- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
ben mutfak için düşünüyorum cnm köşelik var mutfakta yeşil rengi güzel bir yeşil biraz koyu mutfak duvarınıda dore rengi yaptırmayı düşünüyorum masa örtüsü yeşil ve pembe tüllerinide pembe düşündüm ama koyu degil açık bir pembe düşünüyorum şimdiki duvar rengi yeşil perdelerde yeşil köşelikte yeşil sıkıldım biraz ton farkları var yeşilerin aslında fena degil ama ben sıkıldım
arkadaşlar kum beji rengi hangi marka boya ve tonları varmı yoksa tek renkmi bulamadımda
bende altın rengi istiyorum ama köşe koltuk takımı aldık deri görünümlü krem rengi.duvar ünitesi krem siyah ve venge rengi.yemek masasıda siyah ve krem karışık odamızda küçük birde orta sehpa aldık siyah ve krem yani oda iyice daralıyo bu mobilyalara nasıl bir duvar boyası ve tül perde önerirsiniz obje olarakta hangi renkler kullanmalıyım hiç birşey bilmiyorum arkadaşlar halıyı bile nerenk almalıyım lütfen acil yardım sizlerin fikirleri cok önemli..
fotoları koyardım ama eşyalar daha gelmedi önce boyacı gircek eşyalar hazır bekliyo.renk tonlarını düşünerek ne fikir verirsin telaştanmıdır nedense beynim çalışmıyo.odadaki renkler siyah.krem.vede venge arasında dönüyo ne yapıyım
canım benim koltuklarımda koyu kahve deri şilteleri açık krem yyemek takımımda öle ve eşim inşaat içiyle uğraşıyo duvarlarımızı tiramisuya boyadı ve her gelen duvarlarıma bayılıyo foto eklemesini bilsem eklerdim ama bilmiyom bi fikir istersen bi araştır bu rengi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?