Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama hala istedgm bir goruntu olmucak ne kadar kaba kalin suratimdaCanim burun köküne eklenen kikirdak eriyecek bir miktar ve oturacak
ama hala istedgm bir goruntu olmucak ne kadar kaba kalin suratimda
canim bu sis gibi duruyor...size göre şişlik mi bu kalınlık, karşıdan bakılınca keskin bi çizgisi yok.
Eki Görüntüle 1319849 Eki Görüntüle 1319850
Ayni benimki de boyle onden nefret ediyorumsize göre şişlik mi bu kalınlık, karşıdan bakılınca keskin bi çizgisi yok.
Ayni benimki de boyle onden nefret ediyorum
Bir ay oldu simdi yeni yeni duzeliyor artik cok yorum yapmayip sabirla beklmeye karar verdimne kadar oldu ameliyat olalı
Kas arasi ve burun ucu hala sis boyle kalmasina olanak yok bu belli ki senin derinle alakali,1 seneyi beklemem lazimBuda benim 7aylık burnum hala ortadan itibaren şiş ve biraz orantısız zaten istediğim gibi olmadı bidaha olmak istiyorum![]()
arkadaşlar merhaba, ameliyat olalı 7 ay oldu, burnumun önden görüntüsü hiç hoş değil, çok kalın, elimle dokunduğumda sertliğin kemik olduğunu hissediyorum, bu burun kemiği şişliğinin altı ayda geçmesi gerekmez miydi, bu durumu yaşayan var mı?
Revizyon sonrasi mi boyle oldun?bunuda simdi cektim burun kökune bak ne kadar kut ayni kutlukde assag kadar iniyo millet gorsun tipimide belki revizyon olmakdan vazgecerler
Şişlik gibi durmuyo pek burnunuzda kirik vs var miydi belki oraya bi ekleme falan yapilmistirsize göre şişlik mi bu kalınlık, karşıdan bakılınca keskin bi çizgisi yok.
inşallah öyle olur :/Kas arasi ve burun ucu hala sis boyle kalmasina olanak yok bu belli ki senin derinle alakali,1 seneyi beklemem lazim
Şişlik gibi durmuyo pek burnunuzda kirik vs var miydi belki oraya bi ekleme falan yapilmistir
Ne diyebilirim ki canim Allah sabir versin bende ayni dertten muzdaribim revizyon olmayi dusunuyorumkırık yoktu, dış görünüşü çirkin de değildi kemerli de değildi, nefes problemi vardı, yüzüme göre biraz büyük duruyodu
resminizi görmem münkünmü acabaWar tabi canım şimdi pc basında değilim yarın yüklerim insallah :)