altıncı aydan sonraki değişimler...

Canim burun köküne eklenen kikirdak eriyecek bir miktar ve oturacak

ama hala istedgm bir goruntu olmucak ne kadar kaba kalin suratimda

Ben ilk ameliyatım olmasına rağmen burnum davul gibi selen bugün senin dediğin yerlerdeki şişliklerin aynısı bende oldu.kökü inceydi bianda 2gündür şişti böyle kaldı.arada bi iniyo.yani kısaca senin inmesine daha çook var

Buda benim 7aylık burnum hala ortadan itibaren şiş ve biraz orantısız zaten istediğim gibi olmadı bidaha olmak istiyorum :(

Eklentiler

• PicsArt_1_2_2015 20_31_40.webp
    PicsArt_1_2_2015 20_31_40.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 321
Buda benim 7aylık burnum hala ortadan itibaren şiş ve biraz orantısız zaten istediğim gibi olmadı bidaha olmak istiyorum :KK43:
Kas arasi ve burun ucu hala sis boyle kalmasina olanak yok bu belli ki senin derinle alakali,1 seneyi beklemem lazim

arkadaşlar merhaba, ameliyat olalı 7 ay oldu, burnumun önden görüntüsü hiç hoş değil, çok kalın, elimle dokunduğumda sertliğin kemik olduğunu hissediyorum, bu burun kemiği şişliğinin altı ayda geçmesi gerekmez miydi, bu durumu yaşayan var mı?

beni anlatmışsın, 9 ay oldu kapkalın duruyo yüzümün ta orta yerinde

Kızlar şişliklerin inmesi ve burnun oturması 1 seneyi buluyor benimki daha uzun sürdü hatta dert etmeyin birde önceki burun kemerliyse kemer alınınca insan ister istemez ucuna odaklanıyor ve ucu kalın büyük gibi geliyor ama zamanla oturuyor inanın benim burnumda öyleydi ama su an baya inceldi

kırık yoktu, dış görünüşü çirkin de değildi kemerli de değildi, nefes problemi vardı, yüzüme göre biraz büyük duruyodu
Ne diyebilirim ki canim Allah sabir versin bende ayni dertten muzdaribim revizyon olmayi dusunuyorum :(

Back
X