Kime göre neye göre kalın burnunuz. Belki siz öyle düşünüyorsunuz. Bir fotograf yayımlasaydınız da görseydik gerçekten kalın mı..[/QUOTE
bir yorum yapamadın değil mi, haksız mıyım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime göre neye göre kalın burnunuz. Belki siz öyle düşünüyorsunuz. Bir fotograf yayımlasaydınız da görseydik gerçekten kalın mı..[/QUOTE
bir yorum yapamadın değil mi, haksız mıyım ?
şiş canım bariz belli Şiş olduğu Yanlarına baksana benimde şuan da öyle inecek biraz sabırsize göre şişlik mi bu kalınlık, karşıdan bakılınca keskin bi çizgisi yok.
Eki Görüntüle 1319849 Eki Görüntüle 1319850
canimmm nasilsin nasil oldu var mi bi degisiklikarkadaşlar merhaba, ameliyat olalı 7 ay oldu, burnumun önden görüntüsü hiç hoş değil, çok kalın, elimle dokunduğumda sertliğin kemik olduğunu hissediyorum, bu burun kemiği şişliğinin altı ayda geçmesi gerekmez miydi, bu durumu yaşayan var mı?
hic canini skma senden cok daha kotu olan insanlar var benim burnum komple patates gbiBenim burnumun ucu da top gibi. Patates gibi yani. 8 ay doldu oysa. Benim ümidim kalmadı artık. Zaten kalın deriliyim. Can sıkıntısı. Düşündükçe ruhum daralıyor.
İnsanın psikolojisi bozuluyor valla. Etrafımdaki 100 insandan 95 inin burnu minik. Bu ne şanssızlık böyle.hic canini skma senden cok daha kotu olan insanlar var benim burnum komple patates gbi
hic sormaa bide guya estetik olduk benm burnum bundan daha ince daha zarif daha kibardi napicam bilmiorum insallah hersey duzelir incecik kibarcik okka gbi bir burnumuz olurr allahim duy sesimiziii aminnnİnsanın psikolojisi bozuluyor valla. Etrafımdaki 100 insandan 95 inin burnu minik. Bu ne şanssızlık böyle.
Belki şişliktir seninkisi. Eskiden daha kibarsa estetikten sonra daha kaba olmamalı. Resmin yok mu profilinde? Bi görseydik.hic sormaa bide guya estetik olduk benm burnum bundan daha ince daha zarif daha kibardi napicam bilmiorum insallah hersey duzelir incecik kibarcik okka gbi bir burnumuz olurr allahim duy sesimiziii aminnn
iste canm burdaaaBelki şişliktir seninkisi. Eskiden daha kibarsa estetikten sonra daha kaba olmamalı. Resmin yok mu profilinde? Bi görseydik.
Bence şişliktir. Ben beğendim açıkçası. Sen de beğenmelisin.canim bi kac tane koyim ama onden koyamam az once kardesim fotograf cekilelim dedi de kendimi gorunce yine tutamayip bayag bi agladm gozlerim cok sisti yine fotograflar icin kusura bakmayin suan cekilemedim galeridekilerden attim ama ozellikle bereli olana bakrsan burun sirtinin ne kadar kalin oldugu goruceksin onun ayni okadari daha diger tarafda var abartmiorum bas parmagim kadar burun köküm keske onceki halimde olsaydi ne demek istedgm daha iyi anlasilirdi ama gormeye bile tahammulum olmadigi icin sildim ama beni taniyan herkez evet selen burnun biraz kalin olmus diyolar allahim insallah sisliktir bunlar
inan zerre begenmiorum surekli agliorum insallah sisliktir onden gorsen okadar kotu ki bas parmagm kadar alnimdan baslio burun sirtimBence şişliktir. Ben beğendim açıkçası. Sen de beğenmelisin.
Bekle o zaman. 6 ay hatta 1 yıl geçsin. İnşallah düzelir.inan zerre begenmiorum surekli agliorum insallah sisliktir onden gorsen okadar kotu ki bas parmagm kadar alnimdan baslio burun sirtim
insallah zatende beklemekden baska carem yok nerden bulastim bu ise bilmiorum kiBekle o zaman. 6 ay hatta 1 yıl geçsin. İnşallah düzelir.
canim bi kac tane koyim ama onden koyamam az once kardesim fotograf cekilelim dedi de kendimi gorunce yine tutamayip bayag bi agladm gozlerim cok sisti yine fotograflar icin kusura bakmayin suan cekilemedim galeridekilerden attim ama ozellikle bereli olana bakrsan burun sirtinin ne kadar kalin oldugu goruceksin onun ayni okadari daha diger tarafda var abartmiorum bas parmagim kadar burun köküm keske onceki halimde olsaydi ne demek istedgm daha iyi anlasilirdi ama gormeye bile tahammulum olmadigi icin sildim ama beni taniyan herkez evet selen burnun biraz kalin olmus diyolar allahim insallah sisliktir bunlar