altıncı hislerim beni korkutuyor:(

Bende gün içerisinde kötü birşey yaşacaksam òncesinde rüya görürüm...bugün de sıkıntılı rüya gördüm hayırolsun...

Benim kuzenimde boyle.hem hisseder hem ruyasinda gorur.ama o kotu seyleri soylemiyorum diyor.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Sen kendinden korkuyorsun.herkeste benden korkuyor. Benim soylediklerimin hemen hemen hepsi cikiyor. O yuzden herhangi bir konuda timid yuruttugumde esim beni susturuyor soylemeyeyim diye. Bu durum hem altinci hissin kuvetli olmadindan, hemde mantigini kullanip bazi seyleri gorebilmekten kaynaklaniyor sanirsam.

boyle insanlar var benimde yengemin kizkardesi var amanin bon bon bakar sonra bi laf atar ortaya esimle yillar once sevgiliyken ayrilmistik tam 2 ay olmusdu kadin sakkkk diye kiz bu kadar dusunme o sevgilin gelip ayaklarina kapancak dedi heee canim heee dedim bu saatten sonra birak gelmeyi adam yolunu degistirmezse iyi beni gorunce dedim cok hakaret etmistim2 hafta sonra gercekden esim yalvar yakar geri dondu kardesime dedim kiz acil bu kadini gormeliyim gittim tekrar baska ne biliyon benim hakkimda cabuk soyle o x cocukla evlencen kvden ariza cikarcak kiiii isminin x oldugunu nerden bildi bu kadin kesinlikle kardesim harici kimse bilmiyordu oda benim yanimdaydi soylemedi yani sok yasamistim dedikleri dogruydu kvden beni ilk istedi bayiliyordu kopruyu gecdikden sonra dusman oldu kisacasi bu kadin kime ne dediyse cikdi ve sonuc suan sinir hastaliklari hastanesinde tedavi goruyo bende cabuk hissederim birinin benim hakkimda dusunduklerini cunku kazik yiye yiye ogrendik biraz erken yasda ogrendik ama ogrenmis olduk ama konu sahibi arkadas gibi bilmem ne olacagini

Benim de bir şeyler sorasım geldi ama tutuyorum.
Geleceği görmek istemezdim. İnsan bilmeden daha mutlu oluyor...

bazı arkadaşlar tahmin demiş
ama degil başka bişey işte anla
tamaıyorum;( yakın zamanda
gencecik eniştem öldü ve ben
aylar öncesinden bunu hisset
miştim tek bir fotoğrafıyla

Bende eltim öyle hatta eltimin annesi dahada hisli.fala falanda düşkündür bakar bakmakta pafta sanirim sadece kişiye yogunlasmasi yetiyor halamizin alacagi arabanin plakasina satilacak arsanin fiyatina ne zaman satilacagina vb... Şahit olduğum bir suru durum var arada aklimdan geçenleri okuduğunu bile düşünüyorum valla.
Tabi bu durum çokta iç acici değil bebeği olmuyordu allahim nasip etti 6 sene sonra oldu ama 6 aylikken kaybettik maalesef doğum yapti bebeğimiz yasadi biz allahtan ümit kesilmez erken doğum ama alacak nefesi varsa yasayacaktir dedikce o sadece 50 saat deyip durdu gerçektende oöyle oldu.daha beteri annesi baska şehirde yasiyor eltim rahatsizlaninca hemen geldi ama hemen direk hastane odasina arasaydiniz alirdik falan dedik yok falan dedi megerse kadin gece ruyasinda oda nosuna kadar görmüş yola cikmis gece
Allahim aklimi korusun

eltini çok iyi anlıyorum
bazen bana ogün misafir
gelecek diyelim ben o misafirin
geleceğini bana yada gelemeyecegini çok iyi biliyorum gelmeyecegini hissedersem en ufak hazırluk yapmıyorum biraz sonra haber geliyor gelemiyorum diye

böyle şeyler gerçekten çok ilginç.. böyle bir şey yaşamadığım için mutlu olsam da bunları okudukça halinden memnun olmayanlar için ayrıca üzüldüm.. bir keresinde babaannem kapıdan geçen pazar arabasıyla bir şeyler satan yaşlı bir teyzeyi eve almış azıcık soluklansın diye su falan vermiş bende lise 2 ye gidiyorum eve geldim arkadaşı sandım babaannemin elini tuttun öpeceğim kadın bir titredi çok korktum dedim ne oluyor. sonra açtı gözlerini kızım dedi 2 zayıf dersin var korkuyorsun ama korkma geçeceksin dedi aynen de öyle iki zayıf dersim vardı ikisini de verdim.. çok şaşırmıştım teyzede kendisinin bunları bildiğini bilmesine yardımcı olan iki 3 harflisi(cin) olduğunu söyledi. bir çok kişiyi onlar sayesinde hastalıktan kurtardığını da söyledi ...

Ay canım hete ve Mehmet hakkında ne düşünüyorsun ne hissediyorsan şöyle:)

6. hislerini dile dökmezsen sorun olmaz sanırım. Pat pat milletin yüzüne söylersen tabiki kötü olursun

bazı arkadaşlar tahmin demiş
ama degil başka bişey işte anla
tamaıyorum;( yakın zamanda
gencecik eniştem öldü ve ben
aylar öncesinden bunu hisset
miştim tek bir fotoğrafıyla

walla benimde bişiler sorasım geldi :) ayıp olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…