altın saçlarını cennetin ılık rüzgarlarında savuran meleğim

Serikte mi oldu kaza. Allah sabır versin dayanma gücü versin. Mekanı cennet zaten cennetinde kavuştursun.

Canim sende mi evladını kaybetmiştin?Çok üzüldüm Rabbim sabır versin.((
4 sene oldu canım. Ablasına çok benzeyen bi melek daha verdi Rabbim, tekrar büyütüyorum onu sanki. Şükürler olsun. Allah çocuklarımıza uzun ömürler versin...

Profil resimlerini degistiriyorsun görünce içim yandı çok güzel bi kızın varmış bütün çocuklar melek
Sabırlar diliyorum size

4 sene oldu canım. Ablasına çok benzeyen bi melek daha verdi Rabbim, tekrar büyütüyorum onu sanki. Şükürler olsun. Allah çocuklarımıza uzun ömürler versin...
Sizin de başınız sağolsun. Allah sabır versin.

Okurken acınızı hissettim, eminim çok zordur...
Rabbim yüreğinizi ferahlatsın, dayanma gücü, sabır versin.
Başınız sağ olsun.

başınız sağolsun. allah sabır versin ikinize de.

Konu evlat olunca kelimeler yetersiz kalıyor. Rabbim size sabır,dayanma gücü versin. Kayıplarınız için çok üzüldüm.

Allah sabırlar versin sizede Rabbim melek yavrularinizin mekanlarını cennet eylesin inşallah :'(

Allahım sabır versin güç versin

Profil resimlerini degistiriyorsun görünce içim yandı çok güzel bi kızın varmış bütün çocuklar melek
Sabırlar diliyorum size
bugün bakıyorum videolarına resimlerine ama seçemiyorum hepsi ayrı güzel
Profildeki resim kızınızın resmi değil mi?Ah yavrum içim sızladı çok güzelmiş melek ((
Ama şimdi cennette o dahada güzel ve cokkkk mutlu.
evet benim kızım

Acini derinden paylasiyorum Rabbim sabır versin ben doğuma iki hafta kalasi karnimda öldü

Odası beşiği herseyi hazırdı psikolojik tedavi gördüm aylarca
Ben gormedigim halde hayat benim için durmustu
Seninki daha zordur eminim yasanmisliklar var çünkü

Yasaydi dört yaşında olacaktı çok şükür şuan bir yaşında bir kızım var doğduktan sonra acim hafifledi

Rabbim hiç kimseye evlat acısı yasatmasin
Sizede sabır ve dayanma gücü versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…