- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.041
- 798
Eşine sorsana anası güzel miymişHanımlar eşim lafı açıldığı zaman bana düğünde takılan altınları ailesi yaptığı için o altınlar bizim değil annemlerin,onları annemler yaptı ben yapmadım diyor. Anlamadığım bana takıldı artık benim olmuyor mu. Güya takılan altın para vs de eşimin ailesinin taktıklarının geri gelmesi olduğu için o da onların sayılırmış. Biz takilarla araba aldık o arabada otamatikmen babasının sayılrmış. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba benim annemler abime yaptığı takıları hiçbizaman bunlar bizim demedi abime
Bunu bilmiyordum ben.. Sorunsuz bir evlilik sandığım için hukuki durumu yazmıştım..
Ben şaşırmadım ya o alttaki alıntı kısmı bana değil dimi üzerime alınmak istemiyorum zira
Benim bir arkadaşımda öyle yaptı.Eğer engelli araç indirimi için yaptılarsa iyi olmuş. Onu yapanlara hiç acımıyorum, helali hoş olsun altınlar kayınpedere. Millet enayi olduğu için arabayı 2 katına alıyor zaten.
Demin sohbet ederken sordum sigortacı arkadaşıma, hem sigortada hem kaskoda fark ediyor dedi.vergi daha az çıkmaz, kasko daha az çıkar sadece sigortada fark ediyor o kriterler
ya k.baba engelli, ÖTV farkı var
ya da k.baba esnafsa, gider gösteriyorsa o fark edebilir
Esiniz çok kurnaz , altınlar babaya ,altınlarla alınan araba babaya vay be .....Hanımlar eşim lafı açıldığı zaman bana düğünde takılan altınları ailesi yaptığı için o altınlar bizim değil annemlerin,onları annemler yaptı ben yapmadım diyor. Anlamadığım bana takıldı artık benim olmuyor mu. Güya takılan altın para vs de eşimin ailesinin taktıklarının geri gelmesi olduğu için o da onların sayılırmış. Biz takilarla araba aldık o arabada otamatikmen babasının sayılrmış. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba benim annemler abime yaptığı takıları hiçbizaman bunlar bizim demedi abime
Ay ne alaka Allah aşkına arabanın vergisi bellidir. Yemeyin şöyle şeyleri. Adam mal kaçırmış işte.Verigisi az çıkıyormuş diyebabasının üstüne. Ah canım babasıyla ayrı gayrısı yokmuş bizim olan onun onun olan bizimmiş
tamam işte sigorta ve kaskoda fark eder dedim zaten ben deDemin sohbet ederken sordum sigortacı arkadaşıma, hem sigortada hem kaskoda fark ediyor dedi.
O kadar hiç arabam olmadı ki sigortayla vergiyi aynı gibi düşündüm niyeyse skdkdkkd neyse hazirana bir şey kalmadı şurada.tamam işte sigorta ve kaskoda fark eder dedim zaten ben de
fark etmeyen şey "vergi" MTV.
ahahaO kadar hiç arabam olmadı ki sigortayla vergiyi aynı gibi düşündüm niyeyse skdkdkkd neyse hazirana bir şey kalmadı şurada.
Yanlış yapmışsın...o bu bahane ...yeni geline givenmiyorlar akıllarınca babasına yapıyor ki sen bosanirsan hak talep etme diye...uyanıklar ya...nedir yahu alt tarafı araba..Verigisi az çıkıyormuş diyebabasının üstüne. Ah canım babasıyla ayrı gayrısı yokmuş bizim olan onun onun olan bizimmiş
Ne kadar farkedebilir ki?Demin sohbet ederken sordum sigortacı arkadaşıma, hem sigortada hem kaskoda fark ediyor dedi.
Hadi ileride anlasamadiniz bosandiniz o zaman ne olacak araba tamamen karşı tarafın olacak.Hayır yok
Boşanma avukatına gidin bir danışın bakalım Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre altınlar kimin oluyormuş. Kocanız öğrensin birinci ağızdanHanımlar eşim lafı açıldığı zaman bana düğünde takılan altınları ailesi yaptığı için o altınlar bizim değil annemlerin,onları annemler yaptı ben yapmadım diyor. Anlamadığım bana takıldı artık benim olmuyor mu. Güya takılan altın para vs de eşimin ailesinin taktıklarının geri gelmesi olduğu için o da onların sayılırmış. Biz takilarla araba aldık o arabada otamatikmen babasının sayılrmış. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba benim annemler abime yaptığı takıları hiçbizaman bunlar bizim demedi abime
Altınları verirken araba benim üzerime olacak diye şart koşmalıydınızHanımlar eşim lafı açıldığı zaman bana düğünde takılan altınları ailesi yaptığı için o altınlar bizim değil annemlerin,onları annemler yaptı ben yapmadım diyor. Anlamadığım bana takıldı artık benim olmuyor mu. Güya takılan altın para vs de eşimin ailesinin taktıklarının geri gelmesi olduğu için o da onların sayılırmış. Biz takilarla araba aldık o arabada otamatikmen babasının sayılrmış. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba benim annemler abime yaptığı takıları hiçbizaman bunlar bizim demedi abime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?