• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın meselesi

Boşanma durumunda arabanın yarısını alamayın diye babasının üstüne yapmış. Gerisinin önemi yok ana fikir bu. Belki mahkemede sizin altınları verdiğiniz kanıtlanır ama uğraşmak gerekir en baştan izin vermemeliydiniz.
Eşimin arabadeğik ama yine de mal varlıkları eşimin üzerine evler tarla vs

Niye laf anlatmaya calisiyorsunuzki sen ne dersen de bu altinlar benim sen mal olabilirsin ama ben dehilim istersem gider bizar catir catir yerim diyin ayrica babasinin uzerine araba almayi kabul etmemeniz gerekirdi

Verigisi az çıkıyormuş diyebabasının üstüne. Ah canım babasıyla ayrı gayrısı yokmuş bizim olan onun onun olan bizimmiş 😀
Sen Hatayi en başında yapmışsin bacım. Klasik, gelir elde etmek için evlenen bir adam. Benim eski arkadaş çevremde de böylesi çok vardı. Çocuk evlendiren araba yenilerdi 😅

Size evliliğinizin 1.ayında şiddet gösteren, ailesinin yanında asla sizi savunmayan, hastaneye bile küçücük bebeğinizle sizi tek gönderip kendisi köye annesinin yanına giden bir adamın "altınlar annemin" demesine hiç şaşırmadım ama sizin buna nasıl sasirdiginiza şaşırdım doğrusu

Bu forumda bazen yazdığım klasik bir mesajım vardır.

Bu noktaya gelene kadar eterle mi bayılttılar sizi? Hani dönülmez akşamın ufkuna gelince şok olmanın manası yok.

Aile arsaları vs çocuğuna bağış olarak verdi ise eş hak iddia edemez.
Takıları kim takarsa taksın kadınındır ama arabanın takılarla alındığına dair şifahen beyan dışında deliliniz var mı bu önemli bence.
Tabi inşallah boşanma vs olmaz da bu durumlarla karşılaşılmaz diye de eklemek isterim..

Hanımlar eşim lafı açıldığı zaman bana düğünde takılan altınları ailesi yaptığı için o altınlar bizim değil annemlerin,onları annemler yaptı ben yapmadım diyor. Anlamadığım bana takıldı artık benim olmuyor mu. Güya takılan altın para vs de eşimin ailesinin taktıklarının geri gelmesi olduğu için o da onların sayılırmış. Biz takilarla araba aldık o arabada otamatikmen babasının sayılrmış. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba benim annemler abime yaptığı takıları hiçbizaman bunlar bizim demedi abime
Nasıl saçmalık o ya ,sakın vermeyin

Bu forumda bazen yazdığım klasik bir mesajım vardır.

Bu noktaya gelene kadar eterle mi bayılttılar sizi? Hani dönülmez akşamın ufkuna gelince şok olmanın manası yok.
Ben de anlamıyorum gerçekten. Hani diyorum ki başina gelmeden anlamıyor mu insan acaba. Nasıl biz tepki verirken bazı insanlar hiç ağızlarını açmadan oturup bunu çekebiliyorlar diye düşünüyorum. Karakter meselesi mi, zorunluluk mu gerçekten anlamıyorum artık

Hanımlar eşim lafı açıldığı zaman bana düğünde takılan altınları ailesi yaptığı için o altınlar bizim değil annemlerin,onları annemler yaptı ben yapmadım diyor. Anlamadığım bana takıldı artık benim olmuyor mu. Güya takılan altın para vs de eşimin ailesinin taktıklarının geri gelmesi olduğu için o da onların sayılırmış. Biz takilarla araba aldık o arabada otamatikmen babasının sayılrmış. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba benim annemler abime yaptığı takıları hiçbizaman bunlar bizim demedi abime

Hukuken bile o altınlar senin. Saçmalıyor eşin.

Tabi inşallah boşanma vs olmaz da bu durumlarla karşılaşılmaz diye de eklemek isterim..

Konu sahibi evliliğinin 1. ayından bugüne senelerdir şiddet gördüğü için canından olmadan inşallah boşanma olur da kaybettiği tek şey altınları olur.

Şöyle bir adamın mal kaçırmasına nasıl şaşırabiliyorsunuz, hiç mi mantığınız yok anlamıyorum.
Dünyanın en efendi insanıyla evlenmiş gibi şok olmalarınız beni benden alıyor.
Aldattığını öğrenseniz ona da şok olursunuz siz 🙄

Burada da böyle bir konu vardı. Adam kanser hastası evi kardeşinin üzerine yapmıştı. Adamn ölünce kız ortada kaldı çocukları ile gidecek yeri de yoktu.
Evet, o üyeye eve şerh koydur demişler ama çok akıllı olduğu için bişey yapmamış. Zaten buraya konu açan kadınlar genelde stres atmak için yazıyor, sakalimiz olmadığı için bizi dinleyen yok. Sonrada burun b.ktan kurtulmaz tabii.

Konu sahibi daha evliliğin ilk ayında şiddet görmeye başlamış, çocuk çok lazım gibi çocukta yapmış... Bazı kadinlar sefil yaşamayı seviyor diye düşünüyorum. Beş para etmez adamları yakasından silkelemek yerine, canım ömrü böyle aptalların peşinde heba ediyorlar.

Anladığım kadariyla size geçim vermeyip ogullarini doldurucaklar daha kotusu mal varliklari kendi üstlerine oluyor ki aile bosandiginda altınları arabayi evi vs size vermeyecek mal paylasimi olmayacak dugunde takilarin hepsi geline aittir esine resti cek

ben de bunu yaşadım evliyken. takılan tüm altınları kendinin sayıp gidip bozdurup borcunu ödemişti ve neden bana sormadın dediğimde sen kimsin sana sorucam onlar benim demişti. düğüne de bitek benim akrabalarım gelmişti kendi tarafından sadece 3 kişi gelmişti. bildiğin dolandırıcılık bu bana göre. o altınlar sizin hakkınız.

Bizim bölgenin kafası bu.
Kendi ailenin tarafından gelenler ne oluyormuş peki ? Sordunuz mu?

Altınlar geline ait kimse kusura bakmasın. Mahkemeye sunun altınlar gelinindir net şekilde nokta koyar.

Back
X