplerine.
Eşin seni dolandırıyor kendine gelHanımlar eşim lafı açıldığı zaman bana düğünde takılan altınları ailesi yaptığı için o altınlar bizim değil annemlerin,onları annemler yaptı ben yapmadım diyor. Anlamadığım bana takıldı artık benim olmuyor mu. Güya takılan altın para vs de eşimin ailesinin taktıklarının geri gelmesi olduğu için o da onların sayılırmış. Biz takilarla araba aldık o arabada otamatikmen babasının sayılrmış. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba benim annemler abime yaptığı takıları hiçbizaman bunlar bizim demedi abime
Burada da böyle bir konu vardı. Adam kanser hastası evi kardeşinin üzerine yapmıştı. Adamn ölünce kız ortada kaldı çocukları ile gidecek yeri de yoktu.Benim bir arkadaşımın eşide türlü oyunlarla evi abisinin üzerine yaptı ve 6 7 ay sonra kıza boşanma davası açtı inşallah sizin öyle olmaz tabikide.
Eşiniz anasının gözü imiş diyorum, sakın verme seni manipule ediyor, hıyara bak ne uyanık...Hanımlar eşim lafı açıldığı zaman bana düğünde takılan altınları ailesi yaptığı için o altınlar bizim değil annemlerin,onları annemler yaptı ben yapmadım diyor. Anlamadığım bana takıldı artık benim olmuyor mu. Güya takılan altın para vs de eşimin ailesinin taktıklarının geri gelmesi olduğu için o da onların sayılırmış. Biz takilarla araba aldık o arabada otamatikmen babasının sayılrmış. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba benim annemler abime yaptığı takıları hiçbizaman bunlar bizim demedi abime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?