altıncı aydan sonraki değişimler...

Merhaba,
Öncelikle çok üzgünüm. Uzunca bir zaman giremedim buraya işlerin yogunlugundan. Bence burnunuzda orantısız bir kalınlık var ki bu da ödem oldugunu gösterir. Hiç merak etmeyin ve bekleyin. 1 seneye dogru tam şeklini alacaktır. Yandan da gayet hoş görünüyor.

Ben tam 6. ayıma girdim ve muazzam bir değişme, güzelleşme mevcut. Ama benim yandan istediğim mükemmellikte olmamıştı, hala aynı. Önden çok değişim yaşanıyor ama kesin.

Benm iki aylik burnum sikayetim yok 6 aydan sonra degisip kotulescek die korkuyorum aksine

arkadaşlar merhaba, ameliyat olalı 7 ay oldu, burnumun önden görüntüsü hiç hoş değil, çok kalın, elimle dokunduğumda sertliğin kemik olduğunu hissediyorum, bu burun kemiği şişliğinin altı ayda geçmesi gerekmez miydi, bu durumu yaşayan var mı?
canimmm nasilsin nasil oldu var mi bi degisiklik

Benim burnumun ucu da top gibi. Patates gibi yani. 8 ay doldu oysa. Benim ümidim kalmadı artık. Zaten kalın deriliyim. Can sıkıntısı. Düşündükçe ruhum daralıyor.

Benim burnumun ucu da top gibi. Patates gibi yani. 8 ay doldu oysa. Benim ümidim kalmadı artık. Zaten kalın deriliyim. Can sıkıntısı. Düşündükçe ruhum daralıyor.
hic canini skma senden cok daha kotu olan insanlar var benim burnum komple patates gbi

İnsanın psikolojisi bozuluyor valla. Etrafımdaki 100 insandan 95 inin burnu minik. Bu ne şanssızlık böyle.
hic sormaa bide guya estetik olduk benm burnum bundan daha ince daha zarif daha kibardi napicam bilmiorum insallah hersey duzelir incecik kibarcik okka gbi bir burnumuz olurr allahim duy sesimiziii aminnn

hic sormaa bide guya estetik olduk benm burnum bundan daha ince daha zarif daha kibardi napicam bilmiorum insallah hersey duzelir incecik kibarcik okka gbi bir burnumuz olurr allahim duy sesimiziii aminnn
Belki şişliktir seninkisi. Eskiden daha kibarsa estetikten sonra daha kaba olmamalı. Resmin yok mu profilinde? Bi görseydik.

canim bi kac tane koyim ama onden koyamam az once kardesim fotograf cekilelim dedi de kendimi gorunce yine tutamayip bayag bi agladm gozlerim cok sisti yine fotograflar icin kusura bakmayin suan cekilemedim galeridekilerden attim ama ozellikle bereli olana bakrsan burun sirtinin ne kadar kalin oldugu goruceksin onun ayni okadari daha diger tarafda var abartmiorum bas parmagim kadar burun köküm keske onceki halimde olsaydi ne demek istedgm daha iyi anlasilirdi ama gormeye bile tahammulum olmadigi icin sildim ama beni taniyan herkez evet selen burnun biraz kalin olmus diyolar allahim insallah sisliktir bunlar

Eklentiler

• SC20141219-235215.webp
    SC20141219-235215.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 484
  • SC20141106-223918.webp
    SC20141106-223918.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 453
  • 2014-11-27 22.40.42.webp
    2014-11-27 22.40.42.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 458
  • 2014-11-25 15.35.20.webp
    2014-11-25 15.35.20.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 439
canim bi kac tane koyim ama onden koyamam az once kardesim fotograf cekilelim dedi de kendimi gorunce yine tutamayip bayag bi agladm gozlerim cok sisti yine fotograflar icin kusura bakmayin suan cekilemedim galeridekilerden attim ama ozellikle bereli olana bakrsan burun sirtinin ne kadar kalin oldugu goruceksin onun ayni okadari daha diger tarafda var abartmiorum bas parmagim kadar burun köküm keske onceki halimde olsaydi ne demek istedgm daha iyi anlasilirdi ama gormeye bile tahammulum olmadigi icin sildim ama beni taniyan herkez evet selen burnun biraz kalin olmus diyolar allahim insallah sisliktir bunlar
Bence şişliktir. Ben beğendim açıkçası. Sen de beğenmelisin.

Selen şaka mısın? burnun şuan çok iyi vee inan bana onlar ödem! o kadar belli oluyo ki ödem olduğu saf olan anlar onun bariz bi şekilde şiş olduğunu 6 a bi sene kadar hepimize bekleme süresi verildi sende bizimle birlikte biraz daha sabret

Back
X